Google Spam'a bakış açısı

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

mNote

Administrator
Adsens hesabım banlandıktan sonra uzun bir açıklama mail i gönderip sonunada bu videoyu eklemişler :)

Google AdSense Policies: Content and Copyright - YouTube

Ban sebebi olarak...

AdSense yayıncıları, ilgili içeriği görüntülemek için gerekli yasal haklara sahip olmadıkları sürece, telif hakkı yasasıyla korunan içerik barındıran web sayfalarında Google reklamları görüntüleyemez. Buna, telif hakkıyla korunan materyal görüntüleyen, telif hakkıyla korunan dosyalar barındıran veya telif hakkıyla korunan materyal bulunan sitelere trafik yönlendiren bağlantılar sunan siteler de dahildir.

Yasal haklar gerektirebilecek, telif hakkıyla korunan içerik örnekleri aşağıdakileri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

Televizyon şovları, filmler ve ses dosyaları
Kablolu televizyon veya uydu televizyonu yayınına erişim
Kitaplar ve/veya e-kitaplar
Video oyunları
Resimler.

İçeriği siz oluşturmadıysanız veya başkalarının içeriğini kaynak materyal olarak kullanarak oluşturduysanız, lisansınızın olup olmadığını veya ortada bir istisnanın bulunup bulunmadığını kendinize sormanız gerekir. Potansiyel olarak hak ihlalinde bulunan içerikle ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen program politikalarımızı inceleyin ve telif hakkı ihlalini önlemeye ilişkin olarak politika ekibinin sunduğu bu ipuçlarına göz atın.

Ayrıca, bu konuyla ilgili kısa animasyonlu videomuzu izleyebilir ve politika bilgilerinizi tazeleyebilirsiniz.

Geçmiş olsun işler zorlaştı.

geçmiş olsun. ama nasıl da sevimli keratalar:)

Bence çok güzel özetlemişler geçmiş olsun bu arada...

Geçmiş olsun hocam :o hep [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] yüzünden ifşa etti konu açıp :)

Güzel video gerçekten. :)
Kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi başkalarına yapıyoruz. :)
Bekle beni özgün...

geçmiş olsun
yanlız video çok güzel
adamlar biliyor ya kimin spam yapıp kimin özgün iş yaptığını hikaye gerisi bence

Geçmiş olsun ustam, toplu kapatmayı görmüştüm her defasında ama uzun süre sonra Adsense kapama konusu görüyorum.
Sakıncası yoksa ustam gerekçe ne olarak göstermişler paylaşabilir misin?

geçmiş olsun adsensenin içinde nekadarlık bir mevla yüklüydü umarım kaybınız fazla değildir

Cevap: Re: Google Spam'a bakış açısı

Geçmiş olsun ustam, toplu kapatmayı görmüştüm her defasında ama uzun süre sonra Adsense kapama konusu görüyorum.
Sakıncası yoksa ustam gerekçe ne olarak göstermişler paylaşabilir misin?

AdSense yayıncıları, ilgili içeriği görüntülemek için gerekli yasal haklara sahip olmadıkları sürece, telif hakkı yasasıyla korunan içerik barındıran web sayfalarında Google reklamları görüntüleyemez. Buna, telif hakkıyla korunan materyal görüntüleyen, telif hakkıyla korunan dosyalar barındıran veya telif hakkıyla korunan materyal bulunan sitelere trafik yönlendiren bağlantılar sunan siteler de dahildir.

Yasal haklar gerektirebilecek, telif hakkıyla korunan içerik örnekleri aşağıdakileri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

Televizyon şovları, filmler ve ses dosyaları
Kablolu televizyon veya uydu televizyonu yayınına erişim
Kitaplar ve/veya e-kitaplar
Video oyunları
Resimler.

İçeriği siz oluşturmadıysanız veya başkalarının içeriğini kaynak materyal olarak kullanarak oluşturduysanız, lisansınızın olup olmadığını veya ortada bir istisnanın bulunup bulunmadığını kendinize sormanız gerekir. Potansiyel olarak hak ihlalinde bulunan içerikle ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen program politikalarımızı inceleyin ve telif hakkı ihlalini önlemeye ilişkin olarak politika ekibinin sunduğu bu ipuçlarına göz atın.

Ayrıca, bu konuyla ilgili kısa animasyonlu videomuzu izleyebilir ve politika bilgilerinizi tazeleyebilirsiniz.

geçmiş olsun, tam da spama geçecekken bu haber düşündürdü.

yüksek mebla kazanınca googleın gözüne batmışın fasa fisoyla banlamışlar geçmiş olsun .s

Video manidar ve güzel :)

Fakat mantık hatası barındırıyor. Madem herkesin sadece kendi çektiği özgün videolarını eklemesini istiyorsun, herkes öyle video çekip yüklediğinde aç kalmayacak mısın diye sormazlar mı adama? Dünya'da büyük haber niteliği taşıyan bir olay olduğunda o olayı çeken bir kişi olsa kim youtube girip milyonlarca video bulunan yerde tek videoyu arar ki?

Video manidar ve güzel :)

Fakat mantık hatası barındırıyor. Madem herkesin sadece kendi çektiği özgün videolarını eklemesini istiyorsun, herkes öyle video çekip yüklediğinde aç kalmayacak mısın diye sormazlar mı adama? Dünya'da büyük haber niteliği taşıyan bir olay olduğunda o olayı çeken bir kişi olsa kim youtube girip milyonlarca video bulunan yerde tek videoyu arar ki?

Hocam onlar farkındalar zaten.
Sadece abartmayın diyorlar kısacası.
Yoksa komple spama izin vermemek ellerinde.
Mesela benim adsenseme bağlı kanallarımın toplu para kazanması gidiyor.
10 Kanalım gidiyor 1 tane kalıyor o da spam olmayan tek kanalım.
Bizden daha fazla farkındalar yani olayın.
Unutmayın, karşımızdaki Google.

Animasyonlu videoyu yükledim adsenseye bağladım. Geçmiş olsun biri gitti kaldı 182 adsense hesabı sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri