Google+ İsmi

• Kullanıcı technox1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

technox1

Kayıtlı Üye
Beyler Google+ da gerçek ismimiz yazmazsa kanallarımızın kapatılacağı konuşuluyor. Ama ben Google+ daki ismimi değiştirince youtubede kanalımın ismide değişiyor. Nasıl olacak peki? Kanal ismim değişmeden Google+ ya gerçek ismimi giremezmiyim ?

nasıl ayıracaz vede sakata gelmeyelim eminsiniz değil mi bi sorun olmayacağından

Sag ustte yazan isme tiklayip,acilan seceneklerden Youtube Ayarlari'ni seciyorsunuz.Orada zaten google+ baglantisini kes secenegine tikliyorsunuz.Islem bu kadar.Fakat kanalinizin durumunu bilmedigimden dolayi,bu yapilacak islemden sonra herhangi bir kapanma,banlanma vs gibi bir durumda mesuliyet tabii ki kabul edemem.Benim simdiye kadar baglantisini kestigim kanallarda bir sorun cikmadi..

Sag ustte yazan isme tiklayip,acilan seceneklerden Youtube Ayarlari'ni seciyorsunuz.Orada zaten google+ baglantisini kes secenegine tikliyorsunuz.Islem bu kadar.Fakat kanalinizin durumunu bilmedigimden dolayi,bu yapilacak islemden sonra herhangi bir kapanma,banlanma vs gibi bir durumda mesuliyet tabii ki kabul edemem.Benim simdiye kadar baglantisini kestigim kanallarda bir sorun cikmadi..

cevap için sağol nekadar süredir sorun çıkmadı ? yani bu süre uzunsa iyi denemek lazım

kanalin alt kanal ise google+ ile baginizi kesemezsin, ana hesap ise,
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] in dedigi gibi, youtube ayarlari----> xxxxx kullanıcı adına dönün ve Google+ profili ile bağlantısını kesin yazisina tikla

alt kanalin google+ ile bagini kesersen kanal kapanir

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] in dedigi gibi, youtube ayarlari----> xxxxx kullanıcı adına dönün ve Google+ profili ile bağlantısını kesin yazisina tikla

iyide alt kanalları ne yapacağız? diyelim japonca kanalın adını abdullah mermerci yapsam abuk olmaz mı şimdi ( isim sallamadır)

iyide alt kanalları ne yapacağız? diyelim japonca kanalın adını abdullah mermerci yapsam abuk olmaz mı şimdi ( isim sallamadır)

Forumda ilk kimden duydun bilmiyorum ama, yakin zamanda ben soyledim google+ sayfasindaki isme dikkat edin diye, benim bir kanalim kapatildi...

google+ sayfasinin ismi bir dizi ismiydi, unuttum ilgilenmedigim icin birsey deneyip oylede kaldi, sonra birseye lazim oldu o kanala girdim :) ucmus... gerekceside googl+ sayfaniz kapatildigi icin bu kanala erisiminiz durduruldu gibi birseydi...

google + sayfasinin kapatilmasina yani politikaya ayriki tek neden ise isimdi.

kanalda video bile yoktu :)

yapacak birsey yok, o konuda

akışına bırakmak pekte bize göre değil ama bu durumda google nin vijdanına kalıyor gibiyiz böyle olmamalı vardır bir yolu bunca insanın alt kanalları var herkesin ki kappanacak ozaman veya kendi yöntemleri var.

Kardeş youtube ayarları diye bir şey yok, bulamadım ?

Kardeş youtube ayarları diye bir şey yok, bulamadım ?

yukari sag kosede ismine tikladiginda cikar eger cikmiyorsa kanalin google+ ya bagli degildir..

ismine tikladiginda video yoneticisine gitmek icin orda ki seceneklerde googla+ diye secenekler varmi ?

yoksa sadece kanalim - video yoneticisi - gelen kutusu vs. mi var

yukari sag kosede ismine tikladiginda cikar eger cikmiyorsa kanalin google+ ya bagli degildir..

ismine tikladiginda video yoneticisine gitmek icin orda ki seceneklerde googla+ diye secenekler varmi ?

yoksa sadece kanalim - video yoneticisi - gelen kutusu vs. mi var

Heh tamam buldum kardeş.Kanalım Alt kanal falan değil. İlk kanalım bu. Google+ ile bağlantıyı kesersem kanalım kapatılır diye korkuyorum. Malum bi kaç gün önce herkez bağlantıyı kesip açtılar ve tüm kanalları kapandı. Ba nada olur mu ? Alt kanalımda var ama ona yapmama gerek yok heralde?

Heh tamam buldum kardeş.Kanalım Alt kanal falan değil. İlk kanalım bu. Google+ ile bağlantıyı kesersem kanalım kapatılır diye korkuyorum. Malum bi kaç gün önce herkez bağlantıyı kesip açtılar ve tüm kanalları kapandı. Ba nada olur mu ? Alt kanalımda var ama ona yapmama gerek yok heralde?

yok yok hic birsey olmaz, alt kanallari zaten ayiramazsin, kanal kapanir..

ama ana hesabi kesebilirsin sorun olmaz

yok yok hic birsey olmaz, alt kanallari zaten ayiramazsin, kanal kapanir..

ama ana hesabi kesebilirsin sorun olmaz

Peki bu bağlantıyı kesip yeniden bbağlayanlarınki neden kapandı kanalları? Eğer gerçekten eminsen yapadcağım yoksa kanalımın diğerlerinki gibi kapatılmasını istemem. Birde özgün videolar hazırlıyorum vallaha tüm emeklerim boşa gider.

Peki bu bağlantıyı kesip yeniden bbağlayanlarınki neden kapandı kanalları? Eğer gerçekten eminsen yapadcağım yoksa kanalımın diğerlerinki gibi kapatılmasını istemem. Birde özgün videolar hazırlıyorum vallaha tüm emeklerim boşa gider.

vallla ben yuzkere kestim yuzkere geri bagladim, bu yuzden kanalim kapanmadi... tesaduf olmus onlarinki bu duruma baglamislar alakasi yok bence

vallla ben yuzkere kestim yuzkere geri bagladim, bu yuzden kanalim kapanmadi... tesaduf olmus onlarinki bu duruma baglamislar alakasi yok bence

Kardeş tamam Bağlantıyı kestim. Google Plustanda gerçek ismimi girdim. Ama kanalımın ismide değişti. Nasıl yeni bir ad vereceğim kanalıma ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri