Grumpynub - Her Türlü İşiniz Yapılır

grumpynub

Kayıtlı Üye
Selam abilerim, arkadaşlarım. Uzun zamandır böyle bir konu açmayı düşünüyordum bugüne nasipmiş.

Kısaca özetlemek gerekirse; üniversite sınavına hazırlanıyorum. 12. Sınıfa gidiyorum paraya fazlasıyla ihtiyacım var ve aşağıdaki listedeki işlerinizi yapmaya hazırım.

office-worker-vector-id522303874

Hizmetler

Makale Yazarlığı & Editörlük & İçerik Üretimi​
Her türlü makale, yazı, içerik, editörlük işleriniz itinayla yapılır.
İstenilen kelime sayısına göre teslim edilir.
İçerik kaliteli resimlerle ve videolarla istek üzerine güzelleştirilebilir.

Örnek içerik: Ramazan İçin Sağlıklı İftar Yemekleri | Sağlık Makalem

Bilgisayar üzerinden yapılabilecek ekip işleri

Hazırda bulunan bir ekibiniz varsa; bilgisayar üzerinden söz konusu ekibe dahil etmek istiyorsanız; görüşebiliriz.
Ekip çalışmasına yatkınım.

İngilizce - Türkçe Çeviri Vb.
Her ne kadar ana dil yetkinliğim olmasa da ingilizce üzerinde belirli bir hakimiyetim var. Çevirilerinizi, metin oluşturma vb. işlemlerinizi gerçekleştirebilirim.
İş teklifleriniz
Listede bulamadığınız herhangi bir iş teklifiniz bulunuyorsa; benimle iletişime geçip işi yapıp yapamayacağımı teyit edebilirsiniz.​

Sosyal Medya İşleri​
Facebook, twitter gibi siteler üzerinden yapılması gereken sayfa ve profil adına işlemleriniz bulunuyorsa; bu işlemleri de yapabilirim.​

Yetenekler
Online Oyunlar

Sosyal Medya

Yaratıcılık

İçerik Oluşturma

Topluma Karşı Konuşma

Metin Oluşturma

İngilizce Dil Yetkinliği

Rehber Hazırama, Konu Anlatımı

Müzik ve Enstrüman Bilgisi

-İş için ücret konusunda anlaşılır.
-İletişim için özel mesaj sistemini kullanabilirsiniz.
-Saygı, benim için en büyük hazinedir.​

Son düzenleme:
Güzel açıklayıcı bir konu olmuş kardeşim. Çeviri ve içerik konularında yakına iletişime geçeceğim seninle. Başarılar.

günlük kaç saatinizi ayırabilirsiniz? hedeflediğiniz ücret nedir? yani şu kadar saat çalışırım bu kadar alırım gibi mail atarsanız [email protected] veya skype Mailsatisi eklerseniz mail işleri icin birlikte çalışabiliriz

günlük kaç saatinizi ayırabilirsiniz? hedeflediğiniz ücret nedir? yani şu kadar saat çalışırım bu kadar alırım gibi mail atarsanız [email protected] veya skype Mailsatisi eklerseniz mail işleri icin birlikte çalışabiliriz

Malesef mail açma konusunda sıkıntım var benim. İnternet ile alakalı.

İş alımı güncel. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri