Google+ Plus Lik ve Takipçi Hizmetleri

capari_83

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Google+ Plus Like ve Takipçi hizmetiyle karşınızdayım.

Fiyat Tablosu:

İletişim Skype: capari83

Ref

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ref yok.
Zaten alacaklar az almasını tavsiye etmem. Kendi videoma 200 beğeni aldım. Videoya biraz etki etti. Sanırım 1k ve üzeri beğeni alınması lazım.
Emr arkadaş bu işte tecrübeli. Onun dediğine göre 1k üzeri olması lazım beğeninin.

Kullanıcılar dünya geneli.
Aktifliğni bilmiyorum. Kendi videoma 200 adet like yaptım. Biraz etkisi oldu. Tavsiyem 1k üzeri like yapılması.

takipçi için sordum hocam ben googleplus takipçisi sitemin hesabına çekmeyi düşünüyorumda

Benim aldığım beğeniler hep 1k üzeri full organik takipçi akışımda güzel günde en az 200 takipçi kasıyorum beğeni yt için önemli tabi. Ama şöyle bişiyde var mesela illa takipçinin yüksek olması gerekmiyor 300-500 takipçili hesaplarla bile anlık çok seri bir şekilde 2-5k arası izlenim alabilirsiniz. Eğer stüdyo kullanıyorsanız orada görürsünüz YouTube size bildirim atıyor şu videonuz çok aşırı şekilde izlendi diye yani demem o ki yt nin gözüne hit ile batarsanız tabiki organik bi şekilde oda sizi üzmeyecektir :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim aldığım beğeniler hep 1k üzeri full organik takipçi akışımda güzel günde en az 200 takipçi kasıyorum beğeni yt için önemli tabi. Ama şöyle bişiyde var mesela illa takipçinin yüksek olması gerekmiyor 300-500 takipçili hesaplarla bile anlık çok seri bir şekilde 2-5k arası izlenim alabilirsiniz. Eğer stüdyo kullanıyorsanız orada görürsünüz YouTube size bildirim atıyor şu videonuz çok aşırı şekilde izlendi diye yani demem o ki yt nin gözüne hit ile batarsanız tabiki organik bi şekilde oda sizi üzmeyecektir :)

Hocam senin içerik izlenen içerik olabilir.
Ben finger family kanalıma organik like alamadım pek. Bu sistemden 200 tane like attım biraz kıpırdama oldu. Sen paylaşımlarında 1k üzeri like lar işe yaradığını için ben de en az 1k öneriyorum. Bu işin üstadı sensin.

Son düzenleme:
Hocam senin içerik izlenen içerik olabilir.
Ben finger family kanalıma organik like alamadım pek. Bu sistemden 200 tane like attım biraz kıpırdama oldu. Sen paylaşımlarında 1k üzeri like lar işe yaradığını için ben de en az 1k öneriyorum. Bu işin üstadı sensin.

Estağfirullah,

İzlenen içerik değilde önemli olan burada küçük resim ve aldığınız ani hit değeri onu yakalayabilirseniz herşey tamamdır birde sadece like iş yapmaz paylaşım çok önemli :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri