görev yap, para kazan

• Kullanıcı madjal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

madjal

Kayıtlı Üye
mrb arkadaşlar
mobiliş görev yap para kazan uygulamamızdan bahsetmek istiyorum.
cep telefonunuzla oturduğunuz yerden basit görevler yaparak para kazanabilirsiniz. mesela yorum yazma görevleri, uygulama indirme görevleri gibi mobil olarak kısa sürede yapılan bilen görevlerle para kazanın.
görev kazançları değişken olup min.0,10 maksimum 100 liraya kadar çıkabiliyor.
uygulama adresi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilis.parakazan&hl=tr
site adresi mobilisapp.com

sistemde referans sistemi de vardır.
ayrıca online fırsatlar bölümü, market bölümü gibi kısımlarda var.
alt ödeme limiti papara ve havale/eft için 10 tl dir.
mobil ödeme cep lira olarak hattınızı ödeme alt limiti 25 tldir. (çünkü banka hesaplarından 25 tl nin altı hatlara transfer edilemiyor.)

sorun sorun ve önerileriniz için direkt bana ulaşabilirsiniz.

Teşekürler sayende yeni bir ev aldım ve sırada araba k.b uygulama sizin degilse bu tarz işlere girmenin bi anlamı yok 3 5 kurus kazanmak ıcın saatlerce zaman harcanıyor bu zamanı kitap okusan kendini geliştirirsin boş işler bunlar kardesim

Google play üzerindeki yorumları okursanız 10 tl için aylarca uygulamada ter dökenlerin isyanlarını görürsünüz. Ben merakımdan baktım bu sonuca ulaştım. Ayrıca arkadaşımızın profilinde aynı konunun 19 farklı versiyonu var. Report ettik ama henüz dönüş yapılmadı.

Teşekürler sayende yeni bir ev aldım ve sırada araba k.b uygulama sizin degilse bu tarz işlere girmenin bi anlamı yok 3 5 kurus kazanmak ıcın saatlerce zaman harcanıyor bu zamanı kitap okusan kendini geliştirirsin boş işler bunlar kardesim

hocam ev araba vaat etmiyoruz zaten. 3-5 kuruş kazandıran dedinizde hadi uygulaması 25 kuruş veriyordu günlük yarışmaya 300-500bin kişi katılıyordu.
uygulamanın hiç bir zararı yok. bu arada benim. saatlerce zaman harcanacak bir durumda yok. basit kısa görevler var. günde 5-10 dk bile ayırmak yeterli.
indirmek kullanmak beğenmek beğenmemek herkesin fikri farklı tabi fakat bilinen fake uygulamalardan değiliz. 3-5 kuruşta olda kimsenin kazancının üstüne yatmışlığımız yok.
fikirlerinize saygı duyarım lakin herkes böyle düşünmeyebilir diye açtım konuyu

---------- Spam Engelliyici 20:13 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

Google play üzerindeki yorumları okursanız 10 tl için aylarca uygulamada ter dökenlerin isyanlarını görürsünüz. Ben merakımdan baktım bu sonuca ulaştım. Ayrıca arkadaşımızın profilinde aynı konunun 19 farklı versiyonu var. Report ettik ama henüz dönüş yapılmadı.

kaç yorum okunuz 10 tl yi aylarca biriktiremedim diye isyan eden?
1 mi ? 2 mi?
oturduğunuz yerden sonuca ulaşıp baltalama yapmak kolay.
birşeyi böyle gömerken daha iyisini yapmadan sadece konuşmakla yada report etmekle bir yere varamayız.
yinede teşekkür ederim zaman ayırıp bişiler yazmışsınız neticede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri