Google mülteci yardımı (bağış )

Allah o insanların yardımcısı olsun hocam... Google değil dünya yardım etmeye hazır durumda yeterki bize gelmesinler diye yardım edecekler yoksa o insanlıktan nasibini almamışlarda zaten merhamet namına bişey yok

Allah o insanların yardımcısı olsun hocam... Google değil dünya yardım etmeye hazır durumda yeterki bize gelmesinler diye yardım edecekler yoksa o insanlıktan nasibini almamışlarda zaten merhamet namına bişey yok

Geçen gün suudi arabistan , bizde Türkiye den daha fazla mülteci var diye açıklama yaptı. Ne zaman aldılar , nerde saklıyolar anlamadım...

o zavalli cocuklarin hatrina bir sey demeyecegim..........

Google işte abi. Adamların reklama ihtiyacı falanda yokki diyesin reklam yapıyor. Helal olsun diyoruz ve ayakta alkışlıyoruz. :)

Bu tip konuların üzerine daha fazla düşmemiz gerekiyor. Dünyanın en büyük sorunlarından birisi mülteciler. Maddi durumu elverişli olan arkadaşlar az da olsa elini uzatması gerekiyor. Bu forum Fransa'ya cami yaptırdı, en az oraya yapılan bağış kadar burayada bağış gelmeli bence.

Allah herkesin yardımcısı olsun bu arada ülkenin özellikle doğu kısımları başta olmak üzere binlerce fakir aç aile var suriyelilerden hiçbir farkı yok hatta bazıları daha kötü durumda mülteci suriyeli türk kürt müslüman kafir demeden tüm muhtaçlara yardım edilmeli

Kendi vatanını savunmayıp başka ülkeye kaçanlara niye bağış yapayım? Bugün Türkiye'de savaş olsa siz ülkenizi bırakıp kaçacak mısınız? Çok itici bulurum böyle acıtasyonları. Acırsan acınacak hale düşersin.

Tamam google büyük şirket böyle bir kampanya başlatmasıda güzel.
Ama 1 milyon Euro komik bir rakam bağış yapması tuhaf...
Bağış yapmak istiyorsanız, ülkemizde bulunan suriyeli insanlar için yapabilirsiniz. Ben google aracılığı ile değil, ülkemizdeki aracılar ile bağış yapılması taraftarıyım

Umarım gerçekten ihtiyacı olup da çocuklarına iyi bakabilecek kişilere gider bu yardımlar. Allah yardımcıları olsun.

Kendi vatanını savunmayıp başka ülkeye kaçanlara niye bağış yapayım? Bugün Türkiye'de savaş olsa siz ülkenizi bırakıp kaçacak mısınız? Çok itici bulurum böyle acıtasyonları. Acırsan acınacak hale düşersin.

Kime karşı neye karşı savunacak? Suriye'de devlet vuruyor, İŞİD vuruyor, ÖSO ve bir sürü islami örgüt vuruyor. Kime karşı savaşacaklar? Ayrıca savaçacak lojistik desteği nereden alacaklar? Böyle bir mantık olabilir mi ya. Küçücük çocuklar o iğrenç savaş ortamında mı büyüyecek tabi büyüyebilirse. Böylesine tehlikeli ve kötü bir düşünce daha görmedim kusura bakmayın.

Edit: islami örgütten kastım islam adına çatıştığını bahane eden terör örgütleridir. İslam hakkında hassas olabilecek arkadaşlar kusura bakmayın yazmış olduğum o ifade için iyi geceler.

Son düzenleme:
peşmergelerin de yoktu saddam toplu katliam yapıyordu ne oldu peşmerge terörist oldu vatan istiyor toprak istiyor kan istiyor kan bunların aynı şeyi yapmalarına gönlüm razı değil abilerim kardeşlerim savaştan kaçan dönek insanlara yardım yapmayın.Bugünü değil yarını düşünün .

Bağışları kendi ülkemizde olan sağlam vakıflara verirsek daha sağlıklı olur.Önce etrafımız sonra diğerleri bana göre.Allah'ım yardıma muhtaç kalanlara yardım etsin.

Kime karşı neye karşı savunacak? Suriye'de devlet vuruyor, İŞİD vuruyor, ÖSO ve bir sürü islami örgüt vuruyor. Kime karşı savaşacaklar? Ayrıca savaçacak lojistik desteği nereden alacaklar? Böyle bir mantık olabilir mi ya. Küçücük çocuklar o iğrenç savaş ortamında mı büyüyecek tabi büyüyebilirse. Böylesine tehlikeli ve kötü bir düşünce daha görmedim kusura bakmayın.

Amacım burada tartışmaya girmek değil, sadece herkes gibi fikrimi belirtmektir, öncelikle bunu söyleyeyim, yoksa konuyu sabote etmek gibi algılanmasın. Sizin yazdığınıza gelirsek, şimdi AKP hükümeti ya da koalisyan hükümeti Türk milletine topyekün savaş açsa, yani devlet Türklere savaş açsa, biz gidip Yunanistan'a, İran'a mı sığınacağız yoksa şerefimizle, onurumuzla savaşacağız? Tabii ki savaşacağız. Başka çıkar yok çünkü. Zamanın da Türkiye zor durumdayken İstanbul Hükümeti de Kuva-yi Milliye'ye savaş açmıştı. Ama kimse bir yere kaçmadı.

En son sayımda Suriye nüfusu 22 milyon yazmışlar.
EEe resmi 2m ( gayriresmi 4,5-5m ) TR'de var.
4-5m lübnan-mısır ıvır zıvır arap ülkesinde.
1m'ye yakın artık Avrupada

Kaba taslak 22-10=12m
hala göç ediyorlar.
Kimse kalmadıysa bu ülkede kim kimle neden savaşıyor?

+ Bizdeki istatistiklere pek güvenmez Türk halkı.
Size bir ek bilgi vereyim.
Avrupaya sığınan mültecilerin %76'sı erkek ve yaş aralığı 15-45 yaş arası.
( bu bilgi direkt Ab mülteciler komisyonun verdiği bilgidir )

Başka birşey yazmıyacağım, yazar burda siyasi birşey yazmamış, istatistiksel bilgi vermiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri