GTA 5 Çıktımı ? [PC Versiyonu]

F
  • Kullanıcı FRV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
F

FRV

Guest
Merhabalar GTA 5 PC Versiyonu çıktımı arkadaşlar ?? Ben biraz arattım ama bulamadım indirilebilecek bir link gönderirseniz sevinirim

hayır önümüzdeki sonbahardan önce de çıkmayacak aslında rockstar game çıkacağına dair hiçbir açıklama bile yapmadı... yani 1,5 ay öncesine kadar yoktu son 1,5 ayda yaptıysa bilmem.. nette gezenlerin alayı fake

1 senesi daha var psde cok para kaldırdılar kaldırmaya devam ediolar :D

PS'ciler bitirdi çoktan oyunu unuttu Watch Dogs'a sardılar, PC yeni çıkacak.
Oyunu PS oynayacaksın.

Watch Dogs tam bir hayal kırıklığı olmuş.
Ulen Ubisoft, oyun çıkmadan gta 5 ile yarıştırırsan olcağı bu. GTA 5 konusuna gelirsek yıl sonuna çıkar diyor oyun editör arkadaslar..

PS'ciler bitirdi çoktan oyunu unuttu Watch Dogs'a sardılar, PC yeni çıkacak.
Oyunu PS oynayacaksın.

doğru diyorsunda o konsolları kullanmak ölüm hocam ya.. onunla nasıl fps oynayacaksın ben nişan alıncaya kadar 100 delik açarlar adamımda.. otamatik aim de çok sıkıcı hiç tanı kalmıyor

hayatım boyunca bida gta oynacağımı sanmıyom çok karışık ve sıkıcı bence. bi gta vice city oynardık zamanında ezerdik herkesi katliam yapardım o kadar şimdiki yen inesil gta iyi değil

rockstar games pc ye özel 1 oyun çıakrsa gta5 sadece bana verse inaninki almam oynamam oyunu watchdogda aynen öyle oynayacağım oyun pes2015 battlefield 5 kilzone shadow fall dır şimdilik belki drive clup olabilir birde türkçe oldugu için duruma göre çok kalite oyun gözüme hoş gelirse onada bakarız zamanla

Bu sitedeki GTA 5 nedir o zaman ? Adamlar indirmiş çatır çatır oynuyorlar bile yoksa benmi yanılıyorum ?? 11 GB torrentten indirmeye başladım Link

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri