Google Dns An İtibari İle Kapandı

Garyoldman

Kayıtlı Üye

Evet arkadaşlar efsane haline gelen google dns saat 8'de ulaşıma kapandı.(kendim karşılaştım durumla)Gençliğimizin kurtarıcısı 8.8.8.8 8.8.4.4'e rahmet diliyoruz.Hadi bakalım başka hangi sansür uygulamaları daha gelecek çok merak ediyoruz :) ;);):D:D

bende diyorum neden nete giremiyorum:)
dnsleri değiştirince girebildim

aynen bende giremiyordum :D dns otomatik ypatım direk girdi :(

Evet arkadaşlar efsane haline gelen google dns saat 8'de ulaşıma kapandı.(kendim karşılaştım durumla)Gençliğimizin kurtarıcısı 8.8.8.8 8.8.4.4'e rahmet diliyoruz.Hadi bakalım başka hangi sansür uygulamaları daha gelecek çok merak ediyoruz :) ;);):D:D

ne güzelde ezbere biliyodum bu dns yi.yeni dnsler ezberlemeli :D

hayatımda bir kere bile kullanmadim o dnsyi. Favorim. 208 67 222 222 208 67 220 220

Neden nete girmiyo diyorum 2 saatir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit : Forumda Siyaset Yapmak Yok Artık Diye Defalarca Uyardık . Kusura Bakmayın Artık

bu gidişle çinden sansürcülüğüde ithal etmiş olacagiz

seçimle ne alakası var kardesım burda siyası gerılım yapıyorsun [MENTION=1523]mNote[/MENTION] hocam !!!!

sen nasıl algılıyorsan artık bu twitter google dns durduk yere kapanmadı demi benim demek istediğim YouTubede kapanabilir ve dns ilede girilmez türkçe içerik tamamen bitebilir

sen nasıl algılıyorsan artık bu twitter google dns durduk yere kapanmadı demi benim demek istediğim YouTubede kapanabilir ve dns ilede girilmez türkçe içerik tamamen bitebilir

kardesım ne olursa olsun dusuncen sana kalsın. herkesın gorusune saygı duyman lazım... sıyası gerılım yapma burda..... yaptıgında sucmus kı sımdı daha ıyı gordun

Şu siyaset değilmiki insanları birbirine düşürren.2-3 gündür kaç kişi ceza aldı bu yüzden.Yazık vallahi

direk dns den olduğunu anladım zaten direk dns değiştirdim şuan net şirketlerinin telefonları ne biçim meşguldür

devlet büyklerine hakaret suçtur(kim olursa olsun) Atatürkten bu yana ne kadar cumhurbaşkanı-başbakan varsa bunlara hakaret-küfür vari içerikler diyemessin-yazamassın....Ama bunu bizim millet hiç takmıyor sabah akşam küfürler-hakaretler adamda tek kalemde kökünden kuruttu...ha doğru bişimi hayır ama bizim milletimiizin ettiği küfürler dahada doğru değil

devlet büyklerine hakaret suçtur(kim olursa olsun) Atatürkten bu yana ne kadar cumhurbaşkanı-başbakan varsa bunlara hakaret-küfür vari içerikler diyemessin-yazamassın....Ama bunu bizim millet hiç takmıyor sabah akşam küfürler-hakaretler adamda tek kalemde kökünden kuruttu...ha doğru bişimi hayır ama bizim milletimiizin ettiği küfürler dahada doğru değil

hocam...dun bunun adına belgesel ızledım... konumuz sıyaset degıl...twıttere sıkayet konusunda abd 1. sırada japonya felan uzayıp gıdıyor... turkıyede de sanat camıası ve devletın basındakıler sundan sıkayetcı.... adlarına acılmıs sahte hesap ve ıcerık kaldırma konusunda sıkayet

hocam...dun bunun adına belgesel ızledım... konumuz sıyaset degıl...twıttere sıkayet konusunda abd 1. sırada japonya felan uzayıp gıdıyor... turkıyede de sanat camıası ve devletın basındakıler sundan sıkayetcı.... adlarına acılmıs sahte hesap ve ıcerık kaldırma konusunda sıkayet

evet buda var adamlar sahte isimden paylaşım yapıp isim karalıyorlar ama benım deidğimde var ....vesselam yanlışı bizim kendimiz yapıyoruz

4.2.2.1.
4.2.2.2.
bunu denedım sankı calısıyor
deneyebılırsınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri