Görünce Şoka girdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merkezi haber

Yasaklanmış
bir forumda biri kazançlarıyla hava atmış vaybe dedim adamın kanalını ne yaptım ettim buldum :D kanalını kopyalamaya başladım :D

bu bir şov programı

kanalını çaldım :) telif yersemde yerim herşeyi göze aldım :)

---------- Mesaj saat 03:12:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:08:08 civarında gönderildi. ----------

adamın kanal istatistiklerine baksanıza

16.040.136 görüntüleme
Katıldığı Tarih 8 Ağu 2013

Bu istatistikler o hava atan dediginiz arkadasin sanirsam degil mi ?

Muhtemelen kanalı kopyalanan adamın paylaştığı ekran görüntüsü??
İspanyolca panel :D

bir forumda biri kazançlarıyla hava atmış vaybe dedim adamın kanalını ne yaptım ettim buldum :D kanalını kopyalamaya başladım :D

bu bir şov programı

Bu konunun yeri burasımı acaba ? Lütfen konu açarken nereye açıyoruz ne koyuyoruz dikkat edelim biraz daha .
Edit : Yetkili kişi düzenleme yapmış ama yazımı arkadaşın görmesi ve biraz daha dikkatli olması açısından değiştirmiyorum . :)

Not : Dikkat edin merkezi haber aynısı sizinde kanallarınızın başına gelmesin ;) etme bulma dünyası demişler :D

Az bile kazandırmış o kadar izlenmeye :D

Millet show programı yapar youtubede paylaşılmasına falan izin verir bizimkiler telif atar engeller bak millet nasıl güzel kazandırıyor show programlarından :D

ya bizim milletimiz sonradan görme arkadaş o kadar yabancı içerik çalışıyorum telif sık gelmiyor 1-2 tane Türkçe içerik çalışayım diyorum direk telifler yağıyor.

ekran görüntüsündeki dile bakınca ben hangi program olduğunu tahmin ettim :D

Kanalı çaldım kopyaladım falan filan ne iğrenç tabirler arkadaş. Birde bu yetmezmiş gibi Allah hepinize daha çok versin falan filan. Allah inşallah yüzümüze güler falan. Çalanın yüzüne Allah gülmez inşallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri