Google İmages Wordpress'de Yapma

kara62burk

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.radyolar.in
Merhaba arkadaşlar. Bu blogger images konuları açılınca bende birkaç deneme yaptım. Geri dönüş alınca üzerinde durmaya karar verdim. Arada "ben yaptım ama kazanamıyorum" diye yazan arkadaşlar gördüm. Bende kendi çalışma şeklimi videoya alarak sizlere yardımcı olmak istedim. Yaklaşık 24 saat kadar bir uğraş sonucu renevuehits de +30$, popads den +10$ kazandım. Umarım yararım dokunur sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olmak isterim.

Not : Video da belirttiğim gibi botu bir arkadaşım yazdı. Aslında ben ücretsiz olarak paylaşmak için izin istedim ama sadece paralı bir şekilde satabileceğini söyledi. Yani bot için istek olursa, satışa çıkartabilir.

YTPARA KARA62BURK WP - Dailymotion video

Videoyu hızlandırılmış bir şekilde izleyin isterseniz bilgisayar biraz sıkıntılı olduğu için editleyemedim :)

Videodaki 3G Botu Satışa Çıkarılmıştır. Tıklayınız.

Son düzenleme:
Hocam sağolun bu arada birşey söyleyim hostinger ücretsiz hosting verdiği için 300 400 ziyaretçide siteniz kapanır 24 saat sonra geri açılır. Kendi hostinginizi kullanın en iyisi :)

Hocam sağolun bu arada birşey söyleyim hostinger ücretsiz hosting verdiği için 300 400 ziyaretçide siteniz kapanır 24 saat sonra geri açılır. Kendi hostinginizi kullanın en iyisi :)

Hocam ben zaten kendi sunucumda bulunduruyorum siteleri, sadece video için ücretsiz hosting ararken onu buldum onla açtım :) Daha önce denemedim yani bir bilgim yok hosting için.

Bot fiyatı nedir şimdiden onu bir soralım , ve ref varsa itinayla ref olunur. :) Teşekkürler 30 dakikalık video çekmişsiniz.

A dan Z ye anlatmışsız hocam 30 dklik video hazırlamışsınız . müsait zamanda detaylı izleyecem inş.

Bot fiyatı nedir şimdiden onu bir soralım , ve ref varsa itinayla ref olunur. :) Teşekkürler 30 dakikalık video çekmişsiniz.

hocam dediğim gibi bot benim değil, bana kalsa ücretsiz paylaşacaktım ama arkadaş uygun görmedi. Eğer çok isteyen olursa aylık lisanslayabilirim dedi ücret konusunda ne düşündüğünü bilmiyorum :)

Hocam Skype Adresinizi Alabilirmiyim ordan daha detaylı konuşuruz :)

Şunu hatırlatayım bu blogger konusu değil wordpress için kullanılmış bir sistemdir.Türkiye'de nasıl blogger'a döndü ben de anlamadım.En iyi verimi kendi sitelerinizde alırsınız bloggerda değil.

Ne kadar süredir test ediyorsunuz hocam ? Bizim açtığımız bloglar 1 haftada kapanıyor, bundada indexden düşme, sandbox falan olur diye düşünüyorum.

Ne kadar süredir test ediyorsunuz hocam ? Bizim açtığımız bloglar 1 haftada kapanıyor, bundada indexden düşme, sandbox falan olur diye düşünüyorum.

Hocam şimdi blogger da spamdan kapanıyor ama wordpress de sitenin kapanma durumu olmuyor. Fakat şöyle birşey var sitenin dizinden çıkarılma olayı var öyle olunca tabi hit gelmiyor. Ama açtığım siteler arasında sadece biri böyle oldu onun dışında daha dizinden çıkarılan olmadı.

Bu olayı gördüğümde ben direk kendi sunucumda 2 tane site açtım baktım hit alıyor ondan sonra 3 4 site daha ekledim kazanç ortada hocam. Yani sistem güzel. Sadece bunu yaparken içerikleri kendim oluşturdum, anahtar kelimeleri kendim aradım buldum, birkaçını da actionscriptin db lerinden aldım. Mesela şuanda elimde 3 tane +500 içerikli db var her site açıp onları dizine gönderdiğimde günlük hiti 500 ün altına düşmüyor. Şuan günlük bir site için gördüğüm maksimum hit 3k oldu.

Hocam şimdi blogger da spamdan kapanıyor ama wordpress de sitenin kapanma durumu olmuyor. Fakat şöyle birşey var sitenin dizinden çıkarılma olayı var öyle olunca tabi hit gelmiyor. Ama açtığım siteler arasında sadece biri böyle oldu onun dışında daha dizinden çıkarılan olmadı.

Bu olayı gördüğümde ben direk kendi sunucumda 2 tane site açtım baktım hit alıyor ondan sonra 3 4 site daha ekledim kazanç ortada hocam. Yani sistem güzel. Sadece bunu yaparken içerikleri kendim oluşturdum, anahtar kelimeleri kendim aradım buldum, birkaçını da actionscriptin db lerinden aldım. Mesela şuanda elimde 3 tane +500 içerikli db var her site açıp onları dizine gönderdiğimde günlük hiti 500 ün altına düşmüyor. Şuan günlük bir site için gördüğüm maksimum hit 3k oldu.

Yani siteler kaç gündür bu hiti koruyor ? Net bir tarih verebilirseniz analiz etmemiz için daha anlaşılır olcak, teşekkürler.

Zaten açtığınız blog uzun süreli kazanç getirmeyecek 2-3 gün kazansanız yeterli. O Bile kardır sizin için. Google gibi getir yaptığınızda siz başkasının yerine geçersiniz. Sizden sonra başka biri yaparsa o sizin yerinize geçer. Uzun süreli olmaz sürekli blog yapmanız lazım

Bir süredir ekmek yediğim için size ben anahtar olayı söyleyeyim. Sonra sizin ne yaptığınıza siz karar verin. Aynı içeriği farklı blogspot, wordpress vs. nereye kopyalarsanız kopyalayın spam oluyor bu da adsense'i kaybetmeye neden oluyor. Eğer cıvkını çıkarmazsanız iyi ödemeler alabilirsiniz. Ama eğer amaç uzun dönem düzenli ödeme almak ise her siteniz farklı içerik olsun, her gün 2-3er içerik ekleyin özgün. resim ve sitemap olayı aynen devam. Uzun dönem düzenli, sorunsuz ödeme ile uğraşın, spamdan bıkmadınız mı ey ytpara :)

Yani siteler kaç gündür bu hiti koruyor ? Net bir tarih verebilirseniz analiz etmemiz için daha anlaşılır olcak, teşekkürler.

http://prntscr.com/9tjhut

16 sında 2 site kurdum actionscriptin db lerinden 1600 hit aldı.

17 sinde 1 site daha kurdum fena patlama yaptı 2 gün sonra dizinden çıkarıldı.

21 inde 2 site daha kurdum yine tutu siteler.

Yani 16 - 22 arası toplam uğraşım 24 saattir herhalde (bunun içinde 3 tane kendi bulduğum +500 kelimelik db ler var bunları hazırlamak vaktimi aldı) Zaten botta olduğu için dizine gönderme işlemi filan kolay oluyor.

http://prntscr.com/9tjhut

16 sında 2 site kurdum actionscriptin db lerinden 1600 hit aldı.

17 sinde 1 site daha kurdum fena patlama yaptı 2 gün sonra dizinden çıkarıldı.

21 inde 2 site daha kurdum yine tutu siteler.

Yani 16 - 22 arası toplam uğraşım 24 saattir herhalde (bunun içinde 3 tane kendi bulduğum +500 kelimelik db ler var bunları hazırlamak vaktimi aldı) Zaten botta olduğu için dizine gönderme işlemi filan kolay oluyor.

bende +4000 kelime var. bakalım senin video inşallah iş görür :) eline sağlık

bende +4000 kelime var. bakalım senin video inşallah iş görür :) eline sağlık

Önemli değil hocam şimdi ben dediğim gibi siteleri kendi sunucumda bulunduruyorum. Hostinger ücretsiz hosting verdiği için videoyu onun üzerinden anlattım eğer hostinger sıkıntı çıkartırsa bana çatmayın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri