Gundam Exia Systems Online

sectumsempra

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Hesabı kullanmayan bir arkadaşımdan devir aldım öncelikle bunu belirteyim, umarım yöneticiler bakımından bir sorun teşkil etmez. (Yeni üyelik forumu doldurmama rağmen yanıt gelmemişti)

Adım Memo, 27 yaşındayım ve İzmir'den katılıyorum aranıza.
Memleketim Eskişehir, 5 yıl kadar ticaretle uğraştıktan sonra bazı sebeplerden ötürü işletmelerimi kapatıp okumak zorunda kaldım :)
Gerçi pek okumak sayılmaz, stres atıyorum birnevi yıllardır.

Ne okuyorsun diye sormayın, anlayamazsınız :p ben bile anlayamamıştım, okul açıldıktan 3 hafta sonra öğrendim :)

Depresyonlu uzun bir dönem geçirdim ve hala geçirmekteyim, bu yüzden son yıllarda iyice asosyalleştim, ne yapsak ne yapsak diye bakınırken burayı keşfettim şans eseri.

Fabrika çıkışı insanlardan haz etmem, elimden geldiğince uzak dururum. 2-3 dostum olsun ama anormal olsunlar yeterlidir benim için.
Evimde 3 kedi ve 7 tarantulayı misafir etmekteyim, zamanla şizofren olmayayım veya bunalıma girmeyeyim diye aldım hepsini, bir yere kadar gerçekten işe yarıyor bu yöntem :rolleyes:

Sanırım yazacaklarım bu kadar, umarım güzel ve hoş vakit geçiririm burada.
Tekrardan herkese esenlikler :)

Hoşgeldin , şansın bol olsun hocam..İlk olarak forum kurallarını okumanı öneriyorum ,genelde yeni gelip forum kurallarını okumayan arkadaşların ömrü pek uzun olmuyor da :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri