google çok akıllı

astalawista

Kayıtlı Üye
bu google ne kadar akıllı yahu. Bazı ürünlere bakmıştım bazı alışveriş sitelerinden şimdi başka araştırmalarım için nette gezinirken bütün reklamlarda o ürünün değişik sitelerde farklı fiyatlarda olan reklamlarını gösteriyor bana sabahtan beri .. Zorla satacak bana google :D pazarlama taktiği güzel onu anladıkta baktık sadece kardeşim alıcı değiliz :D:D çok akıllı çoook :D

Bu yıllardır olan bir şey. Bu browser'in çerezleri ile alakalı bir durum. Reklam siteleri bu çerezleri takip edip ona göre sana reklam çıkartıyor. Çerezleri temizle düzelir.

Adblock Plus kullan googlenin aklını başından al :D

böyle acayip acayip konuları açar oldum banlamasınlar beni yakında :D olsun cookileri temizler gene gelirim :D

---------- Mesaj saat 21:53:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:51:37 civarında gönderildi. ----------

Bu yıllardır olan bir şey. Bu browser'in çerezleri ile alakalı bir durum. Reklam siteleri bu çerezleri takip edip ona göre sana reklam çıkartıyor. Çerezleri temizle düzelir.

onu biliyorum zaten de ben pazarlama açısından söyledim yaw :D adamlar beni benden iyi tanıyor walla :D

böyle acayip acayip konuları açar oldum banlamasınlar beni yakında :D olsun cookileri temizler gene gelirim :D

---------- Mesaj saat 21:53:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:51:37 civarında gönderildi. ----------

onu biliyorum zaten de ben pazarlama açısından söyledim yaw :D adamlar beni benden iyi tanıyor walla :D

Ben hepsiburada sitesinde mp3 bakıyordum. Su geçirmeyen mp3 vardı bir tane Sony'nin. Kararsız kalmıştım alıp almamakta. Sonra neyse boşver dedim. Her gün internete giriyordum ya her gün o kulaklık karşıma geliyordu. 1 gün 2 gün sonra aldım bende :) İyiki de almışım ama adama dediğin gibi zorla aldırttırıyorlar. Zaten bu kadar zeki olmasa bu kadar büyüyebilir miydi bu adamlar )

Bu konuyla ilgili yeni bir "para kazanma kaynağı" çıktı ortaya.
3 gün önce şu haberde yazdığına göre datacoup adlı bir şirket kişisel bilgilerinizi reklam firmalarına satıp bizlere de para ödeyecek.

Nasıl çalıştığı: https://datacoup.com/#how-it-works

Not: sitenin haberini yapan MIT'dir. (Evet o çok meşhur masaşusets instituuu ov teknoloci adlı okulun teknoloji review adlı sitesidir.) Site güvenilirdir denilebilir.

Datacoup henüz açılmadı şimdiden e-posta adresinizi girin isterseniz :D

Bu konuyla ilgili yeni bir "para kazanma kaynağı" çıktı
ortaya.
3 gün önce şu haberde yazdığına göre datacoup adlı bir şirket kişisel bilgilerinizi reklam firmalarına satıp bizlere de para ödeyecek.

Nasıl çalıştığı: https://datacoup.com/#how-it-works

Not: sitenin haberini yapan MIT'dir. (Evet o çok meşhur masaşusets instituuu ov teknoloci adlı okulun teknoloji review adlı sitesidir.) Site güvenilirdir denilebilir.

Datacoup henüz açılmadı şimdiden e-posta adresinizi girin isterseniz :D

Ben merak ettim bu konuyu bi araştıracagim desene google bununla çalışsa zengin olacak :D

Ben merak ettim bu konuyu bi araştıracagim desene google bununla çalışsa zengin olacak :D

google'ın datacoup ile çalışmasına gerek yok ki, internet kullanıcılarının %30'undan fazlası "chrome" browser kullanıyor.

arama motoru olarak da %80 kullanım oranı var dersek,

google her türlü istediği bilgiyi [öyle yada böyle] elde ediyor...

kardeş adword reklamcılığı yokken google bu yöntemle reklam yayınlıyordu zaten.google nasıl köşe olacak başka türlü. adamların sistem sağlam.

Geçmişini siliyim google :D

herşey geçmişte bitiyor :D (:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri