Google News Kayıtlı satılık haber sitesi

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebSite Pazarı

Drop

Kayıtlı Üye
Site adresi : https://www.haberova.com/
FİYAT: 5 Bin TL (15 ocak günü 3.500)

Sitenin aylık getirisi: Şu an haber eklenmiyor

Sitenin açılış tarihi:2014

Kategori, sitenin içeriği nedir: Türkiye Geneli Haber Sitesi

Günlük hit sayısı:Hit yok - Şu an haber eklenmiyor.Haber eklendiğinde 60 k'ları görmüştür.

Ziyaretçi kaynağı:
Google Organik

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik

Hosting dahil midir: 1/2 hafta idare edilebilir.

Banlı olduğu sponsor var mı: Yok

Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress-Newspaper Teması

Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

or3YAk.png

knB1gW.png

Son düzenleme:
.....................

Son düzenleme:
merhabalar hayırlı satışlar hocam bu kazancı eylül , ekim ayındaki kazancı günlük ortalama kaç haber girerek elde ettiniz.

site adresini pm alabilirmiyim ve en son olur fiyatınıda pm alayım lütfen

akşam 5/6 dan sonra sanırım 40/50 haber olmuştur günlük.bazen arkadaşlar da ekliyordu.1 haberden 100 bin hit gelebilir , bin haberden 1000 hit gelebilir.habere göre değişebiliyor.Bir de haberi yayınlama tarzınız önemli.Haber işi nasıl sunduğunuza göre değişir.

akşam 5/6 dan sonra sanırım 40/50 haber olmuştur günlük.bazen arkadaşlar da ekliyordu.1 haberden 100 bin hit gelebilir , bin haberden 1000 hit gelebilir.habere göre değişebiliyor.Bir de haberi yayınlama tarzınız önemli.Haber işi nasıl sunduğunuza göre değişir.

hocam bende site adresi pm alabilir miyim , elimde şuan news kaydı alınacak olan site var forumdaki konudan aldım onu hazırlıyorum yanına ek olarak sizin sitenizide değerlendirmek istiyorum sakıncası yoksa.

İsteyene kullanıcı adı verebilirim test etmek için , bu sektöre girecek arkadaşlar fikir sahibi olabilir.

Bazı arkadaşlar sayaç soruyor.Sitede sayaç yok.Zaten haber eklenmiyor bu sebeple 2 aydır çok az hit var.Lütfen konuyu okumadan soru sormayın.Newsli haber siteleri hakkında google'da yeterince bilgi mevcut.
hocam bende site adresi pm alabilir miyim , elimde şuan news kaydı alınacak olan site var forumdaki konudan aldım onu hazırlıyorum yanına ek olarak sizin sitenizide değerlendirmek istiyorum sakıncası yoksa.

İsteyene kullanıcı adı verebilirim test etmek için , bu sektöre girecek arkadaşlar fikir sahibi olabilir.

Bazı arkadaşlar sayaç soruyor.Sitede sayaç yok.Zaten haber eklenmiyor bu sebeple 2 aydır çok az hit var.Lütfen konuyu okumadan soru sormayın.Newsli haber siteleri hakkında google'da yeterince bilgi mevcut.

pm alabılırmıyım,

siteyi ıncelemek ıcın lutfen

Site adresi : Pm - SKYPE : [email protected]

FİYAT: 4 Bin TL

Sitenin aylık getirisi: Şu an haber eklenmiyor

Sitenin açılış tarihi:2014

Kategori, sitenin içeriği nedir: Türkiye Geneli Haber Sitesi

Günlük hit sayısı: - Şu an haber eklenmiyor.Haber eklendiğinde 60 k'ları görmüştür.

Ziyaretçi kaynağı:
Google Organik

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik

Hosting dahil midir: 1/2 hafta idare edilebilir.

Banlı olduğu sponsor var mı: Yok

Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress-Newspaper Teması

Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

or3YAk.png

knB1gW.png

Satış Nedeni : Gündüzleri işte çalışıyorum akşamları haber eklemek belli bir süre sonra işkence halini alıyor.Çok fazla yoruldum website işlerinden.

Sitenin 12 farklı arayüzü vardır.Alan kişiye istediği şekilde teslim edebilirim.Tek kişi haber sitesi yürütmekte zorlanabilir.Sabahtan geç saatlere kadar çok uzun süre dayanmak kolay değil.Bu sebeple isteyen olursa önceliği ekip kurabilecek arkadaşlara vereceğim.Siteyi aldığınız andan itibaren haber ekleyebilirsiniz.Beklemenize gerek yok.

Site godady'de barınıyor hostta aynı yerde.SSl sertifikasına sahip.Cache , yoast seo , yoast news premium eklentilerine sahiptir.

PM'lere sadece ciddi olduğuna inandığım arkadaşlara dönüş yapacağım.Site satıldıktan sonra haber ekleme, hangi haberler hit getirir v.b. konularda arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

Gündüzleri işteyim arkadaşlar geri dönüşü geç yaparsam kusura bakmayın.

Site bende boş boş duruyor , umarım ihtiyacı olan birine gider.Tokat ve çevresinde yaşayan arkadaşlara site elden teslim edilebilir.

Site adi pm lutfen.

Bugüne özel fiyat 3500 liradır.

Ciddi olmayanlar lütfen pm atmasın.

Hocam fiyata para kaznılan adsensede dahilmidir acaba ? Siteyi alırsak para kazanmaya başladığımızda nasıl çekeciz ciddi alıcılardanım site adresiyle birlikte pm atarmısnız ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri