günde 500 tl ye dayanan kanalım topluluktan kapandı

• Kullanıcı rustler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

rustler

Yasaklanmış
bi video mu işaretlemişler.kanal kapandı.rakiplerde olmayan videolar atmaya baslayınca birisi uçurdu benim kanalı.daha bi haftalık kanaldı.bunu nası yapıyolar anlamıyorum ama ben kanalı geri getirebilirmiyim

1 Hafta da 500 lira çok iyi , geçmiş olsun.

gecmis olsun.buyuk ihtimal ya flaglanmis yada ayni zamanda asiri video yuklemissin ondan olmus.nede olsa 1 haftalik kanal

Bu işi inanın öyle çoluk çocuk yapmıyor bu işi bilen biri yapıyor , youtube de ustalaşmış kişi . Yüklediğin o videoları youtube arat istersen şimdi kendi kanalına yüklemiştir.

gecmis olsun.buyuk ihtimal ya flaglanmis yada ayni zamanda asiri video yuklemissin ondan olmus.nede olsa 1 haftalik kanal

yok hocam kanalın gmailine gelen mail de bi video nun link i var.yani linkteki watch?v= bu kısımdan sonraki yazılar var.topluluktan kapanan kanalı açtıran varmıdır acaba forumda

---------- Mesaj saat 00:28:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:27:46 civarında gönderildi. ----------

Bu işi inanın öyle çoluk çocuk yapmıyor bu işi bilen biri yapıyor , youtube de ustalaşmış kişi . Yüklediğin o videoları youtube arat istersen şimdi kendi kanalına yüklemiştir.

aynen aklımda o var.foruma bi sorayım dedim napıcamı.şimdi bakıcam bakalım anlarız.

al işte arkadaş allahım nedir bu işlerden kıskançlıklı mı nedir anlamadım bıktım bu flagcılardan filan kıskanıyorlar mı ne bunedir bıktırdılar valla diyorum çok üzüldüm gercekten

kanal fesh mi edildi.telefon gir sonra geri bildirim yap en fazla 1 haftaya geri dönerler büyük ihtimal.

kanal fesh mi edildi.telefon gir sonra geri bildirim yap en fazla 1 haftaya geri dönerler büyük ihtimal.

ya usta itiraz etme yerine tıklıyorum.bu ürüne erişilemiyor diyo.

---------- Mesaj saat 00:46:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:41:43 civarında gönderildi. ----------

bakalım arkadaslar bi yerlere tıkladım bunun hata oldugunu düşünüyosanız bize bildirin dedi.neyse kanalın mailini girin dedi.size ulaşabilecegimiz mail i girin dedi.bilgi vermenize gerek yok .gerekirse biz size mail yoluyla ulaşırız tarzı bi yazı vardı.bakalım itiraz ettim sonucunu bu konuya yazarım

ya usta itiraz etme yerine tıklıyorum.bu ürüne erişilemiyor diyo.

---------- Mesaj saat 00:46:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:41:43 civarında gönderildi. ----------

bakalım arkadaslar bi yerlere tıkladım bunun hata oldugunu düşünüyosanız bize bildirin dedi.neyse kanalın mailini girin dedi.size ulaşabilecegimiz mail i girin dedi.bilgi vermenize gerek yok .gerekirse biz size mail yoluyla ulaşırız tarzı bi yazı vardı.bakalım itiraz ettim sonucunu bu konuya yazarım

hocam aynısı banada olmuştu ben de itiraz ettim ama faydası olmadı yani kanal gitti umarım seninkini açtırabilirsin.

hocam aynısı banada olmuştu ben de itiraz ettim ama faydası olmadı yani kanal gitti umarım seninkini açtırabilirsin.

valla actırabilirmiyim pek sanmıyorum ama iki kişiydik zaten rakip.biri ben biri baska kanal.o bana ne yaptıysa bende ona bugün aynısını yaptım.yanına kalmadı

benimde anlamadığım olay bu aslında kanalım 30-40-100 tl kazanırken bir sıkıntı yok ne zaman 400-500'e gelse günlük kazanç işte o zaman 1 topluluktan kanalım gidiyor :s ben ve bir kaç arkadaşın da aynı şekilde oluyor bu nedir ya?

kanal toplulukdan gittigine göre muhtemelen içerik +18 film vb. yüklüydü...

Bu işi bilen flag yollayıp,topluluktan vb kapattırıyor hesapları.Youtube'un nasıl sistemi varsa hiçbir kontrol yok her şey kendi kendine dönüyor herhalde.

ya bunu yapanlar coluk cocuktur ya yetişkin bir insan olsa bu işten ekmek parası kazanılıyor diye ellemezler. Bu işi yapmaz yani aklınca ben bunu kapatırım yok soyle yaparım yok boyle yaparım cinsidir kesin.

Bu işi bilen flag yollayıp,topluluktan vb kapattırıyor hesapları.Youtube'un nasıl sistemi varsa hiçbir kontrol yok her şey kendi kendine dönüyor herhalde.

1 dakikada 100 saatlik video yükleniyor Youtube'ye ve bunları kontrol altına almak için mecbur bot sistemi kullanılmak zorunda. Ama düzenlemeye gidilmesi lazım bu sistemde. Ceza verilmesi için daha güçlü nedenlere dayandırılan bir bot sistemine geçilmeli gibi. En azından Türkiye'de böyle olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri