google + sorunu mu yenilik mi?

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dRaCk

Kayıtlı Üye
arkadaşlar yeni kanal olusturdum adsense bagladım youtube ayarları gelişmiş ve özel url tıkladım..

özel url olustu dedi ve tekrar youtube ayarlarına geldiğimde ne göreyim? Google+ baglantısını kesin yok?

Hesap değiştir sekmesine gelınce bakıyorum plus kanal seklinde gozukuyor ama kanalım sekmesıne tıklayınca URL verdiğim isimle cıkıyor?

Ne oluyor acaba ? google + ac kapat bitiyor mu ki?

bende de aynı sorun oldu. url oluşturdak sonra bağlantıyı kesemedim.
eski sildiğim kanallarda yeniden kanal açtığımda g+ bağlantısını kesme çıkıyor.
Fakat yeni gmail ve kanalda bu yok sanırım.

bende de aynı sorun oldu. url oluşturdak sonra bağlantıyı kesemedim.
eski sildiğim kanallarda yeniden kanal açtığımda g+ bağlantısını kesme çıkıyor.
Fakat yeni gmail ve kanalda bu yok sanırım.

sizde bu sorun ne zaman olustu ? yarım saat 1 saat once olusturdugum kanalda sorun yoktu ama sımdı 2 tane actım google + kesin cıkmıyor :S

sizde bu sorun ne zaman olustu ? yarım saat 1 saat once olusturdugum kanalda sorun yoktu ama sımdı 2 tane actım google + kesin cıkmıyor :S

Bugün 23:15 gibi açtığım kanalda yaşadım. Dediğim gibi eski kanallarda böyle bi sorun yok. silip tekrardan açtığıklarımda

google + kalkarsa buyuk sorun olacak gibi :S umarım ytde sorun vardır ve bu yüzdendir yoksa hiç iyi olmayacak :S

arkadaşlar yeni kanal olusturdum adsense bagladım youtube ayarları gelişmiş ve özel url tıkladım..

özel url olustu dedi ve tekrar youtube ayarlarına geldiğimde ne göreyim? Google+ baglantısını kesin yok?

Hesap değiştir sekmesine gelınce bakıyorum plus kanal seklinde gozukuyor ama kanalım sekmesıne tıklayınca URL verdiğim isimle cıkıyor?

Ne oluyor acaba ? google + ac kapat bitiyor mu ki?

hocam ben şimdi yeni bi kanal oluşturdum ve google+ ile bağlantısını kestim. bende herhangi bi sorun çıkmadı

Bende 5 dk önce yeni bir kanal açtım malesef bendede yoktu :s

Aynı sorun bendede mevcut...Farklı tarayıcılarla denedim aynı...Bu fırtına öncesi hazırlık olmasın...

başka kanaldaki g+ bağlantı linkini kopyalayıp yapamadığımız kanalda denesek acaba nasıl olur. işe yarar mı sadece öneri netim çok yavaş video yükleidğim için o yüzden ben yapamıyorum. bi arkadaş deneyebilir mi

alt kanallarda oluyor sanıyorum ana kanallarda sorun yok.

aynı dert bendede var Google + bağlantısı kesilmiyor

özel url verebildiniz mi? hesap değiştire gelince plus hesabı gibi mı cıkıyor yoksa gmail gibi mi?

özel url verdikten sonra kestim hocam bağlantısını ve normal hesap gibi çıkıyo. diğer arkadaşlarda da böyle bi sorun var gibi belki dalga dalga yayılıyordur hocam

yenice bir kanala daha özel url verdim g+ kesme bağlantısı çıkmadı

---------- Mesaj saat 01:15:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:14:08 civarında gönderildi. ----------

www.youtube.com/account_revert

bu link ile g+ kesmeyi başardım arkadaşlar.

Verdiğin linkte işe yaramıyo hocam

Bu işlemi gerçekleştirmek için gerekli kriterleri karşılamıyorsunuz

diye uyarı aldım.

yenice bir kanala daha özel url verdim g+ kesme bağlantısı çıkmadı

---------- Mesaj saat 01:15:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:14:08 civarında gönderildi. ----------

Verdiğin linkte işe yaramıyo hocam

Bu işlemi gerçekleştirmek için gerekli kriterleri karşılamıyorsunuz

diye uyarı aldım.

bende 1 kanalın g+ kestim ama 2. kanalda denedim ama olmadı.Haklısın Yazmış bulunduk.

bu olay alt kanallarda olan bir durum eğer ki ana kanalda da aynı sıkıntı varsa g+ kes/bağla tarih olacak onun dışında g+ sayfasına gidip sayfaları yönettip hangi kanalı açmışsanız ona açılan sayfayı kökten silin öyle deneyin.

Yeni özellik bence bende dünden beri yok çerezleri falan temizledim acaba sıkıntı benden kaynaklı mı diye yok yine aynı şey demek ki genelmiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri