Günde 3-5 Dolar Kazanma IOS ve Android

• Kullanıcı dogilim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

dogilim

Kayıtlı Üye
Merhabalar

FeaturePoinst diye bir uygulama var
*bu uygulamayı indirip kayıt oluyorsunuz
*kayıt olduğunuz mail paypalla aynı olmasına dikkat edin
*bu serviste indirdiğiniz uygulama başına puan kazanıyorsunuz
*yeterli puana ulaştığınızda paypal yada gift card şeklinde ödeme alabiliyorsunuz
*yapmanız gereken tek şey uygulamayı indirip 2 dakika açık bırakmak puanı aldığınızda silebilirsiniz

teklifler bitince vpn kurarak yeni teklifleri yapabilirsiniz + daha çok points verir
ben dashvpn kullanıyorum ios için
siz farklı vpn kullanabilirsiniz, US, UK, AU en iyi teklifler bu ülkelerdedir vpnden seçebilirsiniz

paypal ödemeleri 12-24 saat içinde yapılır

Uygulamayı indirdikten sonra ref kodu sorar 32K22Y yazın 50 points ile başlarsınız. ve bana yardım etmiş olursunuz :)

1800 puanda 3 dolar paypal ödemesi talep edebilirsiniz

ödeme kanıtı:
feature-points-pay-proof1-png.24535

v50kjr.png

Son düzenleme:
Merhabalar

*yeterli puana ulaştığınızda paypal yada gift card şeklinde ödeme alabiliyorsunuz
*yapmanız gereken tek şey uygulamayı indirip 2 dakika açık bırakmak puanı aldığınızda silebilirsiniz

teklifler bitince vpn kurarak yeni teklifleri yapabilirsiniz + daha çok points verir
siz farklı vpn kullanabilirsiniz, US, UK, AU en iyi teklifler bu ülkelerdedir vpnden seçebilirsiniz

Uygulamayı indirdikten sonra ref kodu sorar 32K22Y yazın 50 points ile başlarsınız. ve bana yardım etmiş olursunuz :)

1300 puanda 3 dolar paypal ödemesi talep edebilirsiniz

ödeme kanıtı:

Youtubedan para kazanabilen biri için önemsiz bir şey uğraşmaya değmez ama şayet Youtubedan şu ara adsense banı vb. şeylerden kazanamayanlar için iyi kötü bir para çıkar durduk yerde.

Youtubedan para kazanabilen biri için önemsiz bir şey uğraşmaya değmez ama şayet Youtubedan şu ara adsense banı vb. şeylerden kazanamayanlar için iyi kötü bir para çıkar durduk yerde.

film felan izlerken yapıyorum fazla uğraşmanız gerekmiyor

hocam indirdiğimiz uygulama başına yaklaşık kaç puan veriyor ?

Hocam bunun yanında whaff rewardsa da yönlendirme yapın. 1800 puan için 36 ref lazım. bu da 3 $ yapıyor. whaff da ise 10.8$ ;)

Zamanında vpn ile abanmıştım ödememi yapmadılar.. Vpn işi sakat diğer türlü ödemeyi yapıyorlar.

3 doları kaç saatte tamamlarız hocam ?

belirli birşey söyleyemem birazda bulduğun vpn nin kalitesine bağlı

---------- Spam Engelliyici 20:30 ---------- Önceki Mesaj 20:29 ----------

Zamanında vpn ile abanmıştım ödememi yapmadılar.. Vpn işi sakat diğer türlü ödemeyi yapıyorlar.

hangi vpn yi kullandınız hocam

---------- Spam Engelliyici 20:30 ---------- Önceki Mesaj 20:30 ----------

Hocam bunun yanında whaff rewardsa da yönlendirme yapın. 1800 puan için 36 ref lazım. bu da 3 $ yapıyor. whaff da ise 10.8$ ;)

araştırıyorum hemen sağolun :)

Merhabalar

1800 puanda 3 dolar paypal ödemesi talep edebilirsiniz

ödeme kanıtı:

v50kjr.png
gerçekten günde 3-5 dolar kazandırıyor mu

Hocam ref inizden giriş yaptım ama kayıt ekranı gibi birşey gelmedi.. Yani paypal email, ad soyad falan sormadı.. 3 uygulama indirdim 1 tanesinin puanlar geldi 2 tanesi pending diyor?? sorun mu var acaba ?

---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

hocam ios ta whaff rewards yazınca başka programlar çıkıyor? dediğiniz programı nasıl indirebiliriz ?

Hocam ref inizden giriş yaptım ama kayıt ekranı gibi birşey gelmedi.. Yani paypal email, ad soyad falan sormadı.. 3 uygulama indirdim 1 tanesinin puanlar geldi 2 tanesi pending diyor?? sorun mu var acaba ?

help kısmından email onaylatıcaksın, uygulamaları indiirip 2 dakika kullandıysan sıkıntı yok gelir puanlar bazen gecikiyor

3 - 5 dolara dusurdun bizi
lanet youtube zamanında 200-300 dolarken 1 yıldır para görmüyor cebimiz

---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

hocam ios ta whaff rewards yazınca başka programlar çıkıyor? dediğiniz programı nasıl indirebiliriz ?

androidde var hocam. iosu bilmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri