GTA V'in Oynanış Videosu - Özgün Kanal

• Kullanıcı Ege Beşe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
hocam öncelikle özgün kanal açma cesaretini gösterdiğiniz için tebrik ediyorum :)
özellikle bu videoyu hiç atlatmadan 42 dakika boyunca izle hocam video içinde sıkıldığın yerleri not al o bölümleri kırp hocam seyirci sıkıldığı zaman ya ileri alıyor ya da sağdaki videolara bakıyor eğer videondan daha eğlenceli bi küçük resim görürse gider o seyirci :D izleyici gözüyle bi izle kendini eleştir başarılar hocam :D

şuan internetim felaket kötü olduğundan izleyemiyorum ama 42 dk bi video varsa o sıkıcıdır açık ve net. En iyi sahneler kalmalı yoksa böyle 42 dk lık bi videoya kimse abone olmaz.

Bu oyun torrente düştü mü önce bilgisayar kaldırıyor mu onu kontrol ediceğim sonra ona göre satın alıcam da.

Eline sağlık hocam :) Oyun güzelmiş çok beğendim ben de. Bu oyun için sistem gereksinimleri ne (senin pc'nin özellikleri de olur) , ayrıca hangi kayıt programını kullanıyosun ? Ege Beşe

Hocam başarılar :) ancak torrentten indirdim yazmışsınızda korsan nasıl kullanıyorsunuz crack çıkmadı :D

Eline sağlık hocam :) Oyun güzelmiş çok beğendim ben de. Bu oyun için sistem gereksinimleri ne (senin pc'nin özellikleri de olur) , ayrıca hangi kayıt programını kullanıyosun ? Ege Beşe
Teşekkür ederim benim kullandığım program Fraps bilgisayar özelliklerimde kanalın hakkında kısmında yazıyor.

hocam öncelikle özgün kanal açma cesaretini gösterdiğiniz için tebrik ediyorum :)
özellikle bu videoyu hiç atlatmadan 42 dakika boyunca izle hocam video içinde sıkıldığın yerleri not al o bölümleri kırp hocam seyirci sıkıldığı zaman ya ileri alıyor ya da sağdaki videolara bakıyor eğer videondan daha eğlenceli bi küçük resim görürse gider o seyirci :D izleyici gözüyle bi izle kendini eleştir başarılar hocam :D

Komik kısımlar yokki :( Online da yapmayayı düşünüyorum.

Anlatım tarzın sıkıcı değil ama sahneleri gereksiz uzatmışsın kesip biçmeyi öğrenirsen iş yaparsın. Ayrıca arkadaşların dediği gibi torrentten indirdiysen sağlıklı bi durum değil.

PC'nin özellikleri nedir hocam..

Anlatım tarzın sıkıcı değil ama sahneleri gereksiz uzatmışsın kesip biçmeyi öğrenirsen iş yaparsın. Ayrıca arkadaşların dediği gibi torrentten indirdiysen sağlıklı bi durum değil.

Yok Steam üzerinden aldım.

PC'nin özellikleri nedir hocam..

Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz (8 CPUs)
NVIDIA GeForce GTX 960 2GB 128bit
ASUS Z87-PLUS Motherboard
Corsair Force LS 120GB SSD (535MB Okuma / 440MB Yazma)
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm
G.SKILL Ripjaws 2x8GB DDR3 RAM

Araba kullanmayı öğrenmeniz lazım :p

Şaka bir yana videoyu biraz kesmeniz lazım sıkıcı olabilir bu tarz hocam.

Teşekkür ederim benim kullandığım program Fraps bilgisayar özelliklerimde kanalın hakkında kısmında yazıyor.

Komik kısımlar yokki :( Online da yapmayayı düşünüyorum.

işte senin komik yapman lazım oyun olmasa bile senin kattığın yorum güldürmeli yada eğlendirmeli hocam

Ben özellikle gta ve fry cry serisi oyunlarını oynadım Geçemediğim bölümleri hep yt den izleyip geçtim Ama hep ınglızce videolar yenı yenı türkçe videolar yayınlanmaya başladı Videolarını görev nasıl geçilir her görev için video çekersen izleyiciyi sıkmayacak tarzda olursa bu kanaldan rahat 2 sene kazanç elde edersin

hocam bu oyunun görev modları playstationda 1 yıl önce cekilip yayınlandı
siz pc için cekmişsiniz ama 60 fps olarak yayınlamamışsınız

videoları 60 fps cekin 60 fps renderleyin ki bir farkı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri