Göz kapağına makyaj yapılırmı yapılırsa kadın yürüyünce terleyip akmazmı gözü kör etmezmi ve bunu yapan kişinin çok monoton sıkıcı bi hayatımı olması gerekir aklımdaki delice sorular. banu berberoğlunun son videosunda gördüm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Göz kapağına makyaj yapılırmı yapılırsa kadın yürüyünce terleyip akmazmı gözü kör etmezmi ve bunu yapan kişinin çok monoton sıkıcı bi hayatımı olması gerekir aklımdaki delice sorular. banu berberoğlunun son videosunda gördüm
bu konuyu seneye detaylı bir şekilde anlatıcağım
beğenmiyosan girme konu dışında paylaştım sanane benim paylaştığım şeyden özgür bir platformdasın mouse ile istediğin konu başlığına tıklayabilirsin
Konu dışıda olsa, biraz akla mantıga uyan bir konu açsaydın konuna kimse laf etmezdi, konuma girme demek ne demek ? Bu forumda dandik konu görmek istemiyoruz bilmem anlatabildimmi ?
yazık acıdım
Bak bu sözünü sevdim haklısın, Forumda yönetici yokki,senin gibiler at koşturuyor, boş meydanda...
beğenmiyosan girme konu dışında paylaştım sanane benim paylaştığım şeyden özgür bir platformdasın mouse ile istediğin konu başlığına tıklayabilirsin
Hocam sırf konu dışına açtın diye önüne gelen şeyi paylaşamazsın. Biz işimiz gereği bazen konu açma gereği duyuyoruz onda bile araştırma yapmadan konu açmamaya çalışıyoruz ve en yakın bir konu varsa o konuya yorum yazıyoruz. İlk başta bişey yazmak istemedim konuya ama bide üstüne millete artistlik yapman rahatsız etti.
Özetle: Sırf konu dışı diye akşama ne yemek yapayım diye konu açamam.
böyle bi dille söyleyebilirdi ama direkt suçlama kendini ifade edememe ve ezik psikolojisine bürünerek yukardaki suat denen arkadaş saldırarak cevap veriyoböyle bi konu yüzünden forumdaki yöneticileri vs suçluyo daha konuşmayı öğrenememiş sanırım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.