Arkadaşlar merhaba.. yaklaşık 15-16 yıldır bilgisayar ile haşır neşirim. Bunun son 10 senesi neredeyse hergün ortalama günlük 10 saat bilgisayar başında geçirdim ve halen geçiriyorum.. Hem meslek hem hobi vs.. neyse bundan dolayı da çok çok ileri seviyede göz kuruluğu yaşamaktayım. Gözüm bozulmadı sadece bilgisayar başındayken dinlendirici kullanıyorum 0.50 en son bir test yapmıştı doktor göz yaşı miktarını ölçüyordu. SCHİRMER TESTİ: bu test ile ortalama bir insanda olması gereken göz yaşı miktarı 10 ile 15mm'dir. Bu test ile bende çıkan miktar sadece 1mm'idi..
İlk aşamalarda bunun önüne geçilebiliyordu ancak ben başaramadım ve baya ilerledi artık ne damla ne başka yöntemler fayda etmiyor.. Benim gibi ileri seviye yaşayıp da kurtulabilen var mı? tavsiyelerinizi alabilir miyim? teşekkürler
İlk aşamalarda bunun önüne geçilebiliyordu ancak ben başaramadım ve baya ilerledi artık ne damla ne başka yöntemler fayda etmiyor.. Benim gibi ileri seviye yaşayıp da kurtulabilen var mı? tavsiyelerinizi alabilir miyim? teşekkürler