Google ilk sayfaya 5 dakikada nasıl çıkılır?

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Drop

Kayıtlı Üye
Genelde konuları premium kategoride paylaşıyordum.Bazı arkadaşlar sitem ediyordu.Bazı arkadaşlar da benim konularımın tuzak olduğunu insanları premium üye yapmak için bu tip konular açıldığını söylüyorlardı.Yok böyle bir şey içimden nasıl geliyorsa öyle konu açıyorum.

Bu videoda google drive kullanarak nasıl hızlı indeks alacağımızı aramalarda ilk sayfada nasıl çıkacağımızı anlatmaya çalıştım.Yeni konular için kanala abone olabilir ve takip edebilirsiniz.

NOTLAR:
1)PM ve skype'dan yazmayın konu altından sorularınız varsa sorun.Ben olmasam da forum üyeleri size yardımcı olacaktır

2)Konu bu kategoriye uygun mu bilemiyorum.Forum kategorilerinde uygun kategori bulamadım.Yönetici arkadaşlar konuyu daha uygun bir kategoriye taşıyabilir.

Hızlı indeks alma google'da ilk sayfaya çıkma | Google Drive Seo

1. https://www.facebook.com/youtubeseohaber/videos/1546275859017422/
  2. https://vk.com/video347157871_171427515

Son düzenleme:
bu kanal yarına sağ çıkmaz vimeoya falan yükle

Güzel paylaşım, teşekkürler.

Elinize saglik tesekkurler guzel bir paylasim olmus.

Hocam seo işlerini biliyorsanız wordpress seo üzerine de birkaç video çekerseniz iyi olur.Kanala abone oldum bu arada

Teşekkürler hocam site ve blogger çalışan arkadaşlar için çok yararlı bir anlatım olmuş . Ama youtube için birisi arama yaparken ilk başta videolar çıkardıgı için bir dosyanın ilk sırada çıkması biraz zor olur

2 kere izledim videoyu ve yine bisey anlamadım.

Word ile değil de Google Drive'da döküman yaratarak (docs.google.com) yapınca, ardından drive linkini paylaşıp videodaki gibi denedim. Sonuç alamadım. Bende mi problem var yoksa Google Docs ile yapılınca işe yaramıyor mu?

videonun 720p olmasını bekliyorumda olmadı hala 360p mi yüklediniz ?

emeğine sağlık hocam , uygun bir zamanda deneyeceğim.

Acaba bunun kendi Google çerezleriniz ile alakalı olma olasılığının %90 olduğunu düşünen benden başka birisi var mı? Mesela aynı şekilde YTPara sitesini Google+'da beğenirseniz bunla ilgili aramalar yaparsanız yine kullandığınız Google hesabı açıkken o çerezlerde aradığını yüksek rekabetteki kelimelerde bile YTPara sayfaları çıkar. (Eğer ilgili sayfa varsa)
Acaba bu aramaları Google Chrome'da Shift+N yaparak veya Google hesabı açık olmayan başka bir tarayıcıda yaptığınızda hedef kelimelerinizde yine de o drive sayfaları görüncek mi? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri