Görüşleriniz Çok Değerli. [ Adsense ]

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar. Yeni Adsensenlerim banlandı. Benim için bu konu da görüşleriniz çok değerli. Bende 2012 yılında açılmış 1 Adsense var. Bundan 1.5 yıl önce bu Adsensenin para kazanması kapatılmıştı. 19 eylülde 1 kanal bağladım henüz para kazanması gitmemiş gitmiyeceği anlamına gelir mi? Yeni açtığım Adsense hesabımda suan yaklaşık 10 gündür para birikiyor sizce bu parayı yeni adsense de pini bekleyip mi alayım yada eski para kazanması giden adsenseme bu kanali bagliyim mi? Kanal çok değerli 1 kanal. Yorumlarınız benim için çok değerli Şimdiden teşekkürler.

Kanal bagli oldugu adsensede kalsin bence,Yeni spamdan kurtulmus adsenseye baglamak mantikli olmaz.

8 gündür kapanmadiysa artik kapanacagini sanmiyorum,Onada yavas yavas max.8-10 kanal bagla birak.

urfalı 2 yıl önce bir adsense açıp yatırmıştım. hatırlıyorum da bir defa para kazanması gitmişti. şimdi ona çalışıyorum problem yok. ister yenisine bağla ister eskisine kısmetten ötesi var mı ? seni çok endişeli görüyorum rahat ol geldi geçti. her şey güzel olacak.

Son düzenleme:
urfalı 2 yıl önce bir adsense açıp yatırmıştım. hatırlıyorum da bir defa para kazanması gitmişti. şimdi ona çalışıyorum problem yok. ister yenisine bağla ister eskisine kısmetten ötesi var mı ? seni çok endişeli görüyorum rahat ol geldi geçti. her şey güzel olacak.
inşallah öyle olur ilyas arabayıda satıcam sıkıntılardan dolayı.
para durumunu idare edebileceksen böyle kalsın yok aga para lazım acil dersen şansını dene

2 günlügü 1 maaşıma denk geliyor o yüzden kanala bişey olmaması önemli

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] yeni adsenseleri ne zaman açmıştın?

eger adsense hala saglamsa 3 gunde bellı olur 3 gunde para kazanması gıtmemıs ıse adsense saglamdır bende de oyle adsenseler var 3 gun sonra para kazanması gıdıyor. 4 gun de de para saymaya devam edıyorsa korkma daha

Buyuk ihtimal para kazanmaya sebep olan kanal kapamistir bundan sonra para kazanmaniz gitmeyebilir.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] yeni adsenseleri ne zaman açmıştın?
galiba yanlış anlaşıldım adsenselerim eskileri idi kapandı onlar. yeni 1 tane başvuru yaptım oda fransa üzerinden galiba

Birde kaç adsenseydi hepsi aynı gün mü kapandı? Hepsine aynı isim aynı sdres aynı bankamı vermiştin? Yoksa kulağınters tutma gibi adres farklı şekilde yazılmış ve bankalarda farklımıydı?

Ülkeyi Tr mi seçmiştin? Telefon onayını hangi numaralardan yaptın?

ülkeyi yabancı ülke seçtim yine onayı da gerçek tel numarasından yaptım.
Buyuk ihtimal para kazanmaya sebep olan kanal kapamistir bundan sonra para kazanmaniz gitmeyebilir.

kanal kapansa otomotikmen düzeliyor mu? öyleyse düzelmiştir herhalde. 9 gun oldu daha para kazanma gitmemiş

---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:30 ----------

Arkadaşlar karar verdim ve eski adsenseme 5 dk önce kanalı taşıdım. Ne zaman yansımaya başlar yeni izlenimler?

en geç 12 saat sonra yansıması gerek urfalı.

galiba yanlış anlaşıldım adsenselerim eskileri idi kapandı onlar. yeni 1 tane başvuru yaptım oda fransa üzerinden galiba

ülkeyi yabancı ülke seçtim yine onayı da gerçek tel numarasından yaptım.

kanal kapansa otomotikmen düzeliyor mu? öyleyse düzelmiştir herhalde. 9 gun oldu daha para kazanma gitmemiş

---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:30 ----------

Arkadaşlar karar verdim ve eski adsenseme 5 dk önce kanalı taşıdım. Ne zaman yansımaya başlar yeni izlenimler?

Eski adsenseye bağladığım boş kanalım spamdan kapanmış. Kazançlı kanal da bağlı daha kapanmamış ama onunda kapanacağı anlamına gelir mi?

eğer adsensen spama düşmüşse muhtemelen oda kapanacaktır ama şuan türkiye'ye özel bir muamele çekiyor youtup botu ne yapacağı belli olmaz bana kalırsa kanalını değil adsenseni kurtarma derdine düşmen daha mantıklı olur.

Eski adsenseye bağladığım boş kanalım spamdan kapanmış. Kazançlı kanal da bağlı daha kapanmamış ama onunda kapanacağı anlamına gelir mi?

eğer adsensen spama düşmüşse muhtemelen oda kapanacaktır ama şuan türkiye'ye özel bir muamele çekiyor youtup botu ne yapacağı belli olmaz bana kalırsa kanalını değil adsenseni kurtarma derdine düşmen daha mantıklı olur.

kanali baya yüklü bi getirisi varmis giderse yazik olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri