Google Aramalarında Telefon Numaram cıkıyor

icazet

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar google aramalarına bi arkadasın telefon numarasını giriyoruz telefon numarası arkadasın istemedigi bir sitede gozukuyor adı ile birlikte gozukuyor. arkadas defalarca yazmıs site sabine fakat site sahibi telefon numarasınıda ismide yazıyıda kaldırmamıs arkadasin yazı ile alakası yok. kendisi ben yazmadım haberim yok diyor. baya uzun zaman once yazılmıs. telefon ve ismi kaldırtmak için ne yapmamız gerekiyor konuyla bilgili arkadasların yardımlarını rica ediyoruz.

---------- Spam Engelliyici 03:02 ---------- Önceki Mesaj 02:38 ----------

konu ile alakalı kimsenin bilgisi yokmu.? yada kimse yardım etmek mi istemiyor

Hocam kaldırsanızda fayda edeceğini sanmıyorum kim yapmışsa tekrar yapar. Bununla uğraşmayın numaranın son 4 hanesini değiştirin. Birde başlıkta numaram diyorsunuz konuda arkadaşın numarası :) utanacak birşey yok hocam bunda :)

Hocam kaldırsanızda fayda edeceğini sanmıyorum kim yapmışsa tekrar yapar. Bununla uğraşmayın numaranın son 4 hanesini değiştirin. Birde başlıkta numaram diyorsunuz konuda arkadaşın numarası :) utanacak birşey yok hocam bunda :)

hocam arkadas uzun zamandır kullanıyor telefon numarasını ve utanılacak bir sitede yayınlanıyor hicap duyuyor arkadas yazıyı gorunce. once numara benimmis gibi konuyu acmak istedik sonradan dogrusu ne ise onu yazalım dedik

Merhaba , sorununuza şu şekilde açıklama getireyim ilgili web sitesinin sahibiyle iletişime geçmenizde fayda vardır konuyu kendisine arz ederseniz eğer kendisi içeriği kaldırdığı takdirde tahmin olarak 1 hafta içerisinde google arama motorundan ilgili içerik düşecektir.

Şimdi herkez kendi telefon numarasını aratıyor :D

Merhaba , sorununuza şu şekilde açıklama getireyim ilgili web sitesinin sahibiyle iletişime geçmenizde fayda vardır konuyu kendisine arz ederseniz eğer kendisi içeriği kaldırdığı takdirde tahmin olarak 1 hafta içerisinde google arama motorundan ilgili içerik düşecektir.

hocam site sahibine mail attık fakat kaldırmadı. icerigi kaldırsa problem olmayacak zaten.

hocam site sahibine mail attık fakat kaldırmadı.

kendisine mahkeme yoluna başvuracağınızı kişisel bilgilerimin benim dışımda kullanıldığını belirtin bu yolu deneyin hala bir cevap alamıyorsanız kendisi belki gönderdiğiniz mail adresini kullanmıyor olabilir diğer iletişim yollarını deneyiniz.

kendisine mahkeme yoluna başvuracağınızı kişisel bilgilerimin benim dışımda kullanıldığını belirtin bu yolu deneyin hala bir cevap alamıyorsanız kendisi belki gönderdiğiniz mail adresini kullanmıyor olabilir diğer iletişim yollarını deneyiniz.

sitedeki iletisim adresi ve vois bilgilerindeki mail adresine mail gonderdim. az once pazartesiye kadar kaldırmaz ise savcılıga suc duyurusunda bulunsam sonuc alabilirmiyim.

sitedeki iletisim adresi ve vois bilgilerindeki mail adresine mail gonderdim. az once pazartesiye kadar kaldırmaz ise savcılıga suc duyurusunda bulunsam sonuc alabilirmiyim.

Üzerime kayıtlı kişisel bilgilerimi iznim olmadan portalınız da yayınlıyorsunuz, En geç 7 iş günü içersinde Telefon numaramı portalınızdan kaldırmazsanız, bu mesaj ile birlikte BTK ya ve Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım diye mesaj atarsan 24 saat de kaldırırlar :D:D

Üzerime kayıtlı kişisel bilgilerimi iznim olmadan portalınız da yayınlıyorsunuz, En geç 7 iş günü içersinde Telefon numaramı portalınızdan kaldırmazsanız, bu mesaj ile birlikte BTK ya ve Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım diye mesaj atarsan 24 saat de kaldırırlar :D:D

daha once atmıstım gene attım tık yok :D

Ne demesini bekliyor dun?

Ben x ***** sitesine girdim, kayıt oldum numaramı bıraktım karı kız arasın diyemi demesini bekliyordun?

Bu arada insanların ayıbını araştırmak yerine, keşke yardımcı olmayı deneseydin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri