GÜNDE 3 SAAT ÇALIŞARAK AYDA min(2500tl)

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba .instagram üzerinden satış yaptığım yüksek aboneli ve yüksek gelirli hesabımı satıyorum.

alan arkadaşa 5-7 gün çalışma eğitimi verilecektir

günde 3 4 saat ayırarak ayda 2500 tl gibi rakamlara ulaşabilirsiniz

3 yıldır bu işi yapıyorum ve butik işinde ilklerden biriyim. Bu işlerle ilgileniyorsanız zaten sayfamı görünce tanıyacaksınız

aşağıda aylık gelirim ve instagram sayfamdan resimler paylaşıyorum.

sayfa ismi ve ayrıntılı bilgi pm

FİYAT:25.000tl

o0zBb9.jpg

vXo0vz.jpg
adB4L7.jpg

Son düzenleme:
hocam ürünler benim elime geçmeden doğrudan müşteriye ulaşıyor anlicanız sadece aracılık yapıyorum. yabancı bir kaç siteden direk müşterilerin adresine kargolatıyorum
yani vergi ile ilgili bir durum yok gerekli araştırmaları ve görüşmeleri yaptım

hocam iş güzel evinde her akşam 3 saat pc başında oturuyorsun siparişleri cevaplıyorsun. kargoyla felanda uğraşmıyorsun benim 3 yıldır yaptığım bir iş. az çalışarak kazanmak isteyen arkadaşlar ilgilenecektir. tabi birazda zevkli olmak gerek satışa sunduğunuz ürünler beğenilmeli ve kolay bulunmamalı .

hocam ürünler benim elime geçmeden doğrudan müşteriye ulaşıyor anlicanız sadece aracılık yapıyorum. yabancı bir kaç siteden direk müşterilerin adresine kargolatıyorum

Aliexpress yada ebay gibi yerlerden kendiniz ödeme yapıp adres ve isim olarak müşterinin bilgilerini giriyorsunuz.Vergi olayı ise sanırım değişmediyse 75 euro kadar ürünler için vergi alınmıyor.

Ayrıca siz ne kadar aracıyım'da deseniz risk yüksek maliye kapınıza dayanabilir.Hesabınıza yatan paraların seceresini istiyebilir.

Bir ekleme daha yapayım işinizin riski yüksek, kargo ya gelmezse ? İstediğiniz fiyat çok yüksek kalıyor..

Aliexpress yada ebay gibi yerlerden kendiniz ödeme yapıp adres ve isim olarak müşterinin bilgilerini giriyorsunuz.Vergi olayı ise sanırım değişmediyse 75 euro kadar ürünler için vergi alınmıyor.

Ayrıca siz ne kadar aracıyım'da deseniz risk yüksek maliye kapınıza dayanabilir.Hesabınıza yatan paraların seceresini istiyebilir.

Bir ekleme daha yapayım işinizin riski yüksek, kargo ya gelmezse ? İstediğiniz fiyat çok yüksek kalıyor..
hocam söylediğim gibi 7 günlük bir eğitim veriyorum aliexpress ve ebay profillerimide yanında veriyorum . ve önüme gelen hersatıcıdan alışverşl yapmıyorum. tabikide kargo gelmezse ben karşılıyorum zararı ama bu zamana kadar hiç böyle bir durum yaşamadım. doğru satıcıdan alım yapıldığı taktirde sorun olmaz. ayrıca profillerim %100 olumlu puana sahip 2000i aşkın alışverişe sahip.
vergi konusunda hiçbir sıkıntı yok hocam 3 yıldır yapıyorum ve araştırdım gerekli makamlarla kendm görüştüm. insanların yerine aliexpressten ürün alıyorum gibi düşünün. burda herhangi bir mali işlem uygulanamaz

75euro olayı değişebilir ebay ve amazonda bu durum söz konusu site kesiyor direk. aliexpresste bu durum yok gümrüğe takılabiliyor. ama telefon ve birkç teknolojik ürün dışında böyle bir sıkıntıyok

Son düzenleme:
onemlı olan sayfayı olusturmak sıparıs gecmek getırtmek bunlar kolay.bu ıs cok arttı son yıllarda dag gıbı sayfa grup vs cıkıyor. ama sıstemı ıyı kurmussunuz bastan sayfanız tutmus..
hayırlı satıslar.
edit:gumrukte artık okadar yogun kı gırıs cıkıslar vergı mergı dıkkat edecek kımse yok hocam.suan 200euroluk tek kalemde malda alsanız kendı adınıza kota gırrmenız ve vergılendırılmesı sans..ki.
satıcı kendı adına getırtmıyor yanı vergıde kolay kolay yok..
tahmınım..

Hocam baltalama olarak algılamazsan vergi konusunda şöyle birşey var haberin olsun bu resimdeki hesap senin hesabın ve müşteriler sana para yolluyor yıllık belli miktarı geçersen maliye arar seni sattığın ürünle ilgilenmez maliye hesabına giren paranın gelir vergisini ister ne sattığın umrumda değil der

Hocam baltalama olarak algılamazsan vergi konusunda şöyle birşey var haberin olsun bu resimdeki hesap senin hesabın ve müşteriler sana para yolluyor yıllık belli miktarı geçersen maliye arar seni sattığın ürünle ilgilenmez maliye hesabına giren paranın gelir vergisini ister ne sattığın umrumda değil der

miktar ne kadar hocam? adsense kazancı buna dahil mi?

Sormak istediğim bi detay var hocam örneğin siz ürünü 100 liraya satıyorsnuz sitede ki e-bay daki fiyatı da 70 lira. Siz bunu direk siteden e bay a gönderdiğiniz zaman müşteriye fiyat bilgisi içeren fatura gitmiyor mu?

Edit: Ürünlerin gönderim süresi 15-20 gün olması alıcılar açısından nasıl karşılanıyor? Yani müşteri elime kaç günde ulaşır dediğinde 20 gün diyince sorun oluşturmuyor mu? ve ya bu sorunu nasıl aşıyorsunuz ?

Son düzenleme:
Sormak istediğim bi detay var hocam örneğin siz ürünü 100 liraya satıyorsnuz sitede ki e-bay daki fiyatı da 70 lira. Siz bunu direk siteden e bay a gönderdiğiniz zaman müşteriye fiyat bilgisi içeren fatura gitmiyor mu?

Edit: Ürünlerin gönderim süresi 15-20 gün olması alıcılar açısından nasıl karşılanıyor? Yani müşteri elime kaç günde ulaşır dediğinde 20 gün diyince sorun oluşturmuyor mu? ve ya bu sorunu nasıl aşıyorsunuz ?

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum..

sesli güldüm

onemlı olan sayfayı olusturmak sıparıs gecmek getırtmek bunlar kolay.bu ıs cok arttı son yıllarda dag gıbı sayfa grup vs cıkıyor. ama sıstemı ıyı kurmussunuz bastan sayfanız tutmus..
hayırlı satıslar.
edit:gumrukte artık okadar yogun kı gırıs cıkıslar vergı mergı dıkkat edecek kımse yok hocam.suan 200euroluk tek kalemde malda alsanız kendı adınıza kota gırrmenız ve vergılendırılmesı sans..ki.
satıcı kendı adına getırtmıyor yanı vergıde kolay kolay yok..
tahmınım..

evet hocam çok fazla butik açıldı . ama dediğiniz gibi ben en eskilerden biriyim bu işle ilgilenen kime sorsanız beni tanır zaten. önemli olan paylaşımlarınızın seçtiğiniz ürünlerin kalitesi ve beğenilmesi. 3 yıllık referanslarda insanların havale yapması için güven veriyor.

bunun dışında dediğiniz gibi gümrük olayı belirli ürünler dışında kesin eminim sıkıntı yaratmıyor.

1 yıl sonra kâra geçmeye başlayacağım yani. :) Bence bir garanti vermelisiniz yoksa bu fiyata satmanız zor. Hem niye satıyorsunuz böyle bir iş var madem? :)

anlıyorum hocam yalnız satış olayı yok burda ben alım hizmeti sunuyorum senin dediğin durumda benim elime geçen bir mal olması şartı var. ben kişiler adına internet sitelerinde alım yapıyorum. atıyorum adam aliexprestende alır ama alamıyor bilmiyor ben onun yerine alıyorum direk adamın adresine kargo yapıyorum.
forumda okadar kanal satıyoruz veya botlar satılıyor bunlar vergi veriyormu hayır aynı mevzu. maliyeden yetkililerle ben bizzat görüştüm zaten. bir sıkıntı yok yani 3 yıldır yapmaktayım

Bende bakındım bu işe bir ara maliye yakana yapıştımı bırakmaz.Sen ne olursa olsun kazandığın paranın vergisini vermek zorundasın.Aracı demişsin aynı mantık

toptancıdan mal alınır müşteriye gider

bu da aracılık hocam vergi olayını hesaba katarsanız sevinirim vergisi cartı curtu yok demeyin bence.

hayırlı satışlar

1 yıl sonra kâra geçmeye başlayacağım yani. :) Bence bir garanti vermelisiniz yoksa bu fiyata satmanız zor. Hem niye satıyorsunuz böyle bir iş var madem? :)

hocam insanlar bu paraları kazanmak için 200 300bin tl gibi yatırımlar yapıyor. ben burda sistemi oturtmuşum . hiç başına oturmasanız 2 3 ay ekmek yersiniz. ama ilgilendikçe kar artıyor. bir aylık gelirine mi satalım yani :)

kafamda farklı bir iş var üniversite bitti onu kurmak istiyorum o yüzden satıyorum

---------- Spam Engelliyici 12:51 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------

Bende bakındım bu işe bir ara maliye yakana yapıştımı bırakmaz.Sen ne olursa olsun kazandığın paranın vergisini vermek zorundasın.Aracı demişsin aynı mantık

toptancıdan mal alınır müşteriye gider

bu da aracılık hocam vergi olayını hesaba katarsanız sevinirim vergisi cartı curtu yok demeyin bence.

hayırlı satışlar

hocam birde size sorayım burda onaylı kanal satan arkadaşlar vergi ödüyormu ?

hocam birde size sorayım burda onaylı kanal satan arkadaşlar vergi ödüyormu ?

El altından yapmak var açık açık yapmak var.Kanal satışı burada sınırlı siz yüz binlerce kişiye satıyorsunuz hocam dikkatini çekerim ikisini karıştırmayalım ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri