Görüntü eşleşen (Dünya geneli engel)

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar 1 haftalik bir çalışma sonucunda. Bir video hazırladım. Video 1 saat 4 dakika ancak görüntü engeline takildigi için dunya geneli engel verdi. Bu videoyu yayinlamam lazim. Youtube video stüdyo ile bu engeli nasıl gecebilirim. Eslesen vermesi bile bana yeterli.

Son düzenleme:
Muhtemelen hazırladıgın video Maç Videosu ama yüklememeni tavsiye ederim.
Digitürk e ait içerik ciddi anlamda tehlikelidir. :)

Üstelik Şimdi bu Eşleşenleri geçsen bile , Videolar biraz hit aldıgında Digitürk ten Telif yiyebilirsin. Uğrasıtgın kategori iyi hoş güzel ama Riskli ... Bilgin Olsun ...

Muhtemelen hazırladıgın video Maç Videosu ama yüklememeni tavsiye ederim.
Digitürk e ait içerik ciddi anlamda tehlikelidir. :)

Üstelik Şimdi bu Eşleşenleri geçsen bile , Videolar biraz hit aldıgında Digitürk ten Telif yiyebilirsin. Uğrasıtgın kategori iyi hoş güzel ama Riskli ... Bilgin Olsun ...

Ulan o kadar uğrastım :) ALEX'in Kariyerinde Attığı Tüm Goller :)

:)

Birkaç defa Telif yemişligim var Digitürk ten o yuzden bosuna emek sarf etmeni istemem :)

Şimdiki EŞLEŞEN ile UYARI olan daha sonra videon hit alında TELİF olarak geri döner :D

Yok ben de çok yedim telif ama, görüntüler baya eski olduğu için sorun çıkmaz herhalde dedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri