Google Play Yabancı Mail Hk.

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
Bir arkadaş bana aldığı gmailleri google play de kullanamadığını söylüyor
ve mailleri geri vermek istiyor türkiyeden açılmış olması gerekiyormuş maillerin böle bir şey varmı nasıl olurda google play sadece türkiye hesaplarını kabul ediyor ben verdiğim mailleri nasıl geri alabilirim ki böle bir alış veriş olurmu yaw kapanmış erişime kısıtlanmış olsaydı tabiki telafi edilir ama aldım işime yaramadı geri al olurmu arkadaşlar sizlerden google play den oluşan sıkıntıyı ve böle bir iade söz konusu olurmu onu öğrenmek istiyorum..

sen belirttin mi satarken yurt dışında açıldığını
alan kişi alırken sordu mu google play türkiyede kullanılabilir mi bu hesaplar diye
ikisinden biri olmadıysa sana kalmış bana göre

hocam arkadaş google play için alacağını dedi ben bilemiyorumki orda çalışırmı ne amacla kullanılır sonrası bana demedi kesinlikle türkiye hesapları olsun çünkü tr gmail açan yokki
tr telefon onayı vs kim uraşıyor herkes biliyorki gmailler yurt dışı lokasyonlu açılır

Ben olsam iade dahi almam başta belirtmediyse sonuçta o mailleri geri alsan bu kez herbirinin şifresini kurtarma mailini değiştirmen gerecek tekrar satabilmen için.. Ki şöylede bir durum var google playde ne yapacak bilmiyorum ama sonuçta her gmail googlaplayde de işe yarar bunun türkçesi yabancısı yok
Çok özel bir mail arıyorsa özelliklerini de baştan belirtmesi gerekir

ria etsem google play den çok iyi anlayan birileri skype rica etsem arkadaşı bilgilendirmek için gelebilirlermi

---------- Spam Engelliyici 14:42 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------

Ben olsam iade dahi almam başta belirtmediyse sonuçta o mailleri geri alsan bu kez herbirinin şifresini kurtarma mailini değiştirmen gerecek tekrar satabilmen için.. Ki şöylede bir durum var google playde ne yapacak bilmiyorum ama sonuçta her gmail googlaplayde de işe yarar bunun türkçesi yabancısı yok
Çok özel bir mail arıyorsa özelliklerini de baştan belirtmesi gerekir

hocam benim bu zamana kadar satış politikam bellidir
ben ne olursa olsun destek te bulundum ve telafisi yeterki benim sorumluluğumdan kaynaklanan birşey olsun telafi etmişimdir
benden 2014 yılına ait 100 adet mail istedi bende yoktu bende işi yürüsün die
2013 yılına ait verdim iyilik olsun die ama ben bu hesapları alamam ki söylüyorum yardımcı olayım konuyu porje açığa çıkçak die anlatmıyormuş
şaştım kaldım vallahi ya

Hocam öle saçma şey olmaz. Bunun geri iadesi falan olmaz benim dusuncem.sana baştan velirtmediyse kesinlikle tr hesapları olsun diye bu o kişinin sorunudur.

bence de geri iadesi olmaz, ayrıca google playe nasıl giriş yapamaz onu da anlamış değilim accountlar kendi yaptığı işlemler sonucu kısıtlanmış olabilir mi?

hocam ortada gözden kaçırılan bir durum var o durumu benle paylaşmak istenilmiyor zannımca ama beni bağlamıyorki ne amacla kullanılacak die

benden birisi araba isteyecek satın alacak bende arabayı satacam ama adam gelip diyecekki hocam arabayla biz kıbrısa gitmek istedik baktık karayoluyla gidilmiyormuş
yahu ben arabayı sattım arabada sıkıntı varmı yok aranının ucarakmı karadan mı denzden mi götürecek sizi ben ne karışırım sabahtan kafam yoruldu böle sacma örnek yaptım :S

---------- Spam Engelliyici 15:16 ---------- Önceki Mesaj 15:12 ----------

bence de geri iadesi olmaz, ayrıca google playe nasıl giriş yapamaz onu da anlamış değilim accountlar kendi yaptığı işlemler sonucu kısıtlanmış olabilir mi?

hocam ben diyorumki nerde sıkıntı yaşıyorsun anlat göster yardımcı olayım
1k hesap siparişini okadar bekletmişim arkadaşlar teslimatlarını beklerken

bana anlatamayız söyleyemeyiz projeyi iyide arkadaşım ben nasıl yardımcı olayım
al sat diyor bir başkasına satmak nedir ya

Son düzenleme:
Bir arkadaş bana aldığı gmailleri google play de kullanamadığını söylüyor
ve mailleri geri vermek istiyor türkiyeden açılmış olması gerekiyormuş maillerin böle bir şey varmı nasıl olurda google play sadece türkiye hesaplarını kabul ediyor ben verdiğim mailleri nasıl geri alabilirim ki böle bir alış veriş olurmu yaw kapanmış erişime kısıtlanmış olsaydı tabiki telafi edilir ama aldım işime yaramadı geri al olurmu arkadaşlar sizlerden google play den oluşan sıkıntıyı ve böle bir iade söz konusu olurmu onu öğrenmek istiyorum..

Google playde bir uygulamaya girdiğinizde sizin dilinizde ki yorumları size gösterir. Örneğin Whatsapp uygulamasına girdiniz size Türk kullanıcıların yaptığı yorumlar gözükecektir. İspanyol kullanıcınıın ispanyolca yorumu işe yoruma yaramayacaktır.
Büyük ihtimal yorum ve indirme için kullanılacak gmailler. Türkçe bir uygulamaya ispanyolun biri bir yorum yaptı. Bu yorum Türkler tarafından görükmez böylece adamın işine yaramaz. Yani senden aldığı mail yabancı olunca adam da haliyle işime yaramaz diyor sanırım.

Dip not: Alıcının bunu belirtmesi gerekir illa bana Türkçe diye. MAil kurtarma maili şifreyi gördükten sonra geri verse ne olur. Tek tek değiştireceksen bütün bilgileri al mailleri geri.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri