Google + Yöntemiyle para kazanmayı aktif etme

• Kullanıcı Kadircan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Kadircan

Yasaklanmış
Web sitesi
ironturkish.blogspot.com
Google + yöntemiyle para kazanmayı aktif etmeyi resimli ve ya videolu anlatabilecek arkadaş var mı? Yapabilecek varsa kendisinin duacısı olurum :(
Yardımlarınızı bekliyorum

basit bir olay zaten youtube ayarlar kısmına gir ordan bağlantını kopart biraz bekle sonra geri ekle o kadar.

2 kanalımı açtım diğerleri açılmıyor ne yaptıysam sinir edici bir durum

2 kanalımı açtım diğerleri açılmıyor ne yaptıysam sinir edici bir durum

2 kanalı ne zaman açtın açamadığın kanal alt kanal mı ? google plus bağlantısını kesip tekrar bağla açılıyor açılmazsa kestikten sonra biraz bekle oda olmazsa isim değişikliği başka bir google plusa bağlamayı dene

benimkiler de alt kanal
alt kanal dediğiniz hesap değiştir yerinden geçiş yapabildiklerim mi?
Zahmet olmassa resimli anlatım yapar mısın?

benimkiler de alt kanal
alt kanal dediğiniz hesap değiştir yerinden geçiş yapabildiklerim mi?
Zahmet olmassa resimli anlatım yapar mısın?

aynen öyle bir gmailden 10 larca kanal açıyorsun işte açtıkların alt kanal oluyor bende alt kanal hiç yok denemedim de fakat alt kanallar açılmıyormuş arkadaşlar öyle söylüyorlar

bende bi alt kanal var 60k eğer açabilseydim direk partnerliğe başvuru yapardım yok işte alt kanal için geçerli bir yöntem değil bu.

ciddi temizlik başlamış beyler dikkat... !!!! yabancı forumda okudum ama ne kadar doğru bilmem... bugun herkes tatil modunda dursun... yazmak istemedim ama panık olursunuz diye... asıl çıkabilir... TATİL MODU BENCE MANTIKLI 12 SAAT İZLEYELIM...

bu yöntemi bir kanalım için yaptım
diğer 100 e yakın kanalım kapandı
gelen maildede , o yöntemle açtığım kanal sebebiyle adsenseye bağlı bütün kanalların kapandıgı yazıyordu

dikkat edin...

Alt kanallara ne yaptıysam açamadım.

bu yöntemi bir kanalım için yaptım
diğer 100 e yakın kanalım kapandı
gelen maildede , o yöntemle açtığım kanal sebebiyle adsenseye bağlı bütün kanalların kapandıgı yazıyordu

dikkat edin...

Ne zaman açtırdın geçen hafta mı ? Geçen haftalarda açanlarda öyle oldu fakat bu haftalarda açanlarda problem yok 5-6 gündür kapanmıyor diyorlar

eee gerçektende adsense kapanırsa ne olacak ? way be :D iş daha kritik oluyor yani... ozaman kımse bızıklamasın bişeyi...

Ne zaman açtırdın geçen hafta mı ? Geçen haftalarda açanlarda öyle oldu fakat bu haftalarda açanlarda problem yok 5-6 gündür kapanmıyor diyorlar

kardeşim benimde 2 hafta sonra oldu zaten :)
ben sizi uyardım , bi kanal yüzünden bütün kanallarınız yalan olmasın
emeğinize yazık olmasın

Bu kapanmayacak anlamına gelmez bence hiç riske gerek yok var olanıda kaybetmeye gerek yok temiz bir hesapla yeniden başlanılmalı, bizde 5-6 gün kullandık o şekilde ama 1 hafta sonra o adsense bağlı diğer tüm kanallar gitti.

Bu kapanmayacak anlamına gelmez bence hiç riske gerek yok var olanıda kaybetmeye gerek yok temiz bir hesapla yeniden başlanılmalı, bizde 5-6 gün kullandık o şekilde ama 1 hafta sonra o adsense bağlı diğer tüm kanallar gitti.

peki yeni kanal eklesen, yüklesen adsensene yansımıyormu ? yenı sıfırdan kanal açıp eklesen ? merak ettim konuyu

kardeşim benimde 2 hafta sonra oldu zaten :)
ben sizi uyardım , bi kanal yüzünden bütün kanallarınız yalan olmasın
emeğinize yazık olmasın

1-2 hafta bir şey olmassa bence riske değer geçen bir arkadaşla konuştum geçen ay bu yöntemle 3 kanalını açmış 1 ayı geçti hala kullanıyorum sorun yok diyor bu youtubede riske girmeden bir şey olmmuyor ayrıca yeni adseneye geçtin diyelim açtın kanal 1-2 tane dünya geneli yada telif ye zaten otomatik olarak bir tane kanalın gidiyor ona bağlı olarakta tüm kanalların gidiyor

Herkesin şahsi görüşü ben kimseye ne yap nede yapma derim kendi fikrimce bu riske girilir özellikle benim giib sağlam bir kanalın varsa kesinlikle girilir çünkü dediğim gibi yeni adsense yeni kanalda da bu sıkıntı olucaktır artık bir kere dünya geneli ye yada telif ye kanal ve bunla beraber tüm kanalların gidiyor zaten artık bu iş tamamen risk üzerine kurulu oldu spamdan gitse risk demeyiz ama para kazanmadan gidince tamamen risk oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri