⚡️Güncellemeden Etkilenmeyen Youtube PANELİ! Çok hızlı ve telafili - smmturk.com ⚡️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurkanOymak

Kayıtlı Üye
Youtube Abone 1K 100 TL Garantili
Youtube İzlenme 1K / 20 TL GARANTİLİ

Diğer Hizmetlerimiz :
1.000 Türk Twitter Takipçi : 10 TL
1.000 Instagram Takipçi : 5 TL
1.000 Pinterest Takipçi: 20 TL
1.000 Youtube İzlenme :20TL
1.000 Facebook Sayfa Beğenisi : 50 TL

Hemen satın al!

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK YOUTUBE BAYİSİ! SMMTURK.COM !

R10 moderatörü referansımız :)
şehir dışındayken bile whatsapp üzerinden sipariş verebiliyorum. ilgisi için arkadaşa minnettarım. tavsiye ederim.

Ana bayiyiz aracılık yok ! SORUN YOK![/B]

7/24 online satın almak için tıklayın.
[/CENTER]

Bazı referanslarımız :

Gece saat 2:30 olmasına rağmen 5 dk içinde almış olduğum paket onaylandı ve işlem tamamlandı gerçekten çok hızlı ve çok ilgililer vermiş olduğunuz hizmet için teşekkürler

Bin takipçi aldım 10 dakika dolmadan yükleme yaptı teşekkürler Furkan. :)

Ref alımı olumlu gayet hızlı ve FAZLASIYLA geldi, tavsiye ederim

Teşekkürler fazlası ile geldi

1K Takipçi alındı. Kaliteli ve sorunsuz hizmet

hizmet alındı güvenilir hızlı arkadaş teşekkür ederim ilgi ve alakası için önerilir

Sipariş verildi. İlgisi ve anlayışı için teşekkür ederim. Sipariş sonrası görüşlerimi buraya editlerim.

Edit: Aboneler hızlı geldi. Ve biraz fazla da göndermiş ben memnun oldum. Tavsiye ederim

5k abone alındı. Memnun kaldım

Ref+ İşini en iyi şekilde yapan birisi.

+Referansım. Fazlasını yapar eksiğini yapmaz. Sektörün yıldızı

1k abone alındı

Sipariş verildi, ilgili ve kaliteli hizmet teşekkür ederiz.

Daha önce hizmet alındı kaliteli hizmet için teşekkür ederim kardeşim

20K abone alındı, teşekkür ederim.

Aboneler hızlı bir şekilde gönderildi, kendisine teşekkür ederim. Güven konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum gönül rahatlığıyla çalışılabilir.

Gece saat 2:30 olmasına rağmen 5 dk içinde almış olduğum paket onaylandı ve işlem tamamlandı gerçekten çok hızlı ve çok ilgililer vermiş olduğunuz hizmet için teşekkürler

Şipariş verildi hızlı işlem tessekür ederim

İşinin Ehli bir insandır başarıları olacağına yürekten inanıyorum

Api çekiyorum gayet güzel ve hızlı müşteriler memnun teşekkürler

Abone hizmeti alındı bir iki dakika içinde teslim etti. ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

Son derece hızlı ve güvenilir bir arkadaş , başarılarının devamını dilerim.

Şipariş verildi hızlı işlem tessekür ederim

İşinin Ehli bir insandır başarıları olacağına yürekten inanıyorum

R10 konumuz : https://www.r10.net/youtube-alisver...ici-100-memnuniyet-9733-a.html#post1073667275

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar dilerim pk açık izlenmesi kanalıma izlenme alsam sıkıntı yaratırmı ? Pk sı kapanma sorunu yaşarmıyım uzun vadeli çalışmak için? Eğer herhangi bir sıkıntı olmaz ise ref olabilirmiyim saygılar.

Hayırlı satışlar dilerim pk açık izlenmesi kanalıma izlenme alsam sıkıntı yaratırmı ? Pk sı kapanma sorunu yaşarmıyım uzun vadeli çalışmak için? Eğer herhangi bir sıkıntı olmaz ise ref olabilirmiyim saygılar.

Hocam daha önce sorun olmadı para kazanma sorunu olmadı fakat gene garanti için izlenme yapılırken kapatmanızı öneririm.

Refe gerek yok hocam diğer forumlarda ismimi aratabilirsiniz.

Diğer refarans konularınızı yeni gördüm tamadır panalden çalışıcam teşekkür ederim.

izlenmeler ortalama kaç dk , 4000 saati karşılamak için kaç bin izlenme gerekiyor?

Güncellemeden etkilenmeyen birinden aynı bu şekil sipariş verdim 3 gündür bekliyorum referans koyun buraya sizinki sıkıntılımı degilmi öğrenelim

Diğer konularıma bakabilirsiniz hocam.

1k fiyatı mi 10tl?
Evet hocam.

izlenmeler ortalama kaç dk , 4000 saati karşılamak için kaç bin izlenme gerekiyor?

4000 saat kuralını 400 TL'ye sağlıyoruz hocam.

Ref için diğer konularıma bakabilirsiniz.

Güncellemeden etkilenmeyen birinden aynı bu şekil sipariş verdim 3 gündür bekliyorum referans koyun buraya sizinki sıkıntılımı degilmi öğrenelim

Hocam sıkıntılı olsa neden konu açayım :)

Saat 22:45'te 1000 adet like siparişi verildi.Halen gelmeye başlamadı.Eğer hemen başlamıyorsa anında başlar kısmını düzeltmeniz gerekiyor.O yazıya güvenerek sipariş geçtim.

Like hemen başlamıyor.İlk izlenimim çok olumlu değil.

Q27d6r.png

Saat 22:45'te 1000 adet like siparişi verildi.Halen gelmeye başlamadı.Eğer hemen başlamıyorsa anında başlar kısmını düzeltmeniz gerekiyor.O yazıya güvenerek sipariş geçtim.

Like hemen başlamıyor.İlk izlenimim çok olumlu değil.

Q27d6r.png

Yanlış url girmişim hocam kusura bakmayın. 5-10 dakikaya başlar ve anında biter merak etmeyin. Sisteme 10 TL bakiye yüklüyorum hediye olarak kullanabilirsiniz telafi niyetine.

izlenimler yavaş geliyor günde 15-20k nasıl gönderecek anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri