GooMass™

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Y

YtPr

Guest
Arkadaşlar Satış Ortaklığı Hakkında Herşeyi Detaylarla Anlatan Bu Kiti Kimler Aldı :)

Eminim Benim Gibi Yt Den Önce Satış Ortaklığı Yapıp Bu Kiti İyi Tanıyan Hatta Alan Vardır :)

Bilmeyenler İçin www.GooMass.com

Satış Ortaklığından 600 Tl Kazanmıştım.

aynen walla çok zor :(

---------- Mesaj saat 18:45:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:44:58 civarında gönderildi. ----------

Ne Fayadasını Gördünüz.

xticaretten alanda satanda ne fayda gormuski ben goreyim ama sunu soleyim satilan en iyi turkce kit bu idare eder seviyede teobooklara kazancsistemlerine nazaran

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

vardı bendede hocam güzel bilgiler mevcut yani piyasada "e-book" adı altında satılanları katlıyor en azından yani adamların anlattıklarını harfiyen uygularsan satıs yapabilirsin mümkündür ama tabi satıs ortaklıgı zor bir zanaat :D

xticaretten alanda satanda ne fayda gormuski ben goreyim ama sunu soleyim satilan en iyi turkce kit bu idare eder seviyede teobooklara kazancsistemlerine nazaran

Aynan Adamlar İnanmış Bencede En İyi anlatan bu.

---------- Mesaj saat 18:51:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:50:16 civarında gönderildi. ----------

vardı bendede hocam güzel bilgiler mevcut yani piyasada "e-book" adı altında satılanları katlıyor en azından yani adamların anlattıklarını harfiyen uygularsan satıs yapabilirsin mümkündür ama tabi satıs ortaklıgı zor bir zanaat :D

Aynen Walla piyasada cok e-book var ama bunun gibisi yok :D

artık iş verenler bile iş ilanlarına pazarlama işi degildir diye vurgu yapmak zorunda kalırken hala bunlara bel baglayanlar cidden varmı ya.

"satış ortaklığı" değil de cpa dediğimiz cost per action adlı sistem (performansa dayalı network veya)'de eğer "teşvik izinli" reklamlar bulursanız
ptsu sitesi kurup iyi paralar kazanabilirsiniz (script kodlamaya üşendiğim için açmadım site :D )

ptsu = (paid to sign up)

olay şu: örneğin siz markafoni reklamını alacaksınız, siteye ekleyeceksiniz, sitenizdeki üyeler markafoni'ye üye olunca markafoni size 1 tl verecek, siz de üye olan kişilere 0.3 tl vereceksiniz gibi.

tüm işlemleri paypal üzerinden yaparsanız olur biter :D

(en iyi parayı amerika üzerinden kaydolan kullanıcılar verir bu arada :D amerika'ya yönelik reklamlar kullanmakta fayda var, ücretsiz üyelikli olanları seçmekte fayda var).

bir zamanlar uğraştığım hesaplarımdan birisi: (aslında iyi para var bu işte :D )
(uk ve us kayıtlarını "proxy" üzerinden yapmıştım kendim :D )
3727inciy2428613.png

artık iş verenler bile iş ilanlarına pazarlama işi degildir diye vurgu yapmak zorunda kalırken hala bunlara bel baglayanlar cidden varmı ya.

bu sozunuze katilmiyorum daha 1 hafta once yabanci bi forumda gezerken vatandasin biri yt den para kazanmayi anlatmis adami yerden yere vurmuslar heleki su cumleyi hic unutmuyorum reklam blocker kullanmayan salak varmi hala kim reklam gormek ister yazmis birisi

ya aslında satış ortaklığında nasıl para var yapmasını bilene dicem biz bilmiyormuyuz diyenler olur diye demiyorum :D ama bu işin hakkını verene fazlasıyla geri dönüş yapıyor maddi acıdan bu sektör yani toplu mailidir reklamıdır bloğudur bütün hepsi ile uğrasacaksın gercekten yapıcaksın işde ozaman aylık gelen parayı koyacak yer bulamayız ama ne dir bu anlattıklarımı toplayınca gün içinde insanın kendine ayıracak vakti olmuyor :) denedim

bu sozunuze katilmiyorum daha 1 hafta once yabanci bi forumda gezerken vatandasin biri yt den para kazanmayi anlatmis adami yerden yere vurmuslar heleki su cumleyi hic unutmuyorum reklam blocker kullanmayan salak varmi hala kim reklam gormek ister yazmis birisi

aynen ya bu adblocker bizi öldürüyor :(

---------- Mesaj saat 19:10:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:00 civarında gönderildi. ----------

ya aslında satış ortaklığında nasıl para var yapmasını bilene dicem biz bilmiyormuyuz diyenler olur diye demiyorum :D ama bu işin hakkını verene fazlasıyla geri dönüş yapıyor maddi acıdan bu sektör yani toplu mailidir reklamıdır bloğudur bütün hepsi ile uğrasacaksın gercekten yapıcaksın işde ozaman aylık gelen parayı koyacak yer bulamayız ama ne dir bu anlattıklarımı toplayınca gün içinde insanın kendine ayıracak vakti olmuyor :) denedim

aynen bi ara bir ay boyunca uykumdan kıstım yemeğinden kıstım herşeyimden kıstım bu işe yogunlastım ama naparsınki olmadı :(

yapabilen kazanır gerçekten.

aynen ya bu adblocker bizi öldürüyor :(

---------- Mesaj saat 19:10:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:00 civarında gönderildi. ----------

aynen bi ara bir ay boyunca uykumdan kıstım yemeğinden kıstım herşeyimden kıstım bu işe yogunlastım ama naparsınki olmadı :(

yapabilen kazanır gerçekten.

Sosyal mecralarda ciddi anlamda adbloker kötüleyelim :-) bu uygulamayı kullanırsanız zararlı yazılımlar bilgisayara bulaşır gibi yazılar yazılsın. Büyük Sayfaları olanlar yazsın bence ;-)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Satış ortaklığı işinde çok ciddi paralar dönüyor arkadaşlar ... Gerçekten tecrübeli birisinin yardımı şart ... Arkadaşlar İnternetteki işinizi gerçekten yaparsanız para gerçekten bol pasta bitmez ...

goomass fadalı bilgler var ama çok eski bir set..geçen gün yetkiliere ileti yazdım güncelleyeceğiz yakında diyolar aama nekadar doğru bilmiyorum..bu haliyle kimse almasın derim ama yenilenirse alın faydası kesin oluyo.

goomass fadalı bilgler var ama çok eski bir set..geçen gün yetkiliere ileti yazdım güncelleyeceğiz yakında diyolar aama nekadar doğru bilmiyorum..bu haliyle kimse almasın derim ama yenilenirse alın faydası kesin oluyo.

Sürekli Güncelliyorlar Zaten :) Son Sürüm 1.0.0.2 di galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri