Google Adsense Kayıt Olmadan Kazanmak

Hocam çok tutacağını zannetmiyorum. Ayriyetten hesabını nasıl tutacaksınız kanalların ?

10 kişi gelse, 10'unun ayrı ayrı kanallarından gelen paralarını hesaplayabilecek misin?
yoksa elinde 100 tane saglam adsense mi var, her müşteriye ayrı adsense mi vereceksin?
ilk soyledıgımı yapamayacaksan zaten adam 100 dolar kazanamıyorsa senın adsensendende ödeme alamayacak demektir.

Ha yok cok ayrı bi sistemde calışıyorum diyorsan daha detaylı anlatır mısın?
Tamamen inceliklerini düşünmeden sistemi kurmadan -ki zaten böyle bir sistem kurulabileceğine pek inanmıyorum. Youtube veya adsense kodlarına erişilemediğine göre...

Dediğim gibi net olarak anlatırsanız ticaretinize engel olmak istemem. Ama diğer yandanda bu konudan muzdarip çok kullanıcı varken, bilinçsiz birkaç kişinin tam emin olmadan çalışıpmağdur olmasını da istemem.

Herkesin kafasındaki soru işaretlerini gidermek adına açıklamanızı rica ediyorum. Aksi takdirde konu kitlenecek.

o adsense hesabın banlanır sende bu işin zararını anlarsın. sakın adsense hesabını başkasıyla kullanma. başkası çok kazanıyım diyip reklamlara tıklar sonunda nasıl olsa kaybeden ben olmam der.

bu işi yapan yabancı firma çok ve çok sağlam para kazanıyorlar

bunun defteri-kitabı tutulmalı. ama youtube kanallarında böyle bir şey mümkün değil malesef :(

Hesabınıza bağlanan kanallardan biri kendi reklamlarına v.s tıklarsa sizin adsenseniz riskte olur banlanırsa tüm kullanıcılar parasını alamayacaktır bu problemin çözümü varsa gayet güzel.

Düşünce güzel ama imkansız
1) Senin hesabın tehlikede olur
2) Youtube üzerinden gelen paranın kaydını tutamazsın
3) Youtube analytics üzerinden kazanılan miktara bakıp ödeme yaparım diyorsan oradaki tutar gönderilmiyor şahsen kendi adıma konuşacak olursam yaklaşık %30 kesinti oluyor.
4) Her site için ayrı onay lazım adsense kodunu koyduğun sitede reklamlara saldırı yaparlarsa banlanacağının garantisini veririm
5) Adsense hesabına bağlı sitelerin ayrı ayrı kazançlarını görüntüleyebilirsin fakat yine youtube işinde olduğu gibi toplam kesinleşmiş kazanç yansır her site için kesinleşmiş kazanç olmaz.
6) Benden tavsiye bu işe girme bile adsense hesabını kaybedersin
7) Konuyu baltalamak gibi bir amacım yok bu adsense işlerini iyi bilen her kullanıcı benimle aynı cevabı verecektir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri