gss borçları silindi mi? silinecek mi? güncel borcum 8bin tl

ankist

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar 25 yaş altı gss borcu silinecek diyorlardı seçimlerde.

e-devletten baktım borçlarım silinmemiş, (kimlikte 24 yaşındayım)

yani ben anlamıyorum ya, 2 yıldır ilaç kullanıyorum normal parasıyla alıyorum, bi tane yararını gormedim şu lanet gss muhabbetinin bi de üstüne borçlu çıkıyoruz. gelir beyan etmediğim için oldu eyvallah, o donem şehir dışında çalışıyordum. elin suriyelisine milyar dolar harcıyorlar ben bu vatan evladıyım vergimi çatır çatır oduyorum, almadığım hizmet için bi de borçlu çıkıyorum Allah belalarını versin sorumluların. haram zıkkım olsun verdiğim tüm vergiler. ulan var ya.. benim annem babam ayrı annemle beraber yaşıyorum ev kira gelir sadece benim netten kazandığım ve dünya kadar sıkıntım var hayatımda.
ev taşıyorum devlet düdüklüyor, sigara alıyorum devlet düdüklüyor lan sen devletsin ya devlet. adam beni dolandırmanın peşinde ya..

GÜNCELLEME:

130962821672401270059215927960053533421705n_03342694.jpg

130765741672401703392507871123304304399148n_04630423.jpg

h1s9xojt8vgl7emw.png

Son düzenleme:
çoğu kişi ödemez, ödeyemez bu rakamları zaten. mecburen silecekler ya da düşürecekler.

çoğu kişi ödemez, ödeyemez bu rakamları zaten. mecburen silecekler ya da düşürecekler.

param olsa da odemem abi ben bu gss zımbırtısını. boyle bi dünya mı var ya, ben bu vatanın evladıyım gidip it gibi askerlik yapıp kopek gibi çalışıp devlete vergimi zaten veriyorum. bu adamların gorevi vatandaşı kollamak değil mi ya bu ne perhiz ne lahana turşusu

Ölmek yok, gss'ye devam.

ser..fsizler çalışmayan kişiden zorla para alınırmı zorla borçlandırılırmı aynen Allah cezalarını versin diyecen bişley yok bu rezalete..

şimdi birinin evi var diyelim yada annesinin babasının arabası falan var. 2 3 senedir çalışmıyo diye 8.000 TL borç çıkartmak neyin kafası anlamadım bende.

bu kadar olmaz ya hırsızlıktan fazlası değil hırsızlar bunu yapanlar devletin hangi kurumu birimiyse.

bu kadar olmaz ya hırsızlıktan fazlası değil hırsızlar bunu yapanlar devletin hangi kurumu birimiyse.

Devletin kurumu birimiyle falan ne alakası var, hükümet yasa çıkartır kurum uygular.

Artık hastanelerde herşey ücretsiz diye bir zırva uydurdular, hastanede para alınmıyor ama eczaneye gittiğinizde katılım payı, muayene ücreti, reçete parası diye bir sürü masraf çıkıyor, insanlar da sanıyor ki devlet hiç para almıyor bütün suç eczacılarda.

Ne denir ki...

Hiç ödemedim 2.5 milyarı 600 liraya indirdiler şimdide bakınca 150 lira yazıyor kafalarına göre

Devletin kurumu birimiyle falan ne alakası var, hükümet yasa çıkartır kurum uygular.

Artık hastanelerde herşey ücretsiz diye bir zırva uydurdular, hastanede para alınmıyor ama eczaneye gittiğinizde katılım payı, muayene ücreti, reçete parası diye bir sürü masraf çıkıyor, insanlar da sanıyor ki devlet hiç para almıyor bütün suç eczacılarda.

Ne denir ki...

hocam böyle dersin siyaset yapıyor olursun hükümetciler gelir vatan haini falan olursun tank tüfek yol falan yapıyorlar o yüzden ses etmemek gerekiyor hükümete en ufak eleştiri yapmamalısın.

vakit kaybetmeden bağlı olduğunuz ildeki sosyal hizmetlere başvurun. gelirinizin olmadığını beyan ederseniz, sizden birtakım evrak ve işlem yapacaklar. sonrasında silinir.

Bende ilk zamanları 800 ödemiştim sonra 50-50 falan ödedım bı ara odemedım sılıncek muhabettine 400 oldu toplam 1.500 ödemişimdir.Silincek diye bekliyorum.

beyler siyasete kaymadan normal bi vatandaş olarak konuyu değerlendirin lütfen, benim yüzümden yok yok bu saçma sapan uygulama yüzünden ban yemenizi istemem

---------- Spam Engelliyici 18:55 ---------- Önceki Mesaj 18:53 ----------

vakit kaybetmeden bağlı olduğunuz ildeki sosyal hizmetlere başvurun. gelirinizin olmadığını beyan ederseniz, sizden birtakım evrak ve işlem yapacaklar. sonrasında silinir.

normalde sorgusuz sualsiz silinecek diye biliyordum, gelir beyan etmeden silinmiyor mu hocam hiç kimsenin borçları?

Demek ben şanlıyım bu konuda. 1k borc çıkmış yapılandırmak için gitmiştim ertesi günü yeşil kart çıkartıp tüm borcumu silmişlerdi. Şuanda da yeşil kartlıyım borç felan çıkmıyor. :)

hocam hükümet sözcüsü ortaya çıkıp bundan bir zaman önce gss borçları silinecek dedi tüm kanallar haber yaptı devlet bilmem kaç trilyonluk alacağından vazgeçiyor borçlar 0 lanıyor diye haberler yapıldı hükümet sözcüsü çıktı konuştu şimdi size lafım yok yanlış anlamayın iyi niyetinizle bizlere bildiğiniz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama eğer bu olay sizin dediğiniz gibiyse bu hükümetin sözcüsü yalancı bu kanallar da yalancı rezillik diz boyu.

hayır hayır sorgusuz sualsiz silinme olmaz. yapmanız gereken işlemler var gelirinizin durumu hakkında bildirim yapacaksınız, yani sigortalı olarak çalışmadığınızı beyan edeceksiniz. sonrasında sizin borçlarınız silinir. şayet eğer işlem yaptırmazsanız borç silinmez daha da katlanır sonra sıkıntı olur. burada bu işlemleri yaptırmayan arkadaşlar var ise mutlaka yaptırsınlar.

743tl ödemişim eğer borçlar silinecekse benim paramıda geri versinler.

hayır hayır sorgusuz sualsiz silinme olmaz. yapmanız gereken işlemler var gelirinizin durumu hakkında bildirim yapacaksınız, yani sigortalı olarak çalışmadığınızı beyan edeceksiniz. sonrasında sizin borçlarınız silinir. şayet eğer işlem yaptırmazsanız borç silinmez daha da katlanır sonra sıkıntı olur. burada bu işlemleri yaptırmayan arkadaşlar var ise mutlaka yaptırsınlar.

teşekkür ederim hocam bilgi için sağolun

743tl ödemişim eğer borçlar silinecekse benim paramıda geri versinler.

:)) adamlar daha ne kadar kopartabiliriz onun peşindeler abi, ne vermesi

teşekkür ederim hocam bilgi için sağolun

:)) adamlar daha ne kadar kopartabiliriz onun peşindeler abi, ne vermesi

Siyasete çevrilmesin konuda eğer borç silinecek deniyorsa inanmamak lazım en fazla gecikmeden dolayı faiz geldiyse o faizi silerler. Ana parayı alırlar

doğruluk payı olabilir ancak denilene göre 25 yaş altı öğrenci statüsünde tutulduğu için silineceği söylendi. fakat 25 yaş üzerine geciken faiz siliniyor ve aylık ödemeniz 160 tl'den 67 tl'ye indiriliyor. geçen ay ben başvurusunu yaptım. 1600 tl'den 300 tl'ye düşürdüler. aylık olarak 67 tl ödeme yapıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri