GTA 5 Yüklenme hatası

Disturbed

Kayıtlı Üye
Kampanya ile satın aldığım GTA 5 dvd versiyonunu yüklerken "connection to download server lost." hatası alıyorum. GTA 5'i dvd ile yüklerken bu sorunu yaşayan ve çözebilen varmı? :(

UltraSurf uygulamasını indirin sorun ortadan kalkıyor.

Şu an kaç mbps netiniz var?
Bunun için VPN şart.Bu nedenle farklı program deneyebilirsiniz.

Hocam şöyle izah edeyim. RockStar firması, DVD ve internet portallarındaki Launcher'ı koruma amaçlı güncelledi en son. Yeni RockStar launcherini indirin sorun ortadan kalkacaktır.

Edit : Buldum linki özelden gönderiyorum.

Aklınızda olsun, UltraSurf, VPN tarzı şeylerle updateleri almaya devam ederseniz illegal ban yiyebiliyorsunuz. Acı gerçek ben yedim :( .

Şu an kaç mbps netiniz var?
Bunun için VPN şart.Bu nedenle farklı program deneyebilirsiniz.

Şu an internet hızı ortalama max 850 KB/s. Farklı VPN programlarındada surum aynı. Bu şekilde mecburen 2 saat kadar idare edicem

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

Hocam şöyle izah edeyim. RockStar firması, DVD ve internet portallarındaki Launcher'ı koruma amaçlı güncelledi en son. Yeni RockStar launcherini indirin sorun ortadan kalkacaktır.

Edit : Buldum linki özelden gönderiyorum.

Aklınızda olsun, UltraSurf, VPN tarzı şeylerle updateleri almaya devam ederseniz illegal ban yiyebiliyorsunuz. Acı gerçek ben yedim :( .

Kardeşim çok sağolasın ama gönderdiğin launcher eski versiyon ve bende en güncel versiyonu yüklendi dvd ile yükleme yaptıktan sonra. Bu yüzden sorun bundan değildir diye düşünüyorum

Şu an internet hızı ortalama max 850 KB/s. Farklı VPN programlarındada surum aynı. Bu şekilde mecburen 2 saat kadar idare edicem

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

Kardeşim çok sağolasın ama gönderdiğin launcher eski versiyon ve bende en güncel versiyonu yüklendi dvd ile yükleme yaptıktan sonra. Bu yüzden sorun bundan değildir diye düşünüyorum

O gelen güncelleme launcher güncellemesi değil işte :D .

'C:\Program Files\Rockstar Games\Social Club' Klasörünü sil.
Sonra sana yolladığım dosyayı çalıştır.
Normal oyunun masaüstü simgesinden gir. Code 201 ve download ile ilgili bütün sorunlar bundan kaynaklı. Launcher update kodunu söylersen hangisi yeni hangisi eski söyleyebilirim ama daha 2 gün önce arkadaşıma aldığım GTA V'te de RockStar eski olduğu için Code 201 ve Download Not Found tarzı uyarılar verdi. Bu RockStar'ın launcherını düzgün yükleyince sorun ortadan kalkıyor. Reddit, SocialClub forumlarında bulabilirsin :) .

O gelen güncelleme launcher güncellemesi değil işte :D .

'C:\Program Files\Rockstar Games\Social Club' Klasörünü sil.
Sonra sana yolladığım dosyayı çalıştır.
Normal oyunun masaüstü simgesinden gir. Code 201 ve download ile ilgili bütün sorunlar bundan kaynaklı. Launcher update kodunu söylersen hangisi yeni hangisi eski söyleyebilirim ama daha 2 gün önce arkadaşıma aldığım GTA V'te de RockStar eski olduğu için Code 201 ve Download Not Found tarzı uyarılar verdi. Bu RockStar'ın launcherını düzgün yükleyince sorun ortadan kalkıyor. Reddit, SocialClub forumlarında bulabilirsin :) .

Verdiğin linkteki launcher'i indirdim, anlattığın gibi kurdum. Versiyonu 1.1.6.8 önceki 1.1.6.9'du. Şimdi bu 1.1.6.8 olanı kurdum ama sonra kendi kendini güncelledi ve yine 1.1.6.9 oldu yani değişen birşey yok :) aynı sorun devam ediyor :(

Verdiğin linkteki launcher'i indirdim, anlattığın gibi kurdum. Versiyonu 1.1.6.8 önceki 1.1.6.9'du. Şimdi bu 1.1.6.8 olanı kurdum ama sonra kendi kendini güncelledi ve yine 1.1.6.9 oldu yani değişen birşey yok :) aynı sorun devam ediyor :(

Bir makalede ;

Eğer siz de ön yükleme yaparken "Server Lost" hatası alıyorsanız, "Rockstar GamesGrand Theft Auto V" klasöründeki (x64*.rpf.part) isimli dosya yüzünden sorun yaşıyor olabilirsiniz. Yaklaşık 96 kb büyüklüğünde olan bu dosyayı silmeniz halinde, sunucuya yeniden bağlantı kurabiliyorsunuz.

Sorun devam ediyor.. işkence gibi oldu şu oyunu yüklemek.. son 512 mb güncelleme dosyası kaldı onu güncellerken tam dosya indirmesi tamamlandığında "the rockstar update service is unavailable (code 1)" hatası veriyor, tekrar indiriyorum bu seferde "the rockstar update service is unavailable (code 3) hatası alıyorum :( çıldırmak üzereyim 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum :(

Sorun devam ediyor.. işkence gibi oldu şu oyunu yüklemek.. son 512 mb güncelleme dosyası kaldı onu güncellerken tam dosya indirmesi tamamlandığında "the rockstar update service is unavailable (code 1)" hatası veriyor, tekrar indiriyorum bu seferde "the rockstar update service is unavailable (code 3) hatası alıyorum :( çıldırmak üzereyim 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum :(

Su an aklima tek gelen milisaniyelik baglanti kopmasi. Baska oyunlarda guncelleme yaparken de bu sorununuz devam ediyor mu?

Hocam internete hataları yazdım ve bir çözüm buldum umarım işine yarar:
Code 1 için:
"Eğer GTA 5 kurarken The Rockstar update service is unavailable (code 1) hatası alıyorsanız bu Windows kullanıcı adınızdaki geçersiz bir karakterden kaynaklanıyor olabilir.

Örneğin Windows kullanıcı adınız "Ş,Ğ,Ö" gibi Türkçe karakterler içersiyorsa The Rockstar update service is unavailable Code 1 hatası alabilirsiniz.

GTA 5 The Rockstar update service is unavailable (code 1) hatasının çözümü için yeni bir Windows kullacısı açın.

Windows da yeni kullanıcı açmak için:

Denetim Masasına gidin.
Kullanıcı hesapları bölümünü tıklayın.
Hesapları Yönet altında Yeni kullanıcı ekle seçeneğine tıklayın.
Türkçe karakter içermeyen yani içinde "İ", "ç","ö",ğ","ü","ı" olmayan bir hesa oluşturun.
GTA 5 The Rockstar update service is unavailable (code 1) hatasının çözümü için yapmanız gereken bundan ibaret."

Yamayı indirmek için : https://mega.co.nz/#!z11ECRqQ!iZG-iyO6EiT-1Rsz2Tfmi93SSIDKHOFq4Sb9TjeCjQE

Su an aklima tek gelen milisaniyelik baglanti kopmasi. Baska oyunlarda guncelleme yaparken de bu sorununuz devam ediyor mu?

Hocam bilgisayar sıfır ilk işim indirimli oluncada GTA 5 dvd satın alıp yüklemek oldu :) başka oyunlarda denemedim anlayacağınız bu problemi çözmedende denemicem sanırım. Dediğim gibi yaklaşık 10 gb güncelleme indirdim sadece 512 mb kaldı onuda en az 10 kere tekrarladığım olmuştur bu hatadan dolayı

---------- Spam Engelliyici 17:42 ---------- Önceki Mesaj 17:40 ----------

Hocam internete hataları yazdım ve bir çözüm buldum umarım işine yarar:
Code 1 için:
"Eğer GTA 5 kurarken The Rockstar update service is unavailable (code 1) hatası alıyorsanız bu Windows kullanıcı adınızdaki geçersiz bir karakterden kaynaklanıyor olabilir.

Örneğin Windows kullanıcı adınız "Ş,Ğ,Ö" gibi Türkçe karakterler içersiyorsa The Rockstar update service is unavailable Code 1 hatası alabilirsiniz.

GTA 5 The Rockstar update service is unavailable (code 1) hatasının çözümü için yeni bir Windows kullacısı açın.

Windows da yeni kullanıcı açmak için:

Denetim Masasına gidin.
Kullanıcı hesapları bölümünü tıklayın.
Hesapları Yönet altında Yeni kullanıcı ekle seçeneğine tıklayın.
Türkçe karakter içermeyen yani içinde "İ", "ç","ö",ğ","ü","ı" olmayan bir hesa oluşturun.
GTA 5 The Rockstar update service is unavailable (code 1) hatasının çözümü için yapmanız gereken bundan ibaret."

Yamayı indirmek için : https://mega.co.nz/#!z11ECRqQ!iZG-iyO6EiT-1Rsz2Tfmi93SSIDKHOFq4Sb9TjeCjQE

Hocam özel karakter kesinlikle yok dolayısıyla sorunun ondan kaynaklanmadığı belli. Linkini verdiğiniz yama ne içindi?

dns yoksa dns kullan 4.2.2.2, 4.2.2.4 veya yandex dns leri 77.88.8.1, 77.88.8.8. bazen dns olmayınca sorun yapıyor bazen olunca. dün gece bağlanırken dns yok diye sorun yaşadım dns yazdıktan sonra girdim online'a bir süre oynayıp çıktım tekrar girince yine bağlantı sorunu oldu dns kaldırdım tekrar girdi sorunlu biraz.

Hocam bilgisayar sıfır ilk işim indirimli oluncada GTA 5 dvd satın alıp yüklemek oldu :) başka oyunlarda denemedim anlayacağınız bu problemi çözmedende denemicem sanırım. Dediğim gibi yaklaşık 10 gb güncelleme indirdim sadece 512 mb kaldı onuda en az 10 kere tekrarladığım olmuştur bu hatadan dolayı

---------- Spam Engelliyici 17:42 ---------- Önceki Mesaj 17:40 ----------

Hocam özel karakter kesinlikle yok dolayısıyla sorunun ondan kaynaklanmadığı belli. Linkini verdiğiniz yama ne içindi?

Verdiğim linkte indirmeye çalıştığın yama var.

Saatlerce, günlerce delirip çıldırdıktan sonra problemi çözdüm. Resimdeki bölüme -verify yazınca patch doldu ardından yine güncelleme yaptı sonrasındada sorun çözüldü. Yardımcı olan herkese teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri