Guncel sorun: Para kazanma sekmesı kayboldu cozumu

• Kullanıcı teknodunya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

teknodunya

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim 16 kanalımda 4 günden beri para kazanma kısmı aktif değil.Sizlerde de böyle sorun var.Buna çözüm olarak birşey buldum.
Kanal ayarları kısmından özelliklere girin ve para kazanma kısmını görüntüleyin ( bu arada para kazanma kısmınız yeşil yanması lazım) sonra orada yazıyor 34 vs videonuzdan para kazanabilirsiniz diye. Oradan etkinleştirin ve baktığınızda tüm videolarda para kazanma çıkıyor.

Fakat tüm kanallarımda bunu yapmama rağmen sadece 1 kanalımda para kazanma kısmı kırmızı yanıyor diye yapamadım.

Cevap: Para kazanma sorunu hakkında çözüm

Hocam valla cok sağol.Şuan dediğini uyguladım ve iş ortağı yazısı tekrar çıktı.Adamsın :)

Rica ederim ne demek olduysa ne mutlu bize.
Bir teşekkürü çok görmezsiniz artık :D

Orda para kazanma ayarlarını görüntüleye basıp tekrar kanal ayarlarına geldiğimizde para kazanma aktif oluyor

Yanlız orda etkinleştir yokki :D Napıcaz?

Vakit geçtikçe düzeliyormu nedir benim 4 kanaldan sadece birinde para kazanma vardı şimdi 1 tanesi daha düzeldi 2-2 :D

Hocam o kısıma girdiğinizde yazıyor mesela 60 videodan para kazanın diye oraya tıklayıp para kazan diyorsunuz sonrada video yöneticisine girdiğinizde hepsi yeşil oluyor

Helal be kaç günlük ızdıraba bi çare bulmuşsun. Allah razı olsun. :)

Büyüksün üstad aktif ettim....

Ya benmi bulamıyorum sadece su kadar videodan para kazanıyorsunuz olayını herhangi biri resmini atabilirmi lütfen?

hocam çok saolun işe yaradı , bu arada bu kouyu sabitleyin , millet rahatlasın biraz herkeste aynı sorun var çünkü

Cidden herhangi biri resim yükleyemezmi etkinleştire bastığınız yerin?

Cidden herhangi biri resim yükleyemezmi etkinleştire bastığınız yerin?
l8rrg.png

benim bütün kanallar eski halini aldı. yani para kazanma aktif oldu.

Arkadaşlar bir çok kişi yapmış ama bazılarında olmuyor.Benimde bir çok kanalımda oldu fakat birinde ihtar vs olmamasına rağmen önceki videolarımda para kazanma aktif olmasına rağmen. Kanal ayarlarına girince para kazanma kısmı kırmızı yanıyor neden böyle birşey olmuş bende anlamadım ama araştırıyorum...

Bildiğim kadarıyla sorun geneldi ve bu sorun çözüldü youtube tarafından hala çözemeyenlere de beklemelerini tavsiye ederim otomatik düzelecektir

para kazanma kısmından ilişkilendirdiginiz adsense hesabınızı tekrar ilişkilendirin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri