google gibi getir, Web site grafik hk.

whitedevil1

Kayıtlı Üye
2jZpvv

2jZpvv.png

ilgili wordpress deneme sitemde resimler ağırlıklı. Kendimce deneme yaptım.
google gibi getir e kayıt ettirdim. yani herhangi bir reklam gösterimim yok. Kendi halinde bi site...

Burada sormak istediğim tıklama diyor, birde gösterim diyor...
bunların arasındaki fark nedir? bu google gibi getiri nasıl okumam lazım?

Gösterim => Arama sonuçlarında sitenizin gösterilme sayısı

Gösterim => kırmızı ve sağdaki değerler

Tıklama => Sitenize giden tıklama sayısı

Tıklama => mavi ve soldaki değerler

gösterim sayısı ile tıklama sayısı arasındaki uçurum bişeyleri eksik yaptıgınız anlamında büyük ihtimalle katagorilendirmeyi çok yanlıs yapmıssınız

gösterim sayısı ile tıklama sayısı arasındaki uçurum bişeyleri eksik yaptıgınız anlamında büyük ihtimalle katagorilendirmeyi çok yanlıs yapmıssınız

Evet deneme amaçlı free site kullandım. Host da ötle free. İlk wordpress site denemem oldu. Ciddi bi hata var bencede, daha dikkat çekici görseller kullanmam lazım sanırım.

Bahsettiğiniz kategorilendirme nasıl oluyor? onu bile anlayamadım. Nasıl bir iyileştirme yapabilirim sizce? fikriniz olursa okumak isterim.
Belkide ücretli site almam lazım, free siteden kaynaklı sıkıntı da olabilir.

Evet deneme amaçlı free site kullandım. Host da ötle free. İlk wordpress site denemem oldu. Ciddi bi hata var bencede, daha dikkat çekici görseller kullanmam lazım sanırım.

Bahsettiğiniz kategorilendirme nasıl oluyor? onu bile anlayamadım. Nasıl bir iyileştirme yapabilirim sizce? fikriniz olursa okumak isterim.
Belkide ücretli site almam lazım, free siteden kaynaklı sıkıntı da olabilir.

Şimdi google da resim arayacağım ya da fotoğraf yazdım kelimeyi aradım. Baktım fotoğraflara ilk önce elemeyi kaliteye göre yaparım. Eğer bir reklamda vs. kullanacaksam ilgi çekicilik ve kaliteye bakarım.

Yani 15k gösterim 43 tıklama demekki fotoğrafların kalitesinde bir sıkıntı olabilir. Ya da fotoğraflar basit ve sönüktür ilgi çekici değildir. Bu tür problemler olabilir.

Gösterim sayısıyla tıklanma sayısı arasındaki uçurum arkadaşın sitelsinin diğer sitelerden geride çıktığını gösterir yukarı çıkartmak için seo çalışması yaptırtabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri