Google+ yöntemiyle ilgili...

• Kullanıcı kptncksprv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kptncksprv

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar benim 100 tl içinde bulunan 2 kanalımın para kazanması gitmiş ikiside ana kanaldır google+ yöntemiyle açamıyorum belkide bilmiyorum açmayı bir yenilikmi olmuş burada, bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

arkadaşlar ben açtım bana ulaşın yardımcı olayım size

google + ya girmiyor ise, kanal url oluştur yapın, şansınızı deneyın... ama yontemı denedikten sonra bir 24 saat üzeri zaman geçmesi gereklı oyle beliriyor.. ki yenı yontem resimlı oalrak forumda vardı onu deneyın o olmazsa yapacak bişe yok

resimli olan yönteni denicektim ama url oluştur kısmıda çıkmıyor bende ayarlara gelişmişe tıkladığım zaman kafayı yiuyecem arkadaş ya off

google+ ile bağlantısını kes
kestikten sonra google+ a git o sayfayı sil
kanalı yeni sayfaya bağla.

google+ ile bağlantısını kes
kestikten sonra google+ a git o sayfayı sil
kanalı yeni sayfaya bağla.
yumi kardeşim google+ ya gidemiyomki google + ya girdiğim zaman ne ayarlar sekmesine nede profil sekmesine tıklanıyor işlemiyo hiç bi tuş bütün kanallardan aynı şekilde oluyo?

yumi kardeşim google+ ya gidemiyomki google + ya girdiğim zaman ne ayarlar sekmesine nede profil sekmesine tıklanıyor işlemiyo hiç bi tuş bütün kanallardan aynı şekilde oluyo?

geçmişi silip tekrar deneyin tıklanmaması imkansız.

sayflarıma tıklayın ordan silmek istediğiniz sayfayı seçin sonra sayfanın ayarlarına girip sayfayı silin.

geçmişi silip tekrar deneyin tıklanmaması imkansız.

sayflarıma tıklayın ordan silmek istediğiniz sayfayı seçin sonra sayfanın ayarlarına girip sayfayı silin.
yumi kardeş başka tarayıcıdan girdim ve oldu google+ bağlantısını kestim şimdi napayım para kazanmaları aktif etmek için

yumi kardeş başka tarayıcıdan girdim ve oldu google+ bağlantısını kestim şimdi napayım para kazanmaları aktif etmek için

bağlantısını kestikten sonra google plusa gidip sayfalarıma tıklayın o sayfayı seçip ayarlara girip silin sildikten sonra youtube kanalınızı tekrardan google plusa bağlayın.

bağlantısını kestikten sonra google plusa gidip sayfalarıma tıklayın o sayfayı seçip ayarlara girip silin sildikten sonra youtube kanalınızı tekrardan google plusa bağlayın.
aynısını yaptım para kazanmalar daha sonramı açılacak şuanda para kazanma devre dışı yani hiç bi işaret yok sadece videoların sağında asma kilit gibi bir resim var birde bu yöntemi bütün kanallarımada uygulayacakmıyım yumi kardeşim

aynısını yaptım para kazanmalar daha sonramı açılacak şuanda para kazanma devre dışı yani hiç bi işaret yok sadece videoların sağında asma kilit gibi bir resim var birde bu yöntemi bütün kanallarımada uygulayacakmıyım yumi kardeşim

24 saat içinde açılması lazım tabi google uyanmadıysa.

şuan tüm videolarınız gizli kimse göremiyor o yüzden kilit resmi var. tüm videoları seçip genel yapın.

tüm kanallar için tek tek yapmak zorundasın her kanalın google+ farklı.

24 saat içinde açılması lazım tabi google uyanmadıysa.

şuan tüm videolarınız gizli kimse göremiyor o yüzden kilit resmi var. tüm videoları seçip genel yapın.

tüm kanallar için tek tek yapmak zorundasın her kanalın google+ farklı.
teşekkürler saolun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri