Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gecmis olsun.buyuk ihtimal ya flaglanmis yada ayni zamanda asiri video yuklemissin ondan olmus.nede olsa 1 haftalik kanal
Bu işi inanın öyle çoluk çocuk yapmıyor bu işi bilen biri yapıyor , youtube de ustalaşmış kişi . Yüklediğin o videoları youtube arat istersen şimdi kendi kanalına yüklemiştir.
kanal fesh mi edildi.telefon gir sonra geri bildirim yap en fazla 1 haftaya geri dönerler büyük ihtimal.
ya usta itiraz etme yerine tıklıyorum.bu ürüne erişilemiyor diyo.
---------- Mesaj saat 00:46:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:41:43 civarında gönderildi. ----------
bakalım arkadaslar bi yerlere tıkladım bunun hata oldugunu düşünüyosanız bize bildirin dedi.neyse kanalın mailini girin dedi.size ulaşabilecegimiz mail i girin dedi.bilgi vermenize gerek yok .gerekirse biz size mail yoluyla ulaşırız tarzı bi yazı vardı.bakalım itiraz ettim sonucunu bu konuya yazarım
hocam aynısı banada olmuştu ben de itiraz ettim ama faydası olmadı yani kanal gitti umarım seninkini açtırabilirsin.
kanal toplulukdan gittigine göre muhtemelen içerik +18 film vb. yüklüydü...
niye her topluluktan giden kanal +18 mi oluyor
benim de teknoloji kanalım tek topluluktan gitti
Bu işi bilen flag yollayıp,topluluktan vb kapattırıyor hesapları.Youtube'un nasıl sistemi varsa hiçbir kontrol yok her şey kendi kendine dönüyor herhalde.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.