Gopro kullananlara bir sorum var

OquzAlp

Yasaklanmış
Web sitesi
www.oquzalp.com
Merhaba arkadaşlar. gopro almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir nokta var. bu kamera da hiç birşekilde yakınlaştırma yokmu ? zoom yani. öyle bi özellik yazmıyor hiç. aldım diyelim. kamerayı sabitleyip cisme yakınlastrmam gerekiyo napıcam ? aklımdaki soruya bi türlü cevap bulamadm. yardımcı olursanız sevinirim.

3 yıldır gopro kullanıyorum bu özellik yok maalesef.
monopod v.s yardımı ile cisme direk yakınlaşabilirsniz ancak.

hocam zoom kesinlikle hiç bir gopro modelinde yok.

---------- Spam Engelliyici 22:21 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

amacınızı yazarsanız belki bir fikir yürürtebiliriz.

ya kamerayı tripotla kullancağm için bazı yerlerde yakınlastırma imkanım olmayacak. o yüzden zoom zaman zaman gerekli olabiliyor. mesala cisme kamerayı yakınlastırmak için. tutup tripotdan çıkarp götürmek var bi. bide direk zoom yapmak var :) o yüzden sordum. acaba direk açısı kaç mm yani dslr makine ya kıyasla gördüğü lens açısı kaç mm

ya kamerayı tripotla kullancağm için bazı yerlerde yakınlastırma imkanım olmayacak. o yüzden zoom zaman zaman gerekli olabiliyor. mesala cisme kamerayı yakınlastırmak için. tutup tripotdan çıkarp götürmek var bi. bide direk zoom yapmak var :) o yüzden sordum. acaba direk açısı kaç mm yani dslr makine ya kıyasla gördüğü lens açısı kaç mm
hocam gopro 3 ve üstündeki modellerde 2 farklı açı seçebiliyorsunuz 1. normal 2. wide normalde 120 derece wide 170 derece idi yanlış hatırlamıyorsam. sırf geniş açı için gorpo alacaksnız masraf etmeyin muhtemelen biliyorsuanuz dslr makinların önüne takılan küçük lensler var onlar iş görüyor.

hocam gopro 3 ve üstündeki modellerde 2 farklı açı seçebiliyorsunuz 1. normal 2. wide normalde 120 derece wide 170 derece idi yanlış hatırlamıyorsam. sırf geniş açı için gorpo alacaksnız masraf etmeyin muhtemelen biliyorsuanuz dslr makinların önüne takılan küçük lensler var onlar iş görüyor.

bilgilendirmen için teşekkürler hocam. geniş açıdan ziyade netleme hızı için gopro istiyorum.

hocam dediginiz gibi bir zoom özelligi yok, fakat makro lensler var, kamera önündeki objeyi daha ön planda tutmak için, bir inceleyin isterseniz, genede sırf sabit çekimler için gopro gereksiz olur diye düşünüyorum, aksiyon kamerası neticede

biraz bütçe arttırıp iyi netleyen dslr alabilirsin bence dostum hem fotoğraf çekimleride olur :D

gopro bir şöhrete sahip ama çok çok daha kaliteli kameralar var biraz araştır istersen zoom özellikleride vardır belki..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri