Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben benim bulunduğum bölgenin postacısı ile arkadaş olduğum için malesef bu zarflardan hiçbiri elime geçmedi sadece resmini görebildimArtık alıştı postacı arıyor zarfta kimin adı yazarsa yazsın bu seninmi diyor evet diyorum açıyor pin kodunu söylüyor not alıyorum teşekkür edip kapatıyorum, süreç bu şekilde işleyince koleksiyon yapma şansım olmuyor
![]()
seninki daha iyimiş abi en azından postacının insafına kalmıyorsunbirde pin kısa sürede eline geçiyordur bu zamana kadar en hızlı kaç günde eline geçti
![]()
Dağıtıcı ile ne kadar samimi olursan ol bazen şans işi olabiliyor pin işi, mesela nisan 12 de aynı anda 2 adsense pini yola çıktı, haziranda sadece 1 pin geldi, diğeri yeni adsense ile yani mayıs adsensinin pini ile haziranda geldi ki o gelesiye kadar ben kimlikle onaylattımsonuç geçen yıl ekim ayından bu yana 1 adet hem web hem youtube adsense pinli ve 5 adet sadece youtube adsense pinli toplam 6 adsense oldu, şu kanal kapanmaları ünlem vs gibi durumlarda çözülürse 15 adsense hedefim
sürümden kazanacağım
![]()
adın mehmet yılmaz gibi bişey galiba![]()
adsense yetkilileri görmesin
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.