Google'ın Yeni Numarası ve Ünlemli Kanalı Açma

FatihMurat

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Mayıs 2014
Mesajlar
582
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
40
Konum
Kayseri
Merhaba arkadaşlar, ünleme düşmüş kanalınıza giriş yaptığınızda telefon doğrulama çıkınca geri gelin bilgileri girin tekrar tel isterse doğrulama sayısını aştığınız telefon numaranızı girin ve arama ile kod alma seçeneğini seçin (mesaj değil) hemen arkasına bir numara siiz arıcak şaşırmayın (beni arayan numara numara 0507 983 22 .. ) heralde yabancı biri beni aradı tam bu zamana denk geldi sandım açınca google kodunu söyledi şok oldum.
Normalde kendi telefonum ile doğrulama alamıyordum (sayı sınırını geçtiniz gibi bir ibare alıyordum) aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde bir denesin bana has bir olay olmadı sanırım.
edit: az önce aynı sistemi denedim bu seferde 0545'li bir numaradan aradı sanırım TR de operatör firmalarından kendine numara tahsis etmiş.
 
Son düzenleme:
spam yapanlar için hazırlanmış başka bir tuzak. spamcıların çoğu otomatik telefon sistemleriyle onay yapacağı için kanalları kapanacaktır. kalitesiz spam yapanların durumu daha fena adam sürümden kazanmak için 300 kanal basıyor 300 tane gerçek numarayı nerden bulacak mecbur otomatik sistemleri kullanacak.
 
spam yapanlar için hazırlanmış başka bir tuzak. spamcıların çoğu otomatik telefon sistemleriyle onay yapacağı için kanalları kapanacaktır. kalitesiz spam yapanların durumu daha fena adam sürümden kazanmak için 300 kanal basıyor 300 tane gerçek numarayı nerden bulacak mecbur otomatik sistemleri kullanacak.
Nasıl bir tuzaktan bahsediyorsunuz anlamadım, otomatik onayların sms ile olduğunu sanıyorum ben aramadan bahsediyorum, ayrıca aynı numarayı veya aynı kurtarma mailini bir çok kanalla kullanmama rağmen bazıları kapansada diğerleri aylardır açık, yani google aynı numara ile doğrulanan veya aynı kurtarma maili kullanılan hesapların bir tanesini kapatınca diğerlerinide kapatmıyor, hepsini geçtim böyle birşey olsa adsense kullanıyorum, aynı adsenseye bağlı bütün hesapları kapatabilir çok ince düşünmesine tuzak kurmasına gerek yok :)
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri