Güncelleme Youtube - SuperChat Özelliği

Denizciyiz

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Az önce kanallarımı dolaşırken bir özelliğin devreye girdiğini fark ettim. Şunu da ekleyim ilk defa özgün kategorisine konu açıyorum : )
Özellik; özgün kanal sahiplerinin para ile izleyicilerinin kanal sahibi ile sohbet etmesinden ibarettir kısaca.

Uygunluk koşulları

Super Chat'i kullanabilmek için şu gereklilikleri karşılamalısınız:

Kanalınızın canlı yayın özelliği etkin olmalıdır
Kanalınızın para kazanma özelliği etkin olmalıdır
Kanalınızın en az 1.000 abonesi bulunmalıdır
18 yaşın üzerinde olmanız gerekir
Desteklenen ülkelerden birinde bulunmanız gerekir

Kaynak ; Super Chat'i yönetme

Canlı yayınlarınızda izleyicilerinizin sohbet mesajı satın alması için Super Chat'i kullanabilirsiniz. İzleyicilerin Super Chat deneyimiyle ilgili daha fazla bilgi edinin.

ne gibi sohbet bu? sadece canlı yayınlarda mı geçerli?

ahh ahhh ingilizce bilseydimm keşke. Yabancı özgün kanalım var orada yapardım ya.

2-3 ay önce bunun konusu açılmıştı yeni bir şey değil :)

Bende yeni gördüm az önce. Diyelimki ülkeyi değiştirip özelliği aktif ettik, peki katılımcılar ödemeyi yapabiliceklermi türkiyeden, fikri olan varmı?

Bende yeni gördüm az önce. Diyelimki ülkeyi değiştirip özelliği aktif ettik, peki katılımcılar ödemeyi yapabiliceklermi türkiyeden, fikri olan varmı?

bende merak ediyorum kanalın ülkesini amerika yapsak değişirmi özellik açılır mı? veya kanala zararı olur mu? bilgisi olan yazarsa çok iyi olur:cool:

ben ülkeyi amerika yaptım fakat superchat'i aktif etmedim , deneyen varmı ? kanala zararı olur mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri