Google Forumunda işimize Taş koyuyorlar Herkes okusun.

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
Merhaba arkadaşlar,
Google Products forumunda, diğer insanların yaptığı işi çekemediğini düşündüğüm bir arkadaş hepimizin işlerine taş koyacak bir konu açmış herkes bi okusun

konu adresi

Google Groups

şimdi buna karşılık yapmamız gereken şey şu, inci sözlük gibi hareket edip bu konuyu sildireceğiz. Bu kişi başkalarının kanal isimlerini paylaşmış ve google products forumda Kötüye kullanım bildir kısmında Kişisel yada özel bilgiler kısmı var buradan ihbar edeceğiz.

Yapmanız gerken şey konuyu açıp sağ tarafta ekran görüntüsünde gördüğünüz kırmızı ile çizdiğim yere tıklamak.

JQCai2r.png

Daha sonrada aşağıdaki ekran görüntüsündeki kısmı seçip göndermek.

pgK4L6q.png

Herkes 1 oy gönderse mesaj zaten silinir.

Gerekeni yaptım, resmen insanların ekmeğine mani olmak bu, ayıp.

Operasyona katılan herkese teşekkür ederim:

Bende görünen sonuç :
8DzkF3e.png

Konuyu hale görüyorsanız bildirim yapmaya devam edin arkadaşlar

Ya it urur kervan yurur bosverin.Se re fsizi,elime gecse ligme ligme dograrim bu ser efs izi.

Gönderdim şikayet
Vallahi hakaretler yağdırmak istiyorumda zor tutuyorum kendimi ne bu herifin zoru ne anlamadımki

bende şikayet edecektim ama konu silinmiş herhalde

vay it herif içimden daha neler diyorumda değmez bu şerefsize

ulan ne götüngen şere.fsiz sana ne batıkı konu actın... şikayete de geç kalmışız ona sıdalandım vallaa ****nin evladını şikayet etme zevki yaşıyamadım..

bu işi yapmayı deneyip de becereyemen sonrada bok atmaya çalışan bi ittir kesin, gözü kalmıştır :)

Gerçekten merak ediyorum bir insan (İnsan Denemezde Boşver) Neden bu kadar adi aşağılık asalak tavırlar sergiler eline ne geçer. Bu tipte insanları görünce tüylerim ürperiyor insanlıktan utanıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri