Googlenin yeni pin mektubu

Heterojen

Kayıtlı Üye
Google yıllardır kullandıgı tasarımı değiştirmiş bugun geldi pin diğerinden daha güzel bi tasarımı var bence :D

1vl7GY.jpg

7grQyP.jpg

9oPbDo.jpg

Eskisi daha havalıydı be , Üzerinde renga renk Google yazıyordu ,Konu komşu , bina görevlisi v.s. bana Astronotmuşum gibi bakıyordu :D :D

biz adsense mektuplarından gemi yapar , onlar adsense paralarıyla gemi alır oldu iyimi :)

Benim eve ilk kez pin istemistim. 1 tane gelmeyince 2. pini istemistim. Ben yokken postaci apartman girisine 2 tane google zarfi birakmis gitmis. Bizim apartmsn yoneticisi almis posta kutuma koymus saolsun. Aksam eve girerken kapida karsilastik sana amerikadan mektup gelmis gozun aydin dedi. Ama adamon surat ifadesi hala gozumun onunde sanarsin google ozel davet etti amerika yolcusuyum :D direk googleyi gorunce kendimi almanci gibi hissettin o an :D

Benim eve ilk kez pin istemistim. 1 tane gelmeyince 2. pini istemistim. Ben yokken postaci apartman girisine 2 tane google zarfi birakmis gitmis. Bizim apartmsn yoneticisi almis posta kutuma koymus saolsun. Aksam eve girerken kapida karsilastik sana amerikadan mektup gelmis gozun aydin dedi. Ama adamon surat ifadesi hala gozumun onunde sanarsin google ozel davet etti amerika yolcusuyum :D direk googleyi gorunce kendimi almanci gibi hissettin o an :D

iyi güldürdün beni hocam :) Allah da seni güldürsün

özledik artık pin gelmesini. gerçekten pini gören diğer vatandaşların tepkisi çok acayip oluyor ya sen ne iş yapıyon falan ? ayrı bir havası var google'ın.

Eski tasarımı daha güzeldir. Postacı gelince apartmana koyar havamızı basardık :p

bu daha açıklayıcı olmuş demek banlardan aldıkları paraları buralara harçıyolar GÜZEL.

Fransa dan gönderilmesi geliş hızını etkiledi mi arkadaşlar ?

Sadece tahiminimi söylüyorum hocam , muhtemelen 1 hafta 10 gün kadar erken gelebilir...

Ama şu aklınızda bulunsun eğer Fransa adresi verecekseniz Banka-Iban bilgilerinide Fransa olması gerekiyor..

Geçenlerde Amerika adres için konu açıp sormuştumda oradan biliyorum..

bizim postacı çakal alıştı içinde kaç para var bu ay çokmu diyo :D

ilk ödememde sıkıntı cıkmıştı bankaya gıdıp sordum googleden odeme gelicekti falan kadın dedıkı senı kandırmışlar falan yok öyle birşey diğer gun tekrar gıttım uyuzluk olsun dıye birdaha sordurttum şoka girmişti :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri