Görüntü Eşleşeni Aşmak Hakkında

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba
Bu konuda yardım bekliyorum, bir kategorim var ve hangi resimler ile eşleşen verdiğini bir türlü çözemedim, defalarca izliyorum videoyu bakıyorum fakat yakalayamıyorum eşleşen yer neresi.

Zaten başlangıç introsu,logo ve bitiş introsu kullanarak atıyorum ama eşleşen bölümü bulamadım.

Bir arkadaşımız yeni yapılan bir botun içine sistemi entegre edeceğini söylemişti.
Fakat ben bunun paylaşılması taraftarıyım ,kimseye bir zararı olmaz heralde herkese ekmek var youtube'da.Sonuçta youtube'un bilmediği veya tahmin edemeyeceği bir durumda değil bunlar.

Onun dışında, eşleşeni aşabilen arkadaşlar fikir verirse sevinirim, hangi program ile tekrar derleyerek kafa karıştırabiliriz eşleşenler için.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Goruntu kalitesinde oynama yaparak,sesde hafif oynama yaparak yada goruntuyu dalartarak coznurlugu ile oynayarak asabilirsin.Buda tam asmak degildir,3 gunde yedigin esleseni 1 ayda yemeni saglar.Sadece suresini uzatir yani.Bu tur programlari filan pek bilmem bilen arkadaslar yazacaklardir konuya.

Hocam biz ekledik botumuza bu ozelligi...

Cerceve icerisine aliyoruz videoyu, bu sekilde gecirebiliyoruz goruntu esleseninden..

eşleşen veren yeri yt gösteriyo zaten ordan görebilirsin. ama camtasia yı kullan video diyelim 640*400 diyelim bunu 800*640 yap.
sonra zoom yeri var orda videonun tepsinden sağından solundan aşağısından zoom yap yani ortaya zoomla büyük ihtimal geçirisin.

boşuna ugraşma, eşlesenden geçirmek için ugrasırsın dıdınırsın gelırler senden botla cekıp yuklerler bır çırpıda. Sende bakakalırsın

Cerceve icerisine aliyoruz videoyu, bu sekilde gecirebiliyoruz goruntu esleseninden..

Üstad bot kullanmıyorum, kendim çekim yapıyorum zaman zaman bazı kategoriler için bu nedenle aşmam gerekiyor eşleşen olayını.
Çerçeve içerisine alıyorken, başka bir detayı varmı ve Camtasia ile bunu direk yapabilirmiyim yoksa önerdiğin bir program varmı?

Goruntu kalitesinde oynama yaparak,sesde hafif oynama yaparak yada goruntuyu dalartarak coznurlugu ile oynayarak asabilirsin.Buda tam asmak degildir,3 gunde yedigin esleseni 1 ayda yemeni saglar.Sadece suresini uzatir yani.Bu tur programlari filan pek bilmem bilen arkadaslar yazacaklardir konuya.

Üstad çok sağol cevap için, bunlar için deneme yapmalıyım.

yüklediğin videoyla asıl video akışında benzerlik olduğu sürece eşleşen verir.akışı aslından çıkarman gerekir.

yüklediğin videoyla asıl video akışında benzerlik olduğu sürece eşleşen verir.akışı aslından çıkarman gerekir.

Çekim yapıyorum, benden önce yüklenen bir videoyu alıp koymaktan bahsetmiyorum hocam.
+Benzerlikten değil tarama algoritmasından yakalar, içerik sahibi resim veya birşey tanıtır sisteme onu aşarsak istediği kadar benzerlik olsun sonuçta oturup izletmiyorlar, bunlar birbirine benziyor deyip işlem yapmazlar.

Hocam adobe premier ile yapabilirsiniz.

suan icin benim yok ama bugun-yarin hazirlar size veririm linkini hocam.

Tamam üstad çok sağol, bende bu sırada camtasia için, photoshopda iki çerçeve çizeyim çevreliyim bakim videonun heryerini gönderim takılan videomu.

Çerçeveleme dışında başka bir işlem gerekiyormu hocam.

aynen öyle. bir ara fırsat bulursam ffmpeg denemelerimi paylaşacağım. renkle oynamak ne ki? takla attırdım videoya. ses kısma, görüntü hızlandırma-yavaşlatma, renk değiştirme, ters çevirme, videonun sadece ortasını alma, baştan, sondan kesme hepsini bir arada yaptım. yine yemedi. içerik sakatsa dediğin gibi 1 gün olmaz 5 gün olur. eskiden sadece telifçilerle uğraşıyorduk. şimdi youtube'ın kendisi en baba telifçi oldu. iyice tiksindirdiler.

Tamam üstad çok sağol, bende bu sırada camtasia için, photoshopda iki çerçeve çizeyim çevreliyim bakim videonun heryerini gönderim takılan videomu.

Çerçeveleme dışında başka bir işlem gerekiyormu hocam.

biz sadece cerceveleme ile yapiyoruz hocam, baska bir islem uygulamiyoruz.

biz sadece cerceveleme ile yapiyoruz hocam, baska bir islem uygulamiyoruz.

Anladım üstad, çok sağol cevaplar için.

---------- Mesaj saat 00:58:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:57:03 civarında gönderildi. ----------

aynen öyle. bir ara fırsat bulursam ffmpeg denemelerimi paylaşacağım. renkle oynamak ne ki? takla attırdım videoya. ses kısma, görüntü hızlandırma-yavaşlatma, renk değiştirme, ters çevirme, videonun sadece ortasını alma, baştan, sondan kesme hepsini bir arada yaptım. yine yemedi. içerik sakatsa dediğin gibi 1 gün olmaz 5 gün olur. eskiden sadece telifçilerle uğraşıyorduk. şimdi youtube'ın kendisi en baba telifçi oldu. iyice tiksindirdiler.

Videonun kodlanma sisteminin baştan aşağıya değişmesi lazım bence, bu tarz farklı codecler ile kodlama yapan programlar ile çok sayıda deneme yapmak lazım.

hocam aslında tam geçmiyor bende size bu konuda yazıcaktım buraya kısmet oldu. 2 gündür bir maç videosunu geçiremedim ki türlü türlü çerçeveler denedim yine olmadı.. Bence biraz daha geliştirmeniz gerekecek bu özelliği..

keşke mesele sadece video filtreme olsa. adsense ilişkilendirmesinden, ip loglarına, içerik, izlenime kadar bir kaç algoritmayı peşi sıra uygulamaya koydukları için döküldük.

denemelerimde 3. taraf eşleşeni çoğu zaman aştım. anında yeşil butonu yakabiliyorum. en fazla mükerrer yükleme hatası alıyorum. asıl problem izlenim aldıktan sonra başlıyor.

hocam aslında tam geçmiyor bende size bu konuda yazıcaktım buraya kısmet oldu. 2 gündür bir maç videosunu geçiremedim ki türlü türlü çerçeveler denedim yine olmadı.. Bence biraz daha geliştirmeniz gerekecek bu özelliği..

Hocam mac videolarinda denemedim hic, cunku mac videolarina eslesenden daha fazla telif sorunu var. Sanirim mac videolarinda alinan kriter sanirim daha farkli.. Onun uzerine de bi calisma yapabiliriz.

sony vegas ve adobe after effect programları ile videoyu sağdan soldan köşesinden kırparak keserek görüntüyü aşabilirsin...ses olayında ise çalan müziğin vs. frekans,bass,tiz ayarlarıyla aşabilirsin :)

Hocam mac videolarinda denemedim hic, cunku mac videolarina eslesenden daha fazla telif sorunu var. Sanirim mac videolarinda alinan kriter sanirim daha farkli.. Onun uzerine de bi calisma yapabiliriz.

vallahi o zaman on numara beş yıldız olur hocam, bu maç videoları benim gelir kapım :) hepsini geçirebilsem eşleşenden paraya para demicem :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri