Arkadaşlar sigorta kurumunu aradım borçla ilgili bana dedikleri tek şey oldu o tarihler arasında öğrenci oldugunuza dair belge getirin dedi bende imzalı mühürlü kapı gibi belge götürdüm tam seviniyordum ki bankoda duran kız mır mır mır ne dediği anlaşılmıyor benim borcumuda silmiyor işlemde yapmıyor bu belge olmaz diyor ocak subat tekrar çıkar dedi askerden geldikten sonra tekrar çıkar dedi vsvs ne diyon sen ya dedim bu bilgiyi veren sizsiniz belgeyse belge al sana belge dedim yap işlemi daha ne istiyorsunuz dedim olmaz diyor nerden biliyim senin okula kayıt yaptırıp yaptırmadıgını diyor ulan arkadas ben aradım herşeyi sordum o telefona bakan adam beni yanlış yönlendiriyorsa ne yapıyım . Başladık kavga etmeye iki kız bir oldular beni döveceklerdi
İçeri gidin müdürle görüşün dedi bide onla kapıştık daha sonra gönderdi birine ve tık tık tık iki tık daha hiç soru sormadan o belge ile tak borç sıfır. Ses çıkarmadıkça ağlamadıkça bu memlekette iş yapmıyorlar buna birkez daha şahit oldum. Varsa GSS borcunuz uğraşın arkadaslar. 751 Tl den kurtuldum yeter bu bana