abi geçen ay 125 lira ödedim borç sıfırlandı şimdi 6 aylık borç varmış ve faiziyle beraber 754 lira olmuş borç görünüyo bu nedir anlamadım
bilen veya başına böyle bşe gelen varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdi forumdan bir arkadaşıma 3 bin evet yanlış okumadınız 3 bin tl boç çıkmış
acaba bunu neye dayanarak yazdılar okuyan adamdı okul gecen dönem bitti ve bu çocuk staj yada ssk sız işlerde çalıştı çalışmıyor görülmesi ve okulun bitmiş olması ve yaş 18 üstü ondanmı ginede fazla diimi nereye itiraz eder etse işe yararmı .d bu arada 23 dönem borç yazısı vs faiz dışında için enteresan yani son ödeme bugün görünüyor bi iş olmasın online ödeme seceneğide var işgillendim
![]()
OFF Olamaz, ben bittim
ALLAH Yardımcımız olsun. 3.000 TL BORÇ Çıktı, Şok oldum.
Ödeyecek durumda da deyilim.
Yardım edin bişiler yazın ya ağlıcam şimdi![]()
![]()
AaAllaha şükür ekonomomimiz avrupa ülkelerinden bile iyi yersen.benimde 600 lira borç birikmiş yine vereni s. sevsinler.Batırdılar ülkeyi bunlar iyi günlerimiz,2014 ten itibaren diş,göz bile sigortadan çıkarılacak izleyin bak ülkeyi ne hale getirdiler.
OFF Olamaz, ben bittim
ALLAH Yardımcımız olsun. 3.000 TL BORÇ Çıktı, Şok oldum.
Ödeyecek durumda da deyilim.
Yardım edin bişiler yazın ya ağlıcam şimdi![]()
![]()
Edit Toplanın kanadaya gidiyoruz kaçak![]()
bende de aynı borç çıktı. işin kötü yanı öğrenciyim ben
o borcu benden hiç bir şekilde alamazlar. meydan okuyorum hepsine gelip alsınlar alabiliyorlarsa. kendimi öldürürüm gene de ödemem o borcu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.