Google.com girmiyor? Google yönlendirme virüsü

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
Arkadaşlar bilgisayarıma çok deişik bi virüs girdi ve temizleyemiyorum. Hangi browser kullanırsam kullanayım. Google yada google ürüni bir siteye girdiğimde Chrome Browser download sitesi açılıyor site birebir chrome download sitesi ama indirme linkinde virüs var.

*Hosts dosyasına baktım ip yönlendirme yok.
*Nod32 - Malwarebytes anti malware ile tarattım bişey bulamadı.
*Browserlerin özelliklerinden baktım hiçbirşey yok
*Browserları kaldırıp yeni farklı browserlar denedim işe yaramadı

hiç bi şekilde çözemiyorum. Konu ile ilgili bilgisi tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Google.com ekran görüntüsü:
FQDarKF.png

Güvenli modda açıp combofix le bilgisayarını temizle belki bir işe yarar hocam

hocam regediti açın(kayıt defteri) orada yönlendirilen siteyi CTRL + F komutuyla arayıp hepsini silip google.com.tr yapın düzelir

Hocam chromun ayarlarından çözersin eğer orda yoksa chrome sağ tık özellikler ordaki dizin uzantısına bak ordan halledersin. Bu virus değil ayrıca.

Sadece yönlendirme yapsa anlayacağım ekran görüntüsündeki gibi google.com chrome browser sitesine gidiyor. Download a tıklayınca virüslü dosya geliyor. Sıfır browser kurdum onda da öyle browser ayarları ile alakalı değil yani. Hotsts dosyasından yönlendiriyordur diye süphelendim o da değil :(

Hocam google chrome kısayoluna sağ tıklayıp özellikler diyin. Açılan pencerede Hedef bölümünde ne yazıyor? Oradan da yönlendirme yapılabiliyor

Arkadaşlar bilgisayarıma çok deişik bi virüs girdi ve temizleyemiyorum. Hangi browser kullanırsam kullanayım. Google yada google ürüni bir siteye girdiğimde Chrome Browser download sitesi açılıyor site birebir chrome download sitesi ama indirme linkinde virüs var.

hiç bi şekilde çözemiyorum. Konu ile ilgili bilgisi tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

FQDarKF.png

Chrome'un masaustu simgesine sag tiklayip özelliklerden "hedef" yazan kisimdan ne yaziyor? "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" bu sekilde yazmasi lazim. Hic bir antivirus duzeltemez bunu.

hocam birde denetim masasından toolbar benzeri birşey yüklümü diye kontrol edin.oda olmadı sistem geri yükleme yapabilirsiniz.

FQDarKF.png

Hocam aynı sorun bendede oldu şimdi çözüm üretebildiniz mi :confused:

Herşeyi denedim olmuyor. mantık da yürütemiyorum çok ilginç bi virüs

bişey indirmiş olsam anlam vericem ama bişeyde indirmedim herzaman girdiğim sitelere giriyodum bi 15 dk önce böyle oldu ilk sistem geri yüklemeyi denedim düzelmedi.

bişey indirmiş olsam anlam vericem ama bişeyde indirmedim herzaman girdiğim sitelere giriyodum bi 15 dk önce böyle oldu ilk sistem geri yüklemeyi denedim düzelmedi.

Chromu kaldir kur en basiti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri