Günde 500-800 video 0_o

Gamerali

Kayıtlı Üye
Merhaba forumda gezerken hep şu dikkatimi çekti "10 kanalıma günde 100'er video yüklüyorum" tarzında şeyler görüyorum bu nasıl oluyor ben daha 1 günde anca 1 video çekiyor editliyor(intro vs) sonra ertesi gün sabah 8 de kalkıp yüklemeye bırakıyom yaklaşık 5-8 saatte yükleniyorken insanlar nasıl günde 10 kanala 100'er video çekip(bide benimki gameplay hadi neyse minecraftta girbi sw ye oyna minigamesi yada aç oyunu oyna çek videosunu büyük ihtimalle dediğimi yapan kişiler videosunu hazırlamak Zahmetli olan kategorilerdeler nasıl yapıyor günde 100'er video????

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

formu okumadan konu açiyorsunuz önce bi formda dolan araştır bot satılıyor sürekli o bot nedir vds nedir bi araştır sonra konu aç

Evet yeni sayılırım :) Botlar yüklüyorda o kadar videoyuda botlarmı bandicamle çekiyor?

hayır hocam spam yapıyor örneğin çizgi film yüklüyor 100lerce bunlar da bot sayesinde kolayca yüklenebiliyor ya da vds.

hayır hocam spam yapıyor örneğin çizgi film yüklüyor 100lerce bunlar da bot sayesinde kolayca yüklenebiliyor ya da vds.

Yani botlar sadece yükleme işini yapıyor ama anlamadığım bişey var o 100lerce çizgi film nerden geliyor kanalın sahibi tek tek internetten indiriyormu?

Evet yeni sayılırım :) Botlar yüklüyorda o kadar videoyuda botlarmı bandicamle çekiyor?

Hayır başkasının çektiği videoları acımasızca kopyalıyoz :D botlar ile kahvemizi yudumlarken bot hepsini yapıyor :cool:
sen biraz forumu oku
not : Ben psikopat renderciyim ama durum bu

Yani botlar sadece yükleme işini yapıyor ama anlamadığım bişey var o 100lerce çizgi film nerden geliyor kanalın sahibi tek tek internetten indiriyormu?

hayır mesela bota youtube'daki bi videonun linkini yapıştırıyosun. istediğin gibi etiket, açıklama falan değiştiriyosun. bot senin hesabına yüklüyor videoyu:)

Hayır başkasının çektiği videoları acımasızca kopyalıyoz :D botlar ile kahvemizi yudumlarken bot hepsini yapıyor :cool:

sen biraz forumu oku

not : Ben psikopat renderciyim ama durum bu

Oooow yani kolay yoldan para kazanma iyiymiş peki benim bi nitrado minecraft serverım var o da bi nevi vds değilmi ? Onu normal hale nasıl dönüştürebilirim(yani şu botları kullanabiliceğim haline)?

hayır mesela bota youtube'daki bi videonun linkini yapıştırıyosun. istediğin gibi etiket, açıklama falan değiştiriyosun. bot senin hesabına yüklüyor videoyu:)

Eee videodan direk eşleşen gelmez mi?

Demek istediğim başkasının videosunu tekrar kanalımıza yükleyince eşleşen gelmiyormu?

çok yanlış zamanlarda başladın mübarek :D eğer ki diyorsan

ben uykusuz gecelere, saçların beyazlaşmasına, düzensiz bir hayata, asosyal olmaya, agresif olmaya, bir gün mutlu bir gün mutsuz olmaya razıyım diyorsan hiç düşünme başla bu işe :rolleyes:

Oooow yani kolay yoldan para kazanma iyiymiş peki benim bi nitrado minecraft serverım var o da bi nevi vds değilmi ? Onu normal hale nasıl dönüştürebilirim(yani şu botları kullanabiliceğim haline)?

yok işte oişler öyle kolay değil para kazanmak öyle kolay değil şakasınadiyorumbot napıyor dedin botun yaptığı bizim komutlarımıza göre özelliğinegöre işlem yapmak kanallara ama
o para kolay yoldan kazanılmıyor hiç kolay değil yani hem de hiç sen biraz forumu oku kardeşim ben zaten renderciyim bot kullanmıyorum

keşke okadar kolay olsa :D günlerce uykusuz kalman lazım 5-6 ay para kazanmayı unut sen anca işe alışırsın

çok yanlış zamanlarda başladın mübarek :D eğer ki diyorsan

ben uykusuz gecelere, saçların beyazlaşmasına, düzensiz bir hayata, asosyal olmaya, agresif olmaya, bir gün mutlu bir gün mutsuz olmaya razıyım diyorsan hiç düşünme başla bu işe :rolleyes:

Çok yanlış zaman derken?
Not: zaten saçlarımın beyazlaşması dışında hepsi var

owwww kolay yoldan para kazanma bu işe bu stil giren 100 kişiden şuan piyasada 5 kişi kaldı diğer 95i ilk 3 ay bir şey kazanamayınca bıraktı :cool:

bu bot otomatik video yüklüyor sadece yanlışmıyım ? Ben zaten bu bot olayı duymadan önce 1 videoyu yaklaşık 8 saatte yüklüyordum (o da video kısaysa) o yüzden biliyordum kolay kazanılmicanı ama bu. Botu duyunca sanki kolay para kazanmak için spam yapıp 1-2 kanal feda etme sandım ama hiçte öyle değilmiş

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri