GtaV için Geç mi kaldım ?

• Kullanıcı Cagdaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Evet Oyun Youtuber Olmak için adım adım ilerliyorum,

Oyun: 157 lira

kayıt cihazı bu : Avermedia Capture Tv Kartı fiyatı -incehesap.com

Bir de kamerasını alacağım : Playstation 3 Move Kamera - Ps3 Kamera GittiGidiyor'da 92530262 edit : bu move içinmiş sakın almayın bir işe yaramıyor oyunlarda kullanıla biliyor birde canlı sohbetlerde :D

Bütçe olarak 600 lira gibi bir mebla tutuyor bu risk alınmalımıdır sonuçlarına değer mi siz olsanız napardınız geç mi kalında bu saaten sonra bir işe yaramaz mı ? gibi cevaplarınızı bekliyorum ona göre derhal siparişlerini gececiğim ya da başka bir şekilde yatırım düşeneceğim

+ Oyun işi bana çok büyük bi zevk verdiği için bu riski almakta istiyorum bi yandan çünkü oyunu er ya da geç alacağım sadece cihaz ve kamera boşa masraf olmuş olacak bütçemi zorluyacak onuda şimdi alırsam değeceğini düşünüyorum.

geç olucağını sanmıyorum herkez aynı oyunu oynar fakat aynı şekilde oynayamaz aynı şekilde anlatamaz birde online oyun oynarsan hiç sorun olmaz

---------- Mesaj saat 23:31:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:30:28 civarında gönderildi. ----------

yalnız bu cihaz sanırsam hd kaydetmiyor hdmı girişi bile yok

Hocam gta 4 sürekli telif geliyordu iyice arAştrdnmı telif konusunu

Bence geç. Video çekmek yetmiyor yorum önemli ingilizce olarak ve o yorumu yoğuracak dil önemli.
Mesela Fifa videolarında KSI - YouTube eleman şov yapıyor.
Bazen extra bişey yapmasına bile gerek kalmıyor alt ligden başlıyor oynamaya çene çene herifte at ağızlı hani(ırkçılık yoktur)Bazende eleman maille fail videoları topluyor efektle ve yorumla götürüyor.

Hocam gta 4 sürekli telif geliyordu iyice arAştrdnmı telif konusunu

onu pek araştırdığım söylenemez, ama sıkıntı yaratacağını sanmıyorum fakat bu olayla ilgili türkçe şuanda bu işi yapanlara bi mesaj atıp soracağım derhal önemli bi konu.

---------- Mesaj saat 23:50:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:48:46 civarında gönderildi. ----------

geç olucağını sanmıyorum herkez aynı oyunu oynar fakat aynı şekilde oynayamaz aynı şekilde anlatamaz birde online oyun oynarsan hiç sorun olmaz

---------- Mesaj saat 23:31:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:30:28 civarında gönderildi. ----------

yalnız bu cihaz sanırsam hd kaydetmiyor hdmı girişi bile yok

- Kayıt Biçimi:
- AVI (Codec: H. 264 ve MP3)
- Desteklenen Çözünürlükler:
- 480i / 480p / 576i/ 576p/ 720p / 1080i (50/60 Hz)
- Game Capture HD (Ağırlık: 335g; 164 x 124 x 57 mm) hd kaydediyor hocam

---------- Mesaj saat 23:52:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:50:30 civarında gönderildi. ----------

Bence geç. Video çekmek yetmiyor yorum önemli ingilizce olarak ve o yorumu yoğuracak dil önemli.
Mesela Fifa videolarında KSI - YouTube eleman şov yapıyor.
Bazen extra bişey yapmasına bile gerek kalmıyor alt ligden başlıyor oynamaya çene çene herifte at ağızlı hani(ırkçılık yoktur)Bazende eleman maille fail videoları topluyor efektle ve yorumla götürüyor.

Doğru diyorsunuz olaya her acıdan olabileceklerle yaklaşmak lazım ki boşa yatırım ve hayal kırıklığı olmasın sonucu.

hocam bende senin gibi oyun kanalı düşünüyorum hatta kanalımı felan şimdidem açıcam içine 1-2 video atıp reklamını yapıcam 1-2 ay sonra ödeme aldığımda bende xbox360 ımla çekmeyi düşünüyorum

hocam bende senin gibi oyun kanalı düşünüyorum hatta kanalımı felan şimdidem açıcam içine 1-2 video atıp reklamını yapıcam 1-2 ay sonra ödeme aldığımda bende xbox360 ımla çekmeyi düşünüyorum

Şuan aklıma yatan en mantıklı olay bu yani https://www.facebook.com/groups/oyunlariseviyoruzyeniden/ bunun gibi alanlarda bu özgün videolarını yaymak için oldukça fazla. Galiba yarın gece siparişleri verip bu işe koyulacağım.

Bu cihazı xbox 360da kayıt yapiyormu

ps3 ve xbox uyumlu

iyimiş ama ben bundan daha küçük ve pratik bir cihaz görmüştüm ismini bilmiyorum ama link videosunu izledim telefon kadar ufak

Videosunu buldum

watch

bence geç olmasıyla alakası yok. gta v de adamlar dünyayı yüklemiş oyuna. kaldıracak grafik kartı yok. düşünün oyunun ne kadar geniş çaplı olduğunu. oyunda yapılması zor şeyleri yaparsan farklı ve sıradışı şeyleri yaparsan büyük ilgi çekersin. mesela adamın biri uçuyodu bi videoda.biri köpeklerin çiftleşmesini çekmiş biri bilmem ne çekmiş:D sende buna benzer farklı şeyler yapabilirsin.Mesela sende at çiftliğine git sabırla atların birbirine binmesini benle :)

mod arkadaşlar kusura bakmasın sadece fikir verdim :)

gtada tek bir fail videosu bile bulsan su anda patlar su anda degil 3-5 ay sonra bile patlar.

iyimiş ama ben bundan daha küçük ve pratik bir cihaz görmüştüm ismini bilmiyorum ama link videosunu izledim telefon kadar ufak

Videosunu buldum

watch

eğer videoları bunla çekiyorsa kalite pek iyi değil hocam, bi kere alınacak sonuçta devamlılık sürecini göz önünde alırsak oğuzsaside bu benim baktığım cihazla çekiyor en azından canlı örneği var ondan yana oyum şuanda tabi onun gibi daha ucuz bir şey olsa fena olmaz ama yok bulamadım ben.

---------- Mesaj saat 01:13:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:13:09 civarında gönderildi. ----------

gtada tek bir fail videosu bile bulsan su anda patlar su anda degil 3-5 ay sonra bile patlar.

Doğru diyorsunuz oyunun popülariteliği uzun süre devam edecek gibi.

---------- Mesaj saat 01:16:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:13:37 civarında gönderildi. ----------

bence geç olmasıyla alakası yok. gta v de adamlar dünyayı yüklemiş oyuna. kaldıracak grafik kartı yok. düşünün oyunun ne kadar geniş çaplı olduğunu. oyunda yapılması zor şeyleri yaparsan farklı ve sıradışı şeyleri yaparsan büyük ilgi çekersin. mesela adamın biri uçuyodu bi videoda.biri köpeklerin çiftleşmesini çekmiş biri bilmem ne çekmiş:D sende buna benzer farklı şeyler yapabilirsin.Mesela sende at çiftliğine git sabırla atların birbirine binmesini benle :)

mod arkadaşlar kusura bakmasın sadece fikir verdim :)

Aynen hocam oyunun uzun sürede devam edecek bi popülariteliği göz önüne alırsak en iyi şekilde değerlendireceğim bu fırsatı.

Evet Oyun Youtuber Olmak için adım adım ilerliyorum,

Oyun: 157 lira

kayıt cihazı bu : Avermedia Capture Tv Kartı fiyatı -incehesap.com

Bir de kamerasını alacağım : Playstation 3 Move Kamera - Ps3 Kamera GittiGidiyor'da 92530262

Bütçe olarak 600 lira gibi bir mebla tutuyor bu risk alınmalımıdır sonuçlarına değer mi siz olsanız napardınız geç mi kalında bu saaten sonra bir işe yaramaz mı ? gibi cevaplarınızı bekliyorum ona göre derhal siparişlerini gececiğim ya da başka bir şekilde yatırım düşeneceğim

+ Oyun işi bana çok büyük bi zevk verdiği için bu riski almakta istiyorum bi yandan çünkü oyunu er ya da geç alacağım sadece cihaz ve kamera boşa masraf olmuş olacak bütçemi zorluyacak onuda şimdi alırsam değeceğini düşünüyorum.
S.a kardeşim bende oyun sektörüne giricem şimdiden kafamdan kurguladığım şeyler var araştırma aşamasındayım plan program yapıyorum bu arada oyun sektörü için bence hiç bir zaman geç değil gta dersen yeni versiyon çıktı zaten sabırla ilerle emeğine değer bu alanda çalışırsan :) zaten olaya genel bakarsak geç diil :D

Bu arada Burak'tan Açıklama - YouTube arkadaş burda kendi çapında kendi istatistiklerini paylaşmış buna'da bir bakmalısın.

Benim pc yenilicek durumum yok alet edevat alcak paramda yok şu sıralar birikim modundayım ama akrabanın son sistem laptopunla :D deneme yapcam sen bir videoya bak bu kardeşte türk birde yabancılar var .

Son söz yatırım yapmadan kazanç sağlanmaz bu sektör için yapacağın yatırımlardan sonra gerekli çalışmaları yaparsan emeğinin karşılığını alırsın kardeşim :) uzun oldu k.bakma
Bu arada oyunu stream vs yada daha farklı şekillerde dağa ucuza getirebilirsin belki başarılar :)

geç kaldın bence. çokk fazla video var.

bende deli gibi bi oyun bilgisayarı topladım, BF4 için bekliyorum beta sürümüne erken ulaşım hakkım da var bascam videoları kanalıma yakında, bf3 ü bilen bilir zaten videoları milyon izleniyor. oyun kanallarınız tutarsa tek kanal üzerinden de işi götürebilirsiniz. Hem telif yeme sıkıntısı yok orjinal özügün içerik.

bende deli gibi bi oyun bilgisayarı topladım, BF4 için bekliyorum beta sürümüne erken ulaşım hakkım da var bascam videoları kanalıma yakında, bf3 ü bilen bilir zaten videoları milyon izleniyor. oyun kanallarınız tutarsa tek kanal üzerinden de işi götürebilirsiniz. Hem telif yeme sıkıntısı yok orjinal özügün içerik.

Hayırlı olsun, özgün içerik çalışmak umarım hepimize fazlasıyla kazandırır.

Geç kalmadın.Cunku sadece gta için dusunmek yanlış diğer oyunlar için sadece cd parasına bakıyor :)

Bence emek ile kazanırsın.

Şimdiden hayırlı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri