Görsel İçerikden Gelen Dünya Engeli Çözümü

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ubus56

Kayıtlı Üye
arkadaşlar az önce şahit oldum birebir 1 dizi var 29 dakikalık 1 partı adamlar 10 dakikaya filmin resmini koymuşlar. ve bu nedenle dünya engeli veriyordu. az önce baktım başka bir kişi videoyu yan çevirip paylaşmış ve dünya engeline takılmamıs.

Yan çevirip kimse izlemez :D

boyun felç :)

---------- Mesaj saat 01:36:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:35:47 civarında gönderildi. ----------

Para kazanmak için betonu delecek mubarekler :D

Artık laptopdan/telden/tabletden girenler ekranı ters çevirir :D

---------- Mesaj saat 23:38:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:37:22 civarında gönderildi. ----------

Ağa uğrasmayın şöyle şeylerle yapın özgün videonuzu hiçbir korku olmadan kazanın paranızı :D sahsen böyle yaprak 1000$ kazanacağıma özgün çalışarak 300/500$ kazanmayı tercih ederim :D

Sabahtan beri dünya geneli engellemeyi çözmeye çalışıyorum. Video edit convert işlerinden ekran kartı yanacak yakında :D Daha çözebilmiş değilim.
Yan yatırmak kısmen çözüm ama işe yaramaz , az eğim verip bide zum yapıp atabilirsiniz sıkıntı yok. Ya da videoya çerçeve koyup video görüntüsünü kibrit kutusu büyüklüğüne getirirseniz de sıkıntı olmuyor :D :D

Sabahtan beri dünya geneli engellemeyi çözmeye çalışıyorum. Video edit convert işlerinden ekran kartı yanacak yakında :D Daha çözebilmiş değilim.
Yan yatırmak kısmen çözüm ama işe yaramaz , az eğim verip bide zum yapıp atabilirsiniz sıkıntı yok. Ya da videoya çerçeve koyup video görüntüsünü kibrit kutusu büyüklüğüne getirirseniz de sıkıntı olmuyor :D :D

videoyu tekrar çeksen bu kadar yormazdı dimi :)

Kimse İzlemez Sorusuna Cevap Adamın Attığı Video 301e Takıldı Bile. Geçen Bölümün Partları 3 Günde 22 Bin İzlenim Aldı:)

Kimse İzlemez Sorusuna Cevap Adamın Attığı Video 301e Takıldı Bile. Geçen Bölümün Partları 3 Günde 22 Bin İzlenim Aldı:)

Hocam izlenme 10sn de olsa işliyor :D önemli olana reklama tıklanma ve ne kadar izlendiği :D bakalım ne kadar kazandırıcak

Böyle bi videoda yorumları kapatmak lazım hiç de iç açıcı şeyler yazmazlar :)

Ondan sonra bütün kanallarımın para kazanması kapandı. ödeme alabilirmiyim :)

Ondan sonra bütün kanallarımın para kazanması kapandı. ödeme alabilirmiyim :)

ne alaka kardeşimm?

---------- Mesaj saat 02:21:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:20:45 civarında gönderildi. ----------

İngilizceyse daha çok spanlanır yabancılar böyle şeylerde daha bilinçli. :)

yok ingilizce:D dizi sadece o adam ve ben tabi ben kopyalıyorum :D bir video 301 e girdi bendede:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri