Güncel video cekme sorunu

• Kullanıcı youktube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

youktube

Yasaklanmış
arkadaslar benim birseye ihtiyacım var simdi olay su olacak ben bi kanal actım mesela ona baska bir kanala aktarılan tüm videolar anlık gelsin istiyorum atıyorum abc kanalı benim def kanalı baskasının def kanalı birsey paylastıgı an benim kanalada gelsin ama tek kanal degil bir kanala birden cok kanal baglayabileyim bunu nasıl saglarız

youtubefaster uygun diye duydum ama bana espriden cok su aralar bu bilgi lazım cünkü bir kac gündür tbm dustu izlenim düstü anlamadım ben calıstıkca adsenseteki gelirler batıyor

youtubefaster uygun diye duydum ama bana espriden cok su aralar bu bilgi lazım cünkü bir kac gündür tbm dustu izlenim düstü anlamadım ben calıstıkca adsenseteki gelirler batıyor

iyide güzel kardeşim izlenim ve tbm düştüyse senin istediğin yöntemle bunlar zaten yükselmez. kopyala yapıştır bile yapmak bu kadar zor geliyorsa işin zor:)

kopyala yapıstır zor gelmiyor zaten hergun 2000 taneye yakın video koyuyorum oda vps artık ancak yapıyo. sıkıntı su aldıgım videolar illaki bayatlıyor belli sure sonra eh ben kanal kopyalıyorum tutupta simdi son bir haftaki yeni koydugu videolar için o kanalı tekrar bulup tüm kanalı mı kopyalıcam veya tek tek idm ile mi ugrasıcam bunlar sıkıntı sadece ayrıca dediğim yöntemle ilgili bir kaçta planım var bu yuzden lazım. tbm ve izlenim cok aritmetik düstü kesinlikle bir sıkıntı var bir yerlerde cunku bir günde oldu bu düsüs ve hala aynı devam ediyor örnegin 20 dolar gelen günlük gelir 8 oldu ve hala 8

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri