Günde 20.000 izlenen videoya müzikten gelen telif hakkı

dervegider

Kayıtlı Üye
Çok fazla izlenme almış ve almaya devam eden bir videoma müzikten dolayı müzik yapımcısından telif hakkı geldi. Klip değil, normal bir video ve arkasında şarkı çalıyor. 7 aydır duruyordu video, eşleşen yeni geldi. Bunu kaldırmanın bir yolu yok mudur? Yapımcı şirkete mail attım ama işe yaramaz bu sanırım, başka bir yolu var mı henüz kabul ya da itiraz da etmedim.

10 ay sonra ekleme: Bana çoğu kişi eşleşeni kabul et, sesi silme yoksa izlenmen silinir dedi. 10 ay boyunca hiçbir şey yapmadım ama dün ne olursa olsun diyerek sesi silip yeni müzik ekleyip kaydettim, para kazanma yandı. En az 20 bin lira zararım var. Hayırlısı olsun. [MENTION=13706]andyou[/MENTION]

Son düzenleme:
Düzenle de ordan , ses de, altta müziği gösterir, bu şarkıyı kaldır de, kaldırır video yeniden işlenir kalkar telif

Yok izlenim sfırlamaz , para kazanma da devam eder, sadece arkadan müzik kalkar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok izlenim sfırlamaz , para kazanma da devam eder, sadece arkadan müzik kalkar

Emin misin? Daha önce denedin mi? Çünkü ben daha önce denemiştim para kazanma aktif olmamıştı. Gelen telife herhangi bir yanıt vermeden mi bunu yapacağım?

Evet denedim ama yine de sen bilirsin, müzik telifleri böyle kalkiyor.mesala kvp yüklüyordm. 1 saatlik video da 10 saniyelik kısma mü-yap telif atıyordu, böyle kaldırıyordum.Tabi yinede sorumluluk kabul etmem :) ama yüzde 90 böyle..

Yok yok hiçbirşeye yanıt vermene gerek yok

Evet denedim ama yine de sen bilirsin, müzik telifleri böyle kalkiyor.mesala kvp yüklüyordm. 1 saatlik video da 10 saniyelik kısma mü-yap telif atıyordu, böyle kaldırıyordum.Tabi yinede sorumluluk kabul etmem :) ama yüzde 90 böyle..

Anladım peki çok teşekkür ederim. Telife dokunmadan şarkıyı kaldıracağım sonra video aynı şekilde sessiz devam edecek yani. Telifi reddetmem falan gerekiyor mu peki yoksa otomatik kendi kalkıyor mu eşleşenden falan?

Otomatik kendi kalkıyor hiç bisey yapma, düzenle de ses de kaldır kaydet de çık, sonucu da buraya yaz :)

Otomatik kendi kalkıyor hiç bisey yapma, düzenle de ses de kaldır kaydet de çık, sonucu da buraya yaz :)

Eyvallah çok teşekkür ederim, hemen yapmayacağım biraz daha izlensin bir süre başka video izlettireyim falan kendimi sağlama alayım da. Heba olmasın bu kadar izlenme. Sağ olasın, kolay gelsin sonucu yazacağım duacın olurum. :)

20k izlenime müzik eklemeye kalkarsanız videoyu yeni bir video gibi kaydeder o video için yapılabilecek en güzel şey indir arka plan müziğini düzenle ve yeniden upload et eski videodan 2 gün link ver sonra eski videoyu sil.

20k izlenime müzik eklemeye kalkarsanız videoyu yeni bir video gibi kaydeder o video için yapılabilecek en güzel şey indir arka plan müziğini düzenle ve yeniden upload et eski videodan 2 gün link ver sonra eski videoyu sil.

4 milyon izlenmesi var, silemem tekrar o ivmeyi yakalayamaz. :) Sessize alsam yeni müzik koymayıp? Yeni video mu yapar?

kaydet dersen videon kalır.
farklı kaydet dersen kopyasını oluşturur ama aslı yine durur.

izlenme sayısı yüksek videolardaki yaptığınız değişikliklerde farklı bir video olarak kaydediyor çok defa oldu bende çok sildim milyonluk videoları

izlenme sayısı yüksek videolardaki yaptığınız değişikliklerde farklı bir video olarak kaydediyor çok defa oldu bende çok sildim milyonluk videoları

Şarkıyı arkadan silip yeni şarkı eklemeden sessiz video şeklinde normal kaydedersem de mi yeni video oluşturuyor?

@daralll

kardeş merak etme izlenme falan gitmiyor hiç bir sakıncasıda yok ben de devamlı olarak yapıyorum şarkıyı kaldır diyorsun ve olup bitiyor hatta kaldırılan kısma da yt kendi telifsiz müziklerinide ekleyebilirsin

tek video için neden bu kadar riske giriyorsun ?
o video eninde sonunda başını yakacak yerinde olsam düşünmeden silerim

sorunun cevabı evet düşük izlemelerde ve yeni videolarda sorun olmuyor sesi silip devam edebilirsin ama yüksek izlenme ve eski videolarda farklı bir video gibi kaydediyor.

kardeş merak etme izlenme falan gitmiyor hiç bir sakıncasıda yok ben de devamlı olarak yapıyorum şarkıyı kaldır diyorsun ve olup bitiyor hatta kaldırılan kısma da yt kendi telifsiz müziklerinide ekleyebilirsin

tek video için neden bu kadar riske giriyorsun ?
o video eninde sonunda başını yakacak yerinde olsam düşünmeden silerim

sorunun cevabı evet düşük izlemelerde ve yeni videolarda sorun olmuyor sesi silip devam edebilirsin ama yüksek izlenme ve eski videolarda farklı bir video gibi kaydediyor.

İkiniz de bambaşka şeyler söylüyorsunuz. :) Hangisini dikkate alıp yapayım şimdi? :) Benim için önemli çünkü bu kanalda sadece bu video var, başka video yok risk de yok o yüzden. Ve bu video da aylık epey bırakıyor.

senin işinde zor yalnız benim denediklerimde 50 bin izlenmeli videolarda deniyordum daha doğrusu yapıyordum videoyu değiştirmiyor ee o video eninde sonunda başına yakacak diye bir şey yok şarkıyı kaldırırsan bir şey olmaz ama çok izlenmelilerde yeniden kaydediyormuş bende yeni öğrendim sen bilirsin :D

o zaman denemelisin kendin daha iyisini öğrenebilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri